stelios18120 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Προβλεπω σε μερικες παραγγελιες ακομα σαν την δικη σου να αλλαζει πολιτικη επιστροφων το συγκεκριμενο site.... Γιατι δεν νομιζω να βγαινουν με αυτο τον τροπο. 1
Starla Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά ζητώ τη γνώμη σας γιατί εχω πελαγώσει...Παραγγελια απο Αγγλία με αγορά αξίας 46€ και 16€ ταχυδρομικά θα χρεωθεί τιποτα extra? Παλτό για τη μανα μου ειναι..
Lnk Hlk Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Η Αγγλία είναι ακόμη εντός ΕΕ οπότε είσαι οκ.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εάν παραγγείλω κάτι από χώρα εκτός ΕΕ με κούριερ και το εκτελωνίσω μόνος μου, μετά η κούριερ είναι υποχρεωμένη να το φέρει στην πόρτα μου;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εάν παραγγείλω κάτι από χώρα εκτός ΕΕ με κούριερ και το εκτελωνίσω μόνος μου, μετά η κούριερ είναι υποχρεωμένη να το φέρει στην πόρτα μου; Αν το εκτελωνίσεις μόνος φεύγοντας περνεις και το δέμα πάλι όμως η διαφορά ειναι μικρή στο κόστος ειδικά αν μετρήσεις και το μεροκάματο που θα χάσεις η DHL πάντως αρκετές φορές περνει παζάρι στην αμοιβή εκτελωνιστη
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αν το εκτελωνίσεις μόνος φεύγοντας περνεις και το δέμα πάλι όμως η διαφορά ειναι μικρή στο κόστος ειδικά αν μετρήσεις και το μεροκάματο που θα χάσεις η DHL πάντως αρκετές φορές περνει παζάρι στην αμοιβή εκτελωνιστη Μα δεν θέλω να το πάρω μαζί μου. Θέλω να το εκτελωνίσω για να γλυτώσω την αμοιβή και μετά να το φέρουν στην διεύθυνσή μου, όπως θα έκαναν αν το εκτελώνιζαν αυτοί. Υποτίθεται ότι τα μεταφορικά είναι πληρωμένα μέχρι την πόρτα μου.
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Προέκυψε θέμα με αγορά εκτός ΕΕ και θα ακυρωθεί. Αν γίνει επιστροφή χρημάτων στο paypal θα υπάρξει επιβάρυνση ? (θα θεωρηθεί δηλ. έμβασμα το ποσό) .
makfil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Προέκυψε θέμα με αγορά εκτός ΕΕ και θα ακυρωθεί. Αν γίνει επιστροφή χρημάτων στο paypal θα υπάρξει επιβάρυνση ? (θα θεωρηθεί δηλ. έμβασμα το ποσό) . Η επιστροφή (refund) των χρημάτων θα γίνει στην πηγή από την οποία προήλθαν (balance ή κάρτα). Εάν πλήρωσες από balance και θέλεις να τα μεταφέρεις στον συνδεδεμένο λογαριασμό (ΙΒΑΝ) θα χρεωθείς την προμήθεια της τράπεζας.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μα δεν θέλω να το πάρω μαζί μου. Θέλω να το εκτελωνίσω για να γλυτώσω την αμοιβή και μετά να το φέρουν στην διεύθυνσή μου, όπως θα έκαναν αν το εκτελώνιζαν αυτοί. Υποτίθεται ότι τα μεταφορικά είναι πληρωμένα μέχρι την πόρτα μου. παλιοτερα αν το αναλαμβανες εσυ επερνες και την ευθηνη ου δεματος οποτε το επερνες να φυγεις οταν τελειωνες με την διαδικασια οπως ειπα και πιο επανω με τα παραβολα της διατακτικες κτλ το κερδος ειναι γυρω στο 30αρι πανω κατω , τα courier οσες φορες εχω παρει απο εξω πανε με το τιμολογιο και δεν τιμολογουν αυθερετα στην ουσια οταν πας για εκτελωνισμο εσυ "παραλαμβανεις" και το δεμα
mr.Vox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Προβλέπω σε λίγο καιρό να αυξάνεται το This item cannot be shipped to Greece. 1
alexserres2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 παρελαβα με Bpost σε 10 μερες,οχι εργασιμες.αλλα δεματα με αλλες μεταφορικες που εχω παραγγειλει εδω και μερες εχουν καθυστερησει
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και δηλαδη ρε παιδια αν ενας εκτελωνιστης , εκτελωνισει 100 δεματα με αξια πανω απο 23 € σε μια μερα θα βγαλει 1500€ τη μερα? Για να σοβαρευτουμε λιγο. Τι θα πει 15€?? Ο γιατρος πας και περνει 10€ ελεος σε αυτη την χωρα, ΕΛΕΟΣ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και δηλαδη ρε παιδια αν ενας εκτελωνιστης , εκτελωνισει 100 δεματα με αξια πανω απο 23 € σε μια μερα θα βγαλει 1500€ τη μερα? Για να σοβαρευτουμε λιγο. Τι θα πει 15€?? Ο γιατρος πας και περνει 10€ ελεος σε αυτη την χωρα, ΕΛΕΟΣ Πανε στις κουριερ να δεις που παιζει 60-70+ η αμοιβη του εκτελωνιστη
Getta Robo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και δηλαδη ρε παιδια αν ενας εκτελωνιστης , εκτελωνισει 100 δεματα με αξια πανω απο 23 € σε μια μερα θα βγαλει 1500€ τη μερα? Για να σοβαρευτουμε λιγο. Τι θα πει 15€?? Ο γιατρος πας και περνει 10€ ελεος σε αυτη την χωρα, ΕΛΕΟΣ Εκτος θεματος, προβλεπεται ο εκτελωνιστης να ειναι το επαγγελμα του μελλοντος, πανω απο τους δικηγορους και τους γιατρους.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πανε στις κουριερ να δεις που παιζει 60-70+ η αμοιβη του εκτελωνιστη Και τι σημαινει αυτο? Ειναι παραλογο. Αν ειναι ετσι ο εκτελωνιστης θα δουλευει υπερωριες να βρισκει 200-300 δεματα τη μερα. Ειναι λαμογια.... Οπως μας μισουν σε αυτη τη χωρα ετσι θα τους μισησω εγω περισσοτερο και ευχομαι να παθουν κατι πολυ κακο με τη ζωη τους και την υγεια τους αυτοι που το καναν αυτο το πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις