Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στέλνει το camskill ξανά,είχα ρωτήσει για διάσταση 205/40/17 85 λίρες μεταφορικά για ελλάδα,ΔΕΝ δέχονται paypal.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχει κολλησει το πακετο εδω και ενα μηνα...

Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

Δεν με εχει ενημερωσει ΚΑΝΕΙΣ πως εγω θα αποδειξω την αξια του και με ποια διαδικασια ωστε να προσκομισω αποδειξη αγορας..

Πως εγω τωρα θα αποδειξω την αξια του πακετου πριν μου κοψει ταριφα κανα εξωφρενικο ποσο το τελωνειο?

Απαραδεκτες τριτοκοσμικες τελωνειακες/ταχυδρομικες υπηρεσιες..

• Moderators
Δημοσ.

Εχει κολλησει το πακετο εδω και ενα μηνα...

Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

Δεν με εχει ενημερωσει ΚΑΝΕΙΣ πως εγω θα αποδειξω την αξια του και με ποια διαδικασια ωστε να προσκομισω αποδειξη αγορας..

Πως εγω τωρα θα αποδειξω την αξια του πακετου πριν μου κοψει ταριφα κανα εξωφρενικο ποσο το τελωνειο?

Απαραδεκτες τριτοκοσμικες τελωνειακες/ταχυδρομικες υπηρεσιες..

Λογικά θα σου στείλουν επιστολή να στείλεις κάποια χαρτιά

Δημοσ.

Καλησπερα!!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω.Ηθελα να ρωτησω πως καταλαβαινει καθενας απο εμας οτι ενα δεμα,μικρο πακετο,φακελος,κουτι η οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ πανω απο 22ευρω με μεταφορικα και κατω απο 150ευρω στο συνολο,περασε απο τελωνειο ΓΕΤΑ.Δηλαδη ποια η ενδειξη-σημειωση στην σελιδα των ΕΛΤΑ-εντοπισμος αντικειμενου καθως σκαναρετε το δεμα ανα διαστηματα οτι το δεμα μας περασε ΓΕΤΑ και τελος...δεν ξερω αν με καταλαβαινετε..με USPS σταλμενο απο αμερικη αν βοηθαει.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα εγω που θελω να παραγγειλω κιτ με εργαλεια για diy αντιστασεις απο ebay θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Petran256 θα σε βοηθουσε αρκετα εαν βλεπεις το καναλι του Basilis L στο youtube....δες το τελευταιο live που λενε την αποψη τους κ αλλοι συνατμιστες...

Δημοσ.

Petran256 θα σε βοηθουσε αρκετα εαν βλεπεις το καναλι του Basilis L στο youtube....δες το τελευταιο live που λενε την αποψη τους κ αλλοι συνατμιστες...

Ξεκινησα σχετικα προσφατα να παρακολουθω το Basilis L και τα βλεπω με τη σειρα ολα. Δεν ηξερα οτι ειχε τετοιο θεμα. Σ'ευχαριστω

Δημοσ.

Σε αυτή την αγορά μέσω Amazon.com οι φόροι είναι ήδη πληρωμένοι στο Amazon άρα δεν θα έχω χρεώσεις από ΕΛΤΑ και τελωνείο ;

classifieds-463899-0-03259800-1509980859_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα!!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω.Ηθελα να ρωτησω πως καταλαβαινει καθενας απο εμας οτι ενα δεμα,μικρο πακετο,φακελος,κουτι η οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ πανω απο 22ευρω με μεταφορικα και κατω απο 150ευρω στο συνολο,περασε απο τελωνειο ΓΕΤΑ.Δηλαδη ποια η ενδειξη-σημειωση στην σελιδα των ΕΛΤΑ-εντοπισμος αντικειμενου καθως σκαναρετε το δεμα ανα διαστηματα οτι το δεμα μας περασε ΓΕΤΑ και τελος...δεν ξερω αν με καταλαβαινετε..με USPS σταλμενο απο αμερικη αν βοηθαει.Ευχαριστω!

AΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-09-2017 15:36 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29-10-2017 06:42 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 29-10-2017 09:34 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 29-10-2017 11:34 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 30-10-2017 14: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημοσ.

Το παραπάνω βίντεο δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου. Από τέλη Αυγούστου έχει αλλάξει το καθεστώς με τα 3 ευρώ (χωρίς ωστόσο να είναι επίσημο).

• Like 1
Δημοσ.

Παραγγελια απο το Iherb 5 οκτωβριου, 11 οκτωβριου εφαστε Ελλαδα. 2 προϊοντα συνολικη τιμη στα 13 ευρω. Ακομα δεν εχω παραλαβει ειδοποιησει απο τα ΕΛΤΑ. Πηγα προχθες απο εκει να δω μηπως μπερδευτηκαν και δε μου εστειλαν, με ρωτουσαν για καποιο κωδικο αναθεσης, τι ακριβως ειναι αυτο; Το iherb στελνει με Global Mail μεσω DHL. Το tracking σταματαει οταν φτανει Ελλαδα. Πως μπορω να μαθω που ακριβως βρισκεται το δεμα; Υπαρχει περιπτωση οντως να εχει αργησει τοσο ή τα ΕΛΤΑ παλι εκαναν καποιο λαθος;

Μου εδωσαν ενα τηλεφωνο απο τα κεντρικα των ΕΛΤΑ για να παρω τηλεφωνο και να ρωτησω, αλλα θελει και τον κωδικο αναθεσης. Αλλα δε καταλαβαινω τι κωδικος ειναι αυτος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...