nikx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 H ιδεα μου ειναι η εμφανιστηκανε import charges σε αντικειμενα του ebay απο Αγγλια. Τον μαρτη του 19 ακουσα οτι εκλεισε η ημερομηνια του BREXIT... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ξερει κανεις απο Πορτογαλια standard shipping μικροδεμα ποσες μερες κανει? Συστημενο απο κινα μετα απο 62 μερες arrived in Greece...εχω παρει refund ,τι κανω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpougatsas510 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 αν παραγγειλω κατι απο κινα(12€) και στο στειλουν με DHL θα εχω θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 αν παραγγειλω κατι απο κινα(12€) και στο στειλουν με DHL θα εχω θεμα; Dhl = courier = σίγουρο τελωνείο και μάλιστα με αμοιβή εκτελωνιστή >€50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 αν παραγγειλω κατι απο κινα(12€) και στο στειλουν με DHL θα εχω θεμα; Μην κάνει κανένα λάθος και κάνεις κάτι τέτοιο. Θα σ βγει ξινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpougatsas510 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μην κάνει κανένα λάθος και κάνεις κάτι τέτοιο. Θα σ βγει ξινό. μα ειναι κατω απο τα 22€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 μα ειναι κατω απο τα 22€Αμοιβή εκτελωνιστή που θα δώσεις φτάνει να σ βγει ξινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 αν παραγγειλω κατι απο κινα(12€) και στο στειλουν με DHL θα εχω θεμα; Το πιθανότερο είναι ότι, αντικείμενο αυτής της αξίας,ο κινέζος το στέλνει με το γερμανικό ταχυδρομείο (Deutsche Post DHL) και όχι με την courier. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το θέμα με τον πωλητή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Νομιζω πρεπει να ετοιμαστει επιστολη στα αγγλικα, και με υπογραφές, καποιος απο εμας να την κανει, και να την στειλουμε στην Κινα με email, σε επιλεγμενους αποδεκτες, πχ Υπουργειο Αναπτυξης, Εμποριου, Εξωτερικων, Κινεζικα-ελληνοκινεζικα επιμελητηρια, γραφεια διεθνων σχεσεων κλπ Να μην το συζηταμε μονο μεταξυ μας. Αλλα να κανουμε γνώστες από πρώτο χέρι, όλους τους αρμόδιους κινέζικους φορείς, για το απόλυτο χάλι-μπάχαλο-αυθαιρεσία που γίνεται εδώ και κάτι μήνες. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2017 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα Ελληνικά ΜΜΕ γιατί δεν έχουν έχουν ασχοληθεί με το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα Ελληνικά ΜΜΕ γιατί δεν έχουν έχουν ασχοληθεί με το θέμα; "Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα Ελληνικά ΜΜΕ γιατί δεν έχουν έχουν ασχοληθεί με το θέμα; Έχω στείλει σε δημοσιογράφους αλλά δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitec7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερες διαβάζω διάφορα δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει το μόνο που ξέρω σίγουρα ειναι οτι εδω και 2 μήνες υπάρχουνε μεγάλες καθυστερήσεις πλέον και πολύ τελωνείο σε post nl , swish κτλ απο gearbest και ebay. Αγοράζω χρόνια και τώρα βλέπω οτι εχει κατι αλλάξει στον εκτελωνισμό. Ξέρει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει? Είναι απο ΕΕ ειναι απο τον Τσιπρα που δεν θέλει να ψωνίζουμε απο κινα και να χάνει ΦΠΑ τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κανε το κοπο και διαβασε καποιες σελιδες πισω εχουν απαντηθει ολα τα ερωτηματα αρκετες φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevchrly Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τουλάχιστον πλακώστε τους στις καταγγελίες http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal με το να τα συζητάμε μεταξύ μας δεν βγαίνει άκρη. Εγώ έχω καταθέσει ηλεκτρονικά τη καταγγελία και περιμένω τι θα μου απαντήσουν Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις