stsksts123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα Μετα από πολύ καίρο έφτασε η παραγγελία μου από κίνα. Τελικά πέρασε τελωνείο όμως δεν πλήρωσα τίποτα. (κάρτα μνήμης 2 θήκες tablet και ένα tempered). 2 μήνες έκανε περίπου. Μου έστειλαν όμως sd κάρτα αντί για microsd (gearbest). Μου δίνουν δύο επιλογές επιστροφή και refund η να την κρατήσω και να πάρω τα μισά λεφτά. Την πήρα 30 μου επιστρέφουν τα 15 κανένα 10ρικό δεν θα είναι η επιστροφή στην Κίνα? Ξέρεις κανείς πόσο είναι το κόστος για την επιστροφή της κάρτας στην κίνα? Μήπως να την κρατήσω και να βάλω μία αγγελία και να μη μπλέκω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πάντως στο τηλέφωνο που έκανα σήμερα στο τελωνείο μου κατηγόρησαν τα ΕΛΤΑ. Δεν μπορώ να πω ότι με έπεισαν ότι το πρόβλημα είναι των ΕΛΤΑ. Και στη σελίδα του ΕΛΤΑ στο fb που υπάρχουν παράπονα, τα ΕΛΤΑ κατηγορούν το τελωνείο. Κλασσική Ελλάδα, μετατόπιση ευθυνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Παιδια μονο το Star chanel και το Πρωτο Θεμα μπορει να ασχοληθουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 γιατι μονο αυτα τα δυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μάγκες Καλημέρα...κάποιος να με βοηθήσει...εχω κάνει μια παραγγελία από lightenbox..έχει φτάσει εδώ και σχεδόν μήνα με S.F. EXPRESS και δεν ξέρω με τι και πως θα έρθει...ή που στην ευχή είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Στο www.enikos.gr που εστειλα τις φωτο με γραψανε στα αγραφα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 μαγκες σημερα εστειλα mail στον αντενα ,προτεινοντας να κανει ενα ρεπορταζ εκει στον χωρο του τελωνειο και να δημοσιευσει το προβλημα. ελπιζω να γινει δεκτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alenbroson Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί κάποιος να συνταξη ενα κείμενο μαζι με τι φωτογραφία που δείχνει το μπάχαλο που γίνετε στο τελώνιο για να το στείλουμε στην ΕΕΤΤ, και να αλλάζει ο καθένας μόνο το tracking 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 και το STAR παιζει να ασχοληθει με τετοια θεματα (βαγγελης γκουμας-δημοσιογραφος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΩΤΗΜΑ Αν η αξια του αγορασμένου αγορασμένου προϊόντος από το εξωτερικο είναι χαμηλότερη από 22 ΕΥΡΩ( ΑΤΕΛΙΑ) και τα τελωνεία το υπερκοστολογησαν αυθαιρετα γιατί μαζι με τα αποδεικτικά στοιχεια που καταθέτουμε δεν θα μπορούσαμε να καταθέτουμε και ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105 δηλώνοντας την αξια του προϊόντος και να το παραλαμβάνουμε Στην συνέχεια με όλα τα χαρτια που εχουν παραλαβει τα ΕΛΤΑ και τα τελωνεία αν αποδείκνυαν ότι ψευδώς δήλωσα την αξια στην υπεύθυνη δήλωση θα είχα τις αντιστοιχες συνεπειες για ψευδη δήλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eldameldo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μετά από πολλά (μα πολλά) τηλέφωνα σήμερα (και πολύ ping-pong απ'το ένα τμήμα στο άλλο), έμαθα που πάνε τα δέματα στα οποία έχουμε ζητήσει αναδασμολόγηση. Στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων (Π.Ε.Τ.Α.). Μάλιστα, επειδή τους είπα να παω εγώ ο ίδιος εκεί που βρίσκεται το δέμα μου για να βγάλω άκρη, μου είπαν ότι δεν ξέρουν που βρίσκεται ούτε έχουν κάποιο τηλέφωνο να μου δώσουν και μου είπαν να το γκουγκλάρω!Εγώ δεν βρήκα κάτι, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σ'αυτό, ευπρόσδεκτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alenbroson Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μετά από πολλά (μα πολλά) τηλέφωνα σήμερα (και πολύ ping-pong απ'το ένα τμήμα στο άλλο), έμαθα που πάνε τα δέματα στα οποία έχουμε ζητήσει αναδασμολόγηση. Στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων (Π.Ε.Τ.Α.). Μάλιστα, επειδή τους είπα να παω εγώ ο ίδιος εκεί που βρίσκεται το δέμα μου για να βγάλω άκρη, μου είπαν ότι δεν ξέρουν που βρίσκεται ούτε έχουν κάποιο τηλέφωνο να μου δώσουν και μου είπαν να το γκουγκλάρω! Εγώ δεν βρήκα κάτι, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σ'αυτό, ευπρόσδεκτος. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων (Π.Ε.Τ.Α.) ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 κλασσικη ελλαδα που σε στελνει ο ενας στο αλλο μεχρι να βαρεθεις και να τα παρατησεις. το θεμα παντως εχει ψωμι και σηκωνει ενα χαμο να κανουμε... γιατι μ φαινεται οτι δεν θελουν να τους χαλασεις το ζεν εκει μεσα... χαλαρα πανε τα πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethyl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αν ήμουν Αθήνα θα είχα πάει εκεί επιτόπου να μου τα πούνε από κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eldameldo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πρωτοβάθμια Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων (Π.Ε.Τ.Α.) ΕΔΩ Εκεί είναι η Ανώτατη Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων. Πήρα κι εκεί και το σήκωσε ένας που μου είπε ότι είναι στην πύλη και δεν ξέρει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις