Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγειλα για τη βαφτηστηρα μου οθονίτσα μπαταρίας με φως σαν led memo με αξία 6.50€ απο Κινα και ερχεται μεσω Τουρκιας συμφωνα με το tracking(οχι συστημενο ομως) Αν δουν το κουτί τετράγωνο σαν tablet ζητω που κάηκα..απόδειξη δεν κράτησα,μεσω paypal activity ισχύει σαν απόδειξη.Help !!

First priority δεμα απο Λονδίνο με tracking num.και 16,90€ shipping παραγγελία απο 25 Οκτ.τελευταία ενημέρωση:27 Oct.12:00pm ON ITS WAY TO GLS ATHENS UNITED KINGDOM! Οδηκώς πιο γρήγορα θα ειχα ηδη παραλάβει ...και άλλος πωλητής πσλι απο Αγγλία μου ζηταει extra 15 εργασιμες να περιμενω γιατι υπαρχουν καθυστερησεις λεει...και μετά περιμένουμε να παραλαβουμε πιο γρηγορα απο Κινα...μεγαλη ξεφτιλα

First priority δεμα απο Λονδίνο με tracking num.και 16,90€ shipping παραγγελία απο 25 Οκτ.τελευταία ενημέρωση:27 Oct.12:00pm ON ITS WAY TO GLS ATHENS UNITED KINGDOM! Οδηκώς πιο γρήγορα θα ειχα ηδη παραλάβει ...και άλλος πωλητής πσλι απο Αγγλία μου ζηταει extra 15 εργασιμες να περιμενω γιατι υπαρχουν καθυστερησεις λεει...και μετά περιμένουμε να παραλαβουμε πιο γρηγορα απο Κινα...μεγαλη ξεφτιλα

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ παρα πολύ,μου βγάζει τρια διαφορετικα το ενα λεει acs δηλ.θα παραλαβω απο acs? Γιατι εχω δωσει διευθ.post restant elta ..βρισκω ακρη? Η βοηθεια σας υπερπολιτιμη!!!

Δημοσ.

Έχω κάνει cancel ένα  αντικείμενο που αγόρασα από το ebay το οποίο έχω ήδη πληρώσει.

Μου ήρθε μήνυμα από το ebay ότι το αντικείμενο μου έγινε cancel.

Ο seller μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε paypal transaction id το οποίο του το έστειλα με screenshot στην αλληλογραφία μας στο ebay. Το ζήτησε  για να μου κάνει refund? Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση εγώ ώστε να γίνει το refund?

Μήπως γνωρίζει κάποιος ?

Μου το έχει καταχωρημένο εδώ αν βοηθάει

Δημοσ.

Ποσο περιπου κανουν να ερθουν τα unregistered δεματα χαμηλης αξιας απο κινα (banggood & gearbest) αυτη τη περιοδο...?

35 με 55 μερες 

υπαρχει μεγαλη καθυστερηση

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ παρα πολύ,μου βγάζει τρια διαφορετικα το ενα λεει acs δηλ.θα παραλαβω απο acs? Γιατι εχω δωσει διευθ.post restant elta ..βρισκω ακρη? Η βοηθεια σας υπερπολιτιμη!!!

Ναι με acs θα παραλάβεις.

Δίπλα σου δίνει και το tracking της acs.

Δημοσ.

Παραγγειλα για τη βαφτηστηρα μου οθονίτσα μπαταρίας με φως σαν led memo με αξία 6.50€ απο Κινα και ερχεται μεσω Τουρκιας συμφωνα με το tracking(οχι συστημενο ομως) Αν δουν το κουτί τετράγωνο σαν tablet ζητω που κάηκα..απόδειξη δεν κράτησα,μεσω paypal activity ισχύει σαν απόδειξη.Help !!

Και τα 2 πακέτα θα παραδοθούν απο την acs, όχι τα ΕΛΤΑ. Αλλα αφού παρηγγειλες στις 25/10 εχουν περάσει λίγες μέρες (3 εργάσιμες). Υπομονή

Δημοσ.

Έχω κάνει cancel ένα  αντικείμενο που αγόρασα από το ebay το οποίο έχω ήδη πληρώσει.

Μου ήρθε μήνυμα από το ebay ότι το αντικείμενο μου έγινε cancel.

Ο seller μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε paypal transaction id το οποίο του το έστειλα με screenshot στην αλληλογραφία μας στο ebay. Το ζήτησε  για να μου κάνει refund? Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση εγώ ώστε να γίνει το refund?

Μήπως γνωρίζει κάποιος ?

Μου το έχει καταχωρημένο εδώ αν βοηθάει

classifieds-463899-0-41599100-1509383375_thumb.jpg

Δημοσ.

Σημερα πηρα τηλ ελτα και ενω εχει φτασει Ελ. Βενιζελο απο 18/10 δεν εχει ανοιχτει ακομα ο σακος μου ειπε η κοπελα...Σημερα μου ειπε ειναι στην αρχη του Σεπτεμβριου ακομα οι τελωνες.........

Δημοσ.

Και τα 2 πακέτα θα παραδοθούν απο την acs, όχι τα ΕΛΤΑ. Αλλα αφού παρηγγειλες στις 25/10 εχουν περάσει λίγες μέρες (3 εργάσιμες). Υπομονή

Το acs tracking θα παραμεινει το ιδιο και για Ελλαδα? Πως να επικοινωνησω με την acs για περεταιρω εξηγησεις?Ποια acs ,του αεροδρομιου? Εχω πελαγωσει..

Δημοσ.

35 με 55 μερες 

υπαρχει μεγαλη καθυστερηση

Σε ευχαριστώ, σε ένα είμαι 56 μέρες ήδη. Να κάνω υπομονή ακόμη? Ή να ξεκινήσω διαδικασίες refund κτλ?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, σε ένα είμαι 56 μέρες ήδη. Να κάνω υπομονή ακόμη? Ή να ξεκινήσω διαδικασίες refund κτλ?

στις 60 μερες νομιζω δεν θα μπορεις να κανεις πλεον refund 

ξεκινα αμεσα περασαν πολλες μερες..

Δημοσ.

Κατι ανάλογο με την δικιά μου περίπτωση, όπως έχω ήδη αναφέρει πακέτο απο Αμερική αξίας 54 ευρώ πέρασε ''στο φτερό'' απο τελωνείο με αναγραφόμενη τιμή απο τα αμερικανάκια 10$. Δυστυχώς εγω δεν γλύτωσα τα 3 ευρω  :angry:

Εμένα είχε σταλεί ως επιστολικό ταχυδρομείο.

Οπότε μάλλον γι'αυτό δεν πλήρωσα 3ευρω. Δεν είναι μόνο στα πακέτα είπαμε;

εσένα είχε αυτοκόλλητο πάνω, ότι ήταν τελωνειακώς ελεύθερο;

Δημοσ.

στις 60 μερες νομιζω δεν θα μπορεις να κανεις πλεον refund 

ξεκινα αμεσα περασαν πολλες μερες..

Επειδή δεν έχει ξανατύχει απο κατάστημα τόσο μεγάλη καθυστέρηση... επικοινωνώ με το κατάστημα baggood ή ανοίγω κατευθείαν case στο paypal?

Και πάλι ευχαριστώ!

edit: Το paypal λέει για την συγκεκριμένη συναλλαγή:

"If there's an issue, make sure to contact the seller through PayPal by 3 March 2018.You may be eligible for Buyer Protection."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...