Starla Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εμενα μου ζητησε κινεζος πληροφοριες να επικοινωνισει με τα Ελτα....γιατι δεν πιστευει οτι απο Σεπτ.ακομα τιποτα....του εδωσα κι εγω τη σελιδα του facebook των Ελτα και περιμενω αντιδρασεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysif Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Παραγγελία αξίας 20,99 ευρώ από amazon.de και επιπλέον 9,50 ευρώ postage & packing (standard shipping). Το προϊόν είναι fulfilled by Amazon και sold από Silver_river, έναν πωλητή του οποίου η business address είναι στην Κίνα. Σαν αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης δίνει 27/11-04/12. Θεωρώ ότι το στέλνει από Κίνα. Το θέμα είναι αν γίνεται κάποια ανασυσκευασία από Amazon, ώστε να φαίνεται ότι έρχεται από Γερμανία ή θα μπει απευθείας τελωνείο με την, πιθανή, ανάλογη χρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Παραγγελία αξίας 20,99 ευρώ από amazon.de και επιπλέον 9,50 ευρώ postage & packing (standard shipping). Το προϊόν είναι fulfilled by Amazon και sold από Silver_river, έναν πωλητή του οποίου η business address είναι στην Κίνα. Σαν αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης δίνει 27/11-04/12. Θεωρώ ότι το στέλνει από Κίνα. Το θέμα είναι αν γίνεται κάποια ανασυσκευασία από Amazon, ώστε να φαίνεται ότι έρχεται από Γερμανία ή θα μπει απευθείας τελωνείο με την, πιθανή, ανάλογη χρέωση; Τα fulfilled by Amazon φεύγουν από αποθήκες του Amazon, δεν θα έχει τελωνείο.Ο Κινέζος έχει υποχρέωση να παραδόσει το πακέτο καθαρό από φόρους και έτοιμο για αποστολή σε κάποια αποθήκη του amazon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysif Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τα fulfilled by Amazon φεύγουν από αποθήκες του Amazon, δεν θα έχει τελωνείο. Ο Κινέζος έχει υποχρέωση να παραδόσει το πακέτο καθαρό από φόρους και έτοιμο για αποστολή σε κάποια αποθήκη του amazon Οπότε, αν, για τον οποιοδήποτε λόγο, προκύψει το οποιοδήποτε θέμα (καθότι οι καιροί είναι πονηροί...) "καθαρίζει" το amazon, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Οπότε, αν, για τον οποιοδήποτε λόγο, προκύψει το οποιοδήποτε θέμα (καθότι οι καιροί είναι πονηροί...) "καθαρίζει" το amazon, σωστά; Ναι ,αν ήταν για τελωνείο (πχ αν περίμεναν να σταλεί από αποθήκη του Amazon εκτός ΕΕ) θα σου έβγαζε να πληρώσεις import fees deposit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μιας που λέτε για amazon, έχει πάρει κανείς από αμερικάνικο amazon με απλό ταχυδρομείο (που δε συμπεριλαμβάνει το τελωνείο) και τιμή κάτω των 22€ και το πακέτο του να καθυστερεί πάρα πολύ ή/και να κοστολογείται περισσότερο; δε μπορώ να παίρνω συνέχεια με amazonglobal expedited και να πληρώνω ένα 10ρικο παραπάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alenbroson Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Σε ποσες μερες θεωρείται το δεμα χαμενο αγορα απο gearbest ; Γιατι βαρεθηκα να βλεπω το πακετο μου 2 μηνες ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Για να κανω refund και να το αγορασω απο Ελλαδα τερμα η Κινα απο εμενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Σε ποσες μερες θεωρείται το δεμα χαμενο αγορα απο gearbest ; Γιατι βαρεθηκα να βλεπω το πακετο μου 2 μηνες ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Για να κανω refund και να το αγορασω απο Ελλαδα τερμα η Κινα απο εμενα 60+ μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testit Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Είναι προφανές ότι δεν διαβάζεις αυτό και τα άλλα σχετικά νήματα και δεν γνωρίζεις ότι η αποστολή με το ολλανδικό, το γερμανικό και τα άλλα ταχυδρομεία της ΕΕ που έχουν καταστήματα στην Κίνα, ακολουθούν τη γνωστή διαδικασία και δεν εξασφαλίζουν ότι το δέμα δεν θα μπει στο τελωνείο. Επίσης, θα διάβαζες ότι οι καθυστερήσεις στο τελωνείο είναι μεγάλες από το καλοκαίρι. Δεν είμαι σίγουρος ότι απαντάς σε μένα, αλλά δεν πειράζει. Δε χρειάζεται να απαντάς σε όλα τα μηνύματα των ενδιαφερόμενων. Να είσαι σίγουρος, ότι κι εσύ κάτι καινούργιο θα μάθεις από όλους αυτούς που θέλουν να συμβάλλουν στην κουβέντα Το λέω για άλλη μια φορά - για όσους ζητούν επίκαιρη σχετική πληροφόρηση. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει πίεση από την Ε.Ε. στην κινέζικη-ανατολίτικη δικτυακή αγορά. Αυτή η πίεση μεταφράζεται και σε γιγάντωση του χρόνου παραλαβής, μιλάμε για μήνες πλέον - κι όχι 25-30 ημέρες, και σε προσαύξηση με τελωνειακές επιβαρύνσεις . Δε συμφέρει πλέον. Άσε που - υπάρχουν κι αμφιβολίες για το αν κάποια επώνυμα προϊόντα, είναι τα πραγματικά επώνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δεν είμαι σίγουρος ότι απαντάς σε μένα, αλλά δεν πειράζει. Δε χρειάζεται να απαντάς σε όλα τα μηνύματα των ενδιαφερόμενων. Να είσαι σίγουρος, ότι κι εσύ κάτι καινούργιο θα μάθεις από όλους αυτούς που θέλουν να συμβάλλουν στην κουβέντα Το λέω για άλλη μια φορά - για όσους ζητούν επίκαιρη σχετική πληροφόρηση. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει πίεση από την Ε.Ε. στην κινέζικη-ανατολίτικη δικτυακή αγορά. Αυτή η πίεση μεταφράζεται και σε γιγάντωση του χρόνου παραλαβής, μιλάμε για μήνες πλέον - κι όχι 25-30 ημέρες, και σε προσαύξηση με τελωνειακές επιβαρύνσεις . Δε συμφέρει πλέον. Άσε που - υπάρχουν κι αμφιβολίες για το αν κάποια επώνυμα προϊόντα, είναι τα πραγματικά επώνυμα. Φυσικά, και απάντησα στο δικό σου post, αφού ήταν το αμέσως επόμενο. Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, αλλά θα μου επιτρέψεις το δικαίωμα να αυμμετέχω σ' αυτό το forum, όποτε κρίνω εγώ, όπως, άλλωστε, κάνουν όλα τα μέλη, και ΕΣΥ, βέβαια. Όταν γράφεις ότι: 1. "σκέφτηκα δηλαδή ότι θα ήταν συστημένα μέσω του ολλανδικού ταχυδρομείου, οπότε δεν θα πέρναγαν τελωνείο" και 2. "το εντόπισα, με την ένδειξη"pre-advised", δηλαδή υπέθεσα κάτι σαν "προκρατημένο", "προσυμπληρωμένο" είναι προφανές ότι δεν έχεις διαβάσει τα σχετικά νήματα στα οποία έχουν γραφτεί επανειλημμένα ότι αφενός τα εθνικά ταχυδρομεία της ΕΕ δεν εξασφαλίζουν τη μη είσοδο του δέματος στο τελωνείο αφετέρου pre advised σημαίνει ότι έχει ειδοποιηθεί η μεταφορική αλλά δεν έχει παραλάβει το δέμα ακόμη. Τα συμπεράσματα που βγάζεις, από το προσωπικό σου παράδειγμα, έχουν γραφτεί πολλές φορές αλλά πολλά μέλη δεν έχουν ακολουθήσει το 3ο συμπέρασμά σου και αγοράζουν είτε με τις λεγόμενες τριγωνικές αποστολές είτε από αποθήκες των κινέζων στην ΕΕ είτε από την Κίνα με το όποιο ρίσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δεν είμαι σίγουρος ότι απαντάς σε μένα, αλλά δεν πειράζει. Δε χρειάζεται να απαντάς σε όλα τα μηνύματα των ενδιαφερόμενων. Να είσαι σίγουρος, ότι κι εσύ κάτι καινούργιο θα μάθεις από όλους αυτούς που θέλουν να συμβάλλουν στην κουβέντα Το λέω για άλλη μια φορά - για όσους ζητούν επίκαιρη σχετική πληροφόρηση. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει πίεση από την Ε.Ε. στην κινέζικη-ανατολίτικη δικτυακή αγορά. Αυτή η πίεση μεταφράζεται και σε γιγάντωση του χρόνου παραλαβής, μιλάμε για μήνες πλέον - κι όχι 25-30 ημέρες, και σε προσαύξηση με τελωνειακές επιβαρύνσεις . Δε συμφέρει πλέον. Άσε που - υπάρχουν κι αμφιβολίες για το αν κάποια επώνυμα προϊόντα, είναι τα πραγματικά επώνυμα. Εγω θα περιμενα να διαβασω το αντιστροφο. Εδω μιλαμε για καταργηση της βιζας για κινεζους για να ερχονται ευρωπη ελευθερα, και τωρα στο εμποριο ορθωνουν τοιχος ελπιζοντας σε τι; Οτι θα αναχαιτιστει ο κινεζικος δρακος; Εγω θα περιμενα να διαβασω, οτι η Κινα εχει παρει χαμπαρι τι γινεται, κι οτι τους εστειλε μανιφεστο, οτι αν δεν κοψουν τις 'εξτρα' και 'παραλογες' μλκιες, θα τους @@@ οτι εχουν και δεν εχουν! Και μπορει να το κανει! Αλλο τελωνειο, συντομα, και με λογικη χρεωση, και με καποιο πλαφον, κι αλλο μηνες, αυθαιρετη εκτιμηση του τελωνη, σχεδον καμια ατελεια(πως θα εκτιμησεις το no name? το μεταχειρισμενο αραγε? ) και παραλογα ποσα χρεωσεων. Θελω η Κινα να επιβαλλει οικονομικα αντιμετρα στην ΕΕ, για να μαθει η Ελλαδιτσα και η ΕΕ, οτι οταν εισαι σε φαση παγκοσμιοποιησης, δεν παιζουν αυτα τα παιχνιδακια. Αντε μη σηκωθουν και φυγουν οι Κινεζοι, και παμε γονατιστοι να παρακαλαμε, 'μη φυγεις μη, με πονο σου φωναζω'. Αλλα θελω να κηρυξουν οικονομικο πολεμο, για να καταλαβει Ελλαδα και ΕΕ, οτι ειναι πολυ νανοι για να παιζουν με την Κινα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ο κινέζικος δράκος,τραίνο η όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, έχει πάρει μπροστά και δεν σταματαει-κρατιεται με καμιά δύναμη. Μεγαθήρια του στυλ alibaba αν μπορεί κάποια κυβέρνηση ας τα κάνει καλά...δεν σταματάνε με τίποτα... Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω... Την κινεζική "απόβαση" δεν μπορεί κανείς να την κρατήσει,πάντα μα πάντα βρίσκουν άκρες και τρόπους οι Κινέζοι. Στο εμπόριο τους παραδέχομαι και τους βγάζω το καπελο. Χτυπάνε τον εχθρό και πάντα περνάει το δικό τους.αμα πουν άντε γεια μια μέρα με αυτά τα κολπακια από ΕΕ θα κλάψουν μετά με μαύρο δάκρυ. Σε πρόσφατο ταξίδι σε Κίνα (guanzhou) ενός πολύ καλού μου φίλου (καπετάνιος) το τι δις μετακινούνται προς ΕΕ είναι απίστευτα σε εμπόρευμα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ε ναι, όταν όλα είναι made in China, τί να του πεις του Κινέζου, υπάκουσε στους τελωνειακούς νόμους που έχουμε στην ΕΕ αλλιώς θα σου κάνουμε εμπάργκο; Ούτε καρφίτσα δεν θα'χεις μετά. Πάντως η βαριά εξαγωγή του κινέζου δεν είναι ούτε τα ηλεκτρονικά ούτε τα πλαστικά ή διάφορα άλλα μπλιμπλίκια, ρούχα, κλπ. Αλλού είναι το χοντρό παιχνίδι και εκεί ο Κινέζος πραγματικά μονοπωλεί και οι υπόλοιπες χώρες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Πακέτο από Muscle&Strength με 2 fish oil και αξία 15$ από 21/9 ήρθε χτες χωρίς ΕΟΦ, χωρίς αιτήσεις, χωρίς τελωνειακά αυτοκόλλητα, χωρίς τίποτα. Στάλθηκε με DHL global, αυτό το φτηνό που τελειώνει το tracking μόλις φύγει από Αμερική και μου παραδόθηκε από τα ΕΛΤΑ. Προηγούμενο πακέτο με 60$ αξία και 6 πράγματα μέσα ήθελε την αίτηση από ΕΟΦ την οποία αγνόησα και υποθέτω καταστράφηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Eχω παραλαβει καμια δεκαρια μικροαντικειμενα απο Ανατολας τον τελευταιο καιρο. Ο μεσος ορος πλεον ειναι 1μιση-2μηνες (δεν περασε κανενα τελωνειο λογω χαμηλης αξιας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ο κινέζικος δράκος,τραίνο η όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, έχει πάρει μπροστά και δεν σταματαει-κρατιεται με καμιά δύναμη. Μεγαθήρια του στυλ alibaba αν μπορεί κάποια κυβέρνηση ας τα κάνει καλά...δεν σταματάνε με τίποτα... Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω... Την κινεζική "απόβαση" δεν μπορεί κανείς να την κρατήσει,πάντα μα πάντα βρίσκουν άκρες και τρόπους οι Κινέζοι. Στο εμπόριο τους παραδέχομαι και τους βγάζω το καπελο. Χτυπάνε τον εχθρό και πάντα περνάει το δικό τους.αμα πουν άντε γεια μια μέρα με αυτά τα κολπακια από ΕΕ θα κλάψουν μετά με μαύρο δάκρυ. Σε πρόσφατο ταξίδι σε Κίνα (guanzhou) ενός πολύ καλού μου φίλου (καπετάνιος) το τι δις μετακινούνται προς ΕΕ είναι απίστευτα σε εμπόρευμα. Συμφωνω απολυτα. Παντα οι κινεζοι θα ειναι ενα βημα μπροστα απο τα οποια εμποδια βαζουν οι κυβερνησεις. επισης σχετικα με τα δις τζιρους που γινονται μην πατε μακρια, λινκ απο ινσομνια http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%B6%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%82-253-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-alibaba-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%E2%80%9C-r15214 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις