Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλες φορες ομως αν ειναι κατι ακριβο το στελνουν παλι συστημενο για να διασφαλιστουν οι ιδιοι..

Καλημέρα

Από την στιγμη που επιλεγεις να σταλεί ως unregistered air mail και στο στείλουν ως συστημενο μπορείς να ζητησεις να ακυρωθεί η παραγγελία ή ακόμα καλύτερα να στην στείλουν ξανα την με μέθοδο που εσύ έχεις επιλέξει ;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα

Από την στιγμη που επιλεγεις να σταλεί ως unregistered air mail και στο στείλουν ως συστημενο μπορείς να ζητησεις να ακυρωθεί η παραγγελία ή ακόμα καλύτερα να στην στείλουν ξανα την με μέθοδο που εσύ έχεις επιλέξει ;

Δε πα να το επιλέγεις εσύ unregistered, εαν είναι αξίας η παραγγελία ( εως κανα 50 ρικό το πολύ το δέχονται αν τους παρακαλέσεις αν και κανονικά το χουν ως 40$ ) δε θα το στείλουν με unregistered γιατί δε μπορούν να ξέρουν αν εσύ κάνεις την λαμογιά και το παραλάβεις και ζητήσεις refund για μη παραλαβή.

• Like 1
Δημοσ.

Δε πα να το επιλέγεις εσύ unregistered, εαν είναι αξίας η παραγγελία ( εως κανα 50 ρικό το πολύ το δέχονται αν τους παρακαλέσεις αν και κανονικά το χουν ως 40$ ) δε θα το στείλουν με unregistered γιατί δε μπορούν να ξέρουν αν εσύ κάνεις την λαμογιά και το παραλάβεις και ζητήσεις refund για μη παραλαβή.

Κατάλαβα ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια :δέμα απο Κίνα με track.num.κολλημένο "send to airlines Sungai Pudong"ζήτησα refund αφου εχουν περάσει ήδη 50 μέρες και ακόμα τίποτα.Ανοιξα ebay request αλλά ο πωλητής μου απάντησε πως όταν προσπαθεί να πληρώσει του βγάζει There is a problem with buyer" και μου ζητάει να κλείσω πρώτα το request για να μου κάνει refund στο. Paypal.Τι να κάνω? Αν κλείσω το request και δεν κανει τελικά refund? Πρώτη φορά μου συμβαίνει...παρακαλώ οποιος έχει πείρα ας δώσει τα φώτα του,ευχαριστώ !

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια :δέμα απο Κίνα με track.num.κολλημένο "send to airlines Sungai Pudong"ζήτησα refund αφου εχουν περάσει ήδη 50 μέρες και ακόμα τίποτα.Ανοιξα ebay request αλλά ο πωλητής μου απάντησε πως όταν προσπαθεί να πληρώσει του βγάζει There is a problem with buyer" και μου ζητάει να κλείσω πρώτα το request για να μου κάνει refund στο. Paypal.Τι να κάνω? Αν κλείσω το request και δεν κανει τελικά refund? Πρώτη φορά μου συμβαίνει...παρακαλώ οποιος έχει πείρα ας δώσει τα φώτα του,ευχαριστώ !

Μην κάνεις την βλακεία και το κλείσεις γιατί μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ζητά την επέμβαση του eBay να τελειωνεις αμεσα και ανέφερε το περιστατικό ότι πήγε να σε ξεγέλασε προτρέποντας να κλείσεις το dispute. Επιπλέων μην παραλήψεις να αφήσεις αρνητική αξιολόγηση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση,του εστειλα "Just try again ,meanwhile i have informed ebay about it " και έστειλε το αυτοματοποιημένο μήυνυμα "seller out of the office" το λαμόγιο....

Δημοσ.

Οταν δεν τους σμφερει να απαντησουνε πετανε ενα seller is out of the office για να κερδισουν χρονο σκεφτόμενοι πως θα γλιτώσουν ...

Δημοσ.

Παντως, εκει που πχ καποιος μπορει να αγοραζε σε σενα πακετο με free shipping δυο-τρια συνηθως ομοειδη αντικειμενα,

προκειμενου να μην ξεπερασει τα 22€ μαλλον ειναι προτιμοτερο να σπασει τις αποστολες σε ενα-ενα αντικειμενο....

καλυτερα 3ευρα, παρα κεραμιδα στο κεφαλι...

Δημοσ.

Παντως, εκει που πχ καποιος μπορει να αγοραζε σε σενα πακετο με free shipping δυο-τρια συνηθως ομοειδη αντικειμενα,

προκειμενου να μην ξεπερασει τα 22€ μαλλον ειναι προτιμοτερο να σπασει τις αποστολες σε ενα-ενα αντικειμενο....

καλυτερα 3ευρα, παρα κεραμιδα στο κεφαλι...

Και αν τα "σπασμένα" αντικείμενα τα κοστολογησουν χρυσά στο τελωνείο και σου έρθουν πολλαπλές κεραμίδες; :-D

Δημοσ.

Και αν τα "σπασμένα" αντικείμενα τα κοστολογησουν χρυσά στο τελωνείο και σου έρθουν πολλαπλές κεραμίδες; :-D

Μα αν η δηλωμενη αξια ειναι κατω απο 22ευρω, μπορει να τα κοστολογησουν αυτοι οσο θελουν;

Δημοσ.

Είναι κάποιος που έχει αντιμετωπίσει ανάλογο θέμα με εκτελωνισμό απο iHerb.com?

Εχω 22 παραγγελίες εως τώρα να έρχονται άψογα στο σπίτι ατελώς σε περίπου 12 μέρες

και αυτή που περιμένω είναι η 23η και έχει έλθει αεροδρόμιο στις 24-9-2017 και έκτοτε αγνοείται.

Υπάρχει περίπτωση να γυρίσουν το δέμα πίσω απο μόνοι τους?

Η παραγγελία έχει αναγραφόμενη τιμή στο label 39 ευρώ...

Παραφάρμακα είναι, δεν είναι κινητά...

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Είναι κάποιος που έχει αντιμετωπίσει ανάλογο θέμα με εκτελωνισμό απο iHerb.com?

Εχω 22 παραγγελίες εως τώρα να έρχονται άψογα στο σπίτι ατελώς σε περίπου 12 μέρες

και αυτή που περιμένω είναι η 23η και έχει έλθει αεροδρόμιο στις 24-9-2017 και έκτοτε αγνοείται.

Υπάρχει περίπτωση να γυρίσουν το δέμα πίσω απο μόνοι τους?

Η παραγγελία έχει αναγραφόμενη τιμή στο label 39 ευρώ...

Παραφάρμακα είναι, δεν είναι κινητά...

Ευχαριστώ,

Παραφάρμακα ακούω...

Τέσπα, υπάρχει τεράστια καθυστέρηση στο τελωνείο λόγω επειδή άλλαξαν οι κανονισμοί. Τα πιο πολλά δέματα που έχουν φτάσει τέλος σεπτέμβρη και ύστερα δεν έχουν περάσει από το τελωνείο

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει cancel ένα  αντικείμενο που αγόρασα από το ebay το οποίο έχω ήδη πληρώσει.

Μου ήρθε μήνυμα από το ebay ότι το αντικείμενο μου έγινε cancel.

Ο seller μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε paypal transaction id το οποίο του το έστειλα με screenshot στην αλληλογραφία μας στο ebay. Το ζήτησε  για να μου κάνει refund? Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση εγώ ώστε να γίνει το refund?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...