Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλεπω σε μερικες παραγγελιες ακομα σαν την δικη σου να αλλαζει πολιτικη επιστροφων το συγκεκριμενο site....

;)

Γιατι δεν νομιζω να βγαινουν με αυτο τον τροπο.

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά ζητώ τη γνώμη σας γιατί εχω πελαγώσει...Παραγγελια απο Αγγλία με αγορά αξίας 46€ και 16€ ταχυδρομικά θα χρεωθεί τιποτα extra? Παλτό για τη μανα μου ειναι..

• Moderators
Δημοσ.

Εάν παραγγείλω κάτι από χώρα εκτός ΕΕ με κούριερ και το εκτελωνίσω μόνος μου, μετά η κούριερ είναι υποχρεωμένη να το φέρει στην πόρτα μου;

• Moderators
Δημοσ.

Εάν παραγγείλω κάτι από χώρα εκτός ΕΕ με κούριερ και το εκτελωνίσω μόνος μου, μετά η κούριερ είναι υποχρεωμένη να το φέρει στην πόρτα μου;

Αν το εκτελωνίσεις μόνος φεύγοντας περνεις και το δέμα πάλι όμως η διαφορά ειναι μικρή στο κόστος ειδικά αν μετρήσεις και το μεροκάματο που θα χάσεις

η DHL πάντως αρκετές φορές περνει παζάρι στην αμοιβή εκτελωνιστη

• Moderators
Δημοσ.

Αν το εκτελωνίσεις μόνος φεύγοντας περνεις και το δέμα πάλι όμως η διαφορά ειναι μικρή στο κόστος ειδικά αν μετρήσεις και το μεροκάματο που θα χάσεις

η DHL πάντως αρκετές φορές περνει παζάρι στην αμοιβή εκτελωνιστη

Μα δεν θέλω να το πάρω μαζί μου. Θέλω να το εκτελωνίσω για να γλυτώσω την αμοιβή και μετά να το φέρουν στην διεύθυνσή μου, όπως θα έκαναν αν το εκτελώνιζαν αυτοί. Υποτίθεται ότι τα μεταφορικά είναι πληρωμένα μέχρι την πόρτα μου.

Δημοσ.

Προέκυψε θέμα με αγορά εκτός ΕΕ και θα ακυρωθεί. Αν γίνει επιστροφή χρημάτων στο paypal θα υπάρξει επιβάρυνση ? (θα θεωρηθεί δηλ. έμβασμα το ποσό) .

Δημοσ.

Προέκυψε θέμα με αγορά εκτός ΕΕ και θα ακυρωθεί. Αν γίνει επιστροφή χρημάτων στο paypal θα υπάρξει επιβάρυνση ? (θα θεωρηθεί δηλ. έμβασμα το ποσό) .

Η επιστροφή (refund) των χρημάτων θα γίνει στην πηγή από την οποία προήλθαν (balance ή κάρτα).

Εάν πλήρωσες από balance και θέλεις να τα μεταφέρεις στον συνδεδεμένο λογαριασμό (ΙΒΑΝ) θα χρεωθείς την προμήθεια της τράπεζας.

• Moderators
Δημοσ.

Μα δεν θέλω να το πάρω μαζί μου. Θέλω να το εκτελωνίσω για να γλυτώσω την αμοιβή και μετά να το φέρουν στην διεύθυνσή μου, όπως θα έκαναν αν το εκτελώνιζαν αυτοί. Υποτίθεται ότι τα μεταφορικά είναι πληρωμένα μέχρι την πόρτα μου.

παλιοτερα αν το αναλαμβανες εσυ επερνες και την ευθηνη ου δεματος οποτε το επερνες να φυγεις οταν τελειωνες με την διαδικασια

οπως ειπα και πιο επανω με τα παραβολα της διατακτικες κτλ το κερδος ειναι γυρω στο 30αρι πανω κατω , τα courier οσες φορες εχω παρει απο εξω πανε με το τιμολογιο και δεν τιμολογουν αυθερετα

στην ουσια οταν πας για εκτελωνισμο εσυ "παραλαμβανεις" και το δεμα

Δημοσ.

Και δηλαδη ρε παιδια αν ενας εκτελωνιστης , εκτελωνισει 100 δεματα με αξια πανω απο 23 € σε μια μερα θα βγαλει 1500€ τη μερα?

Για να σοβαρευτουμε λιγο. Τι θα πει 15€?? Ο γιατρος πας και περνει 10€ ελεος σε αυτη την χωρα, ΕΛΕΟΣ

• Moderators
Δημοσ.

Και δηλαδη ρε παιδια αν ενας εκτελωνιστης , εκτελωνισει 100 δεματα με αξια πανω απο 23 € σε μια μερα θα βγαλει 1500€ τη μερα?

Για να σοβαρευτουμε λιγο. Τι θα πει 15€?? Ο γιατρος πας και περνει 10€ ελεος σε αυτη την χωρα, ΕΛΕΟΣ

Πανε στις κουριερ να δεις που παιζει 60-70+ η αμοιβη του εκτελωνιστη

Δημοσ.

Εκτος θεματος, προβλεπεται ο εκτελωνιστης να ειναι το επαγγελμα του μελλοντος, πανω απο τους δικηγορους και τους γιατρους.

Δημοσ.

Πανε στις κουριερ να δεις που παιζει 60-70+ η αμοιβη του εκτελωνιστη

Και τι σημαινει αυτο? Ειναι παραλογο. Αν ειναι ετσι ο εκτελωνιστης θα δουλευει υπερωριες να βρισκει 200-300 δεματα τη μερα. Ειναι λαμογια....  Οπως μας μισουν σε αυτη τη χωρα ετσι θα τους μισησω εγω περισσοτερο και  ευχομαι να παθουν κατι πολυ κακο με τη ζωη τους και την υγεια τους αυτοι που το καναν αυτο το πραγμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...