Starla Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος που μπορεί να βρίσκεται το δέμα ? Trac.num.HKARL4035073 .Ο κινέζος επιμένει οτι ειναι Ελλάδα Athens εδω και ενα μήνα .Περνάει τελωνείο? Είναι συστημένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος που μπορεί να βρίσκεται το δέμα ? Trac.num.HKARL4035073 .Ο κινέζος επιμένει οτι ειναι Ελλάδα Athens εδω και ενα μήνα .Περνάει τελωνείο? Είναι συστημένο? Βρίσκετε Ελλάδα απο τις 12/10 http://www.17track.net/el/track?nums=HKARL4035073 Πολύ πιθανόν να έχει κολλήσει στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ adversus!Aρα να περιμένω τη λυπητερή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ adversus!Aρα να περιμένω τη λυπητερή ? Όχι απαραίτητα, μπορεί να περάσει ως ελεύθερο λόγω αξίας ( που θα κοστολογίσει ο τελωνιακός ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Κουβέρτα αξίας 17€ για την μανα μου ...θα έρθει με courier ή να αρχισω να ψαχνω?Εχει ήδη μήνα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Κουβέρτα αξίας 17€ για την μανα μου ...θα έρθει με courier ή να αρχισω να ψαχνω?Εχει ήδη μήνα ... Το πόσο τη πήρες εσύ δεν έχει και πολύ σημασία, το πόσο θα την κοστολογίσει ο τελώνης μετράει στη τελική. Με ΕΛΤΑ κατα 99% θα σου έρθει, τώρα το πότε καταλαβαίνεις ότι δε μπορεί να στο απαντήσει κανείς. Περιμένω πακετάκια που χουν φτάσει Ελλάδα από Αρχές Σεπτέμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Κι εγω επίσης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το πόσο τη πήρες εσύ δεν έχει και πολύ σημασία, το πόσο θα την κοστολογίσει ο τελώνης μετράει στη τελική. Με ΕΛΤΑ κατα 99% θα σου έρθει, τώρα το πότε καταλαβαίνεις ότι δε μπορεί να στο απαντήσει κανείς. Περιμένω πακετάκια που χουν φτάσει Ελλάδα από Αρχές Σεπτέμβρη Αυτα ειναι. Η τιμη δεν παιζει καμια σημασια. Ελλαδα 2017. Ο ελεω Θεου τελώνης, αποφασιζει εν λευκώ, ποσο κουστουμάκι θα σου ραψει. Γιατι απαγορευεται να ψωνιζεις φτηνα απο Κινα! Πρεπει να τα σκας στην Ελλαδα, οπου καθε προιον εχει πανω του καμια 50αρια φορους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εχεις δικιο ,εγω βρηκα το αντικειμενο 17€ και εδω στην Ελλαδα το φθηνοτερο αρχιζε απο 32€ ...δεν λεω να μην βγαζουν κερδος αλλα οχι και τοσα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εχεις δικιο ,εγω βρηκα το αντικειμενο 17€ και εδω στην Ελλαδα το φθηνοτερο αρχιζε απο 32€ ...δεν λεω να μην βγαζουν κερδος αλλα οχι και τοσα... Τουλάχιστον σε σένα μπορεί να πατήσει στη τιμή στην Ελλάδα, όχι ότι θα χει δίκιο αλλά πάει στο καλό. Εγώ που πήρα κάτι 17 ευρώ ενώ ακόμα και στην Ελλάδα κάνει 20 ευρώ ( μέσα στην ατέλεια ) και μου το κοστολόγησαν κάπου στα 30; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς ποιες διαδικασίες ακολουθουνται για τα αζήτητα μικροαντικειμενα στο τελωνείο (αυτά που οι παραλήπτες αρνήθηκαν να πληρώσουν τέλη και να τα παραλάβουν); Βγαίνουν κανονικά σε πλειστηριασμο όπως πχ τα αυτοκίνητα; μπορεί κάποιος ιδιώτης να παραβρεθεί στην εκποίηση και να αγοράσει πχ ένα κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyxer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τι να επιλέξω για να μην περάσει τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς ποιες διαδικασίες ακολουθουνται για τα αζήτητα μικροαντικειμενα στο τελωνείο (αυτά που οι παραλήπτες αρνήθηκαν να πληρώσουν τέλη και να τα παραλάβουν); Βγαίνουν κανονικά σε πλειστηριασμο όπως πχ τα αυτοκίνητα; μπορεί κάποιος ιδιώτης να παραβρεθεί στην εκποίηση και να αγοράσει πχ ένα κινητό; Διάβασε το άρθρο 17 της ΚΥΑ (ΦΕΚ 4092/Β/2016) για το Φορέα Παροχής Καθολικής Υπηρεσίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τι να επιλέξω για να μην περάσει τελωνείο unregistered και υπομονή για την μεγάλη αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Για πραγματάκια μέχρι 20€ από banggood τι να επιλέξω ως μέθοδο αποστολής? Κανονική αποστολή σου λέω η αν θες unregister Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις