makfil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και γνωρίζει τον τρόπο αποστολής στην Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano_s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μακάρι. Και ας ελπίσω να ξεκολήσει απο το τελωνείο. Γτ μέσα στην γκαντεμιά μου χτες τα έπαιξε το κινητό μου/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Γεια σας και απο εμενα παιδια σκεφτομαι να παρω απο ebay αμερικης ps4, αμα συννενοηθω με τον πωλητη να μου το στειλει ως δωρο μπορω να γλυτωσω τον εκτελωνισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν είναι εύκολο να αγοράσεις από αμερικάνικα μαγαζιά με αντίστοιχη συνεννόηση όπως από τα κινέζικα, για το θέμα της τιμής. Πολύ περισσότερο, για αποστολή ως "δώρο" κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δεν είναι εύκολο να αγοράσεις από αμερικάνικα μαγαζιά με αντίστοιχη συνεννόηση όπως από τα κινέζικα, για το θέμα της τιμής. Πολύ περισσότερο, για αποστολή ως "δώρο" κλπ Οκ τοτε ας μην το διακυνδηνεψω, κανα αξιοπιστο μαγαζι απο κινα που να στελνει τετοια προιοντα στην ελλαδα υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ψάξε και έλεγξε την αξιοπιστία του πωλητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JWVader Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιδιά (κ κυρίως makfil, γιατί βλέπω ότι εσύ κρατάς το όλο thread απο μόνος σου) Έχω βρει στο αμερικάνικο ebay καλό λάπτοπ με 340 περίπου ευρώ κ με 80 ευρώ μεταφορικά, δεν το έχω αγοράσει ακόμα κ ρώτησα τον πωλητή αν μπορεί να βοηθήσει με τα περι τελωνείου. Μου είπε ότι μπορεί να το δηλώσει ως δώρο κ να του βάλει κ μειωμένη τιμή. Το δέμα αν είναι θα σταλθεί με USPS, ωστόσο θα πρόκειται για λάπτοπ 16 ιντσών άρα θα είναι κάπως μεγάλο. Από την άλλη, μιας κ μένω κοντά στην Αθήνα κ είμαι νέος κ ορεξάτος δεν έχω πρόβλημα να πάω να το εκτελωνίσω αυτοπροσώπως αν πρόκειται να γλιτώσω λεφτά. Απ'ότι όμως βλέπω εσείς μιλάτε για "μη-αυτόματο" εκτελώνισμό μόνο για περιπτώσεις κούριερ, όπου κ θα με πάρουν τηλέφωνο να μου δηλώσουν τα έξοδα του εκτελονισμού. Σε αυτή την περίπτωση που πρόκειται για ταχυδρομίο θα το εκτελωνίσουν από μόνοι τους κ μετά θα μου ζητάνε τα ρέστα; Μια σύντομη απάντηση με βοηθά πολύ μην το πάρει κανας άλλος Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δώρο με αναγραφόμενη αξία του αντικειμένου δεν συμβαδίζουν. Άλλωστε, το θέμα της κατηγοριοποίησης των αντικειμένων που εισάγονται από τρίτες χώρες, σε εμπορικού και μη εμπορικού χαρακτήρα, έχει αναφερθεί κατ' επανάληψη στο forum. Ειδικά, όμως, για το θέμα αγοράς υπολογιστή από Αμερική, έχει αναφερθεί στις πρώτες σελίδες του οδηγού της υπογραφής μου ότι υπάρχει διαφορετικό τελωνειακό καθεστώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τελικα βρηκα μια καλη προσφορα απο αμερικη και ο πωλητης ειναι συννενοησημος αμα του πω να στειλει το δεμα μεσω usps σαν δωρο μπορω να αποφυγω το τελωνειο, η κονσολα εχει κανονικο μεγεθος και ζυγιζει 3 κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πριν αναρτήσεις το ερώτημά σου εδώ, απάντησα στο αντίστοιχο πμ που έστειλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πριν αναρτήσεις το ερώτημά σου εδώ, απάντησα στο αντίστοιχο πμ που έστειλες. Αυτο ηταν για Αγγλια οχι για Αμερικη, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σωστό και η απάντηση είναι ίδια με την πρώτη παρ. του #743 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmgmgm36 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Σκεφτομαι να αγορασω ενα ηλεκτρικο βιολι απο την αμερικη το οποιο κανει 450 ευρω. Ποσο τελωνειο θα χρειαστει να πληρωσω?Ειναι εφικτη μια τετοια αγορα, η η τιμη θα ανεβει υπερβολικα? αν δεν κανω λαθος ζυγιζει γυρω στα 3 κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εάν έρθει το δέμα με το ταχυδρομείο, θα πληρώσεις, το πολύ, τον ΦΠΑ και το δασμό που αντιστοιχεί στο βιολί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μία επιβεβαίωση και μία συμβουλή! Μου ήρθε η IP camera απο aliexpress με 69 ευρώ και δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω, πάντα αποστολή με China post. Σε 10 μέρες τελειώνει η δοκιμαστική της περίοδος και θα αγοράσουμε άλλες 10-15 μάλλον για προσωπική χρήση (όχι για πώληση). Αν τις αγοράσω όλες μαζί (~690 ευρώ) εκτός του μεγάλου ποσού, θα είναι μεγάλο και βαρύ το δέμα. Οι πιθανότητες να περάσει απο τελωνείο είναι αυξημένες σωστά? Αν περάσει πληρώνω ΜΟΝΟ το φόρο 23%? Μάλλον καλύτερα να κάνω μεμονωμένες αγορές έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις