Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, γνωριζει κανεις τι παιζει με το τελωνειο στη σουηδια; Θελω να παραγγειλω το xiaomi redmi note 4 με priority direct απο bangood.

για το πρωτο θεμα δυστυχως δεν γνωριζω.για το δευτερο,κανε την αγορα και μην φοβασαι για τελωνειο.το priority direct mail ειναι ενας απο τους πλεον ασφαλεις τροπους αποστολης για αποφυγη τελωνειου.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

To θέμα είναι γιατί οι Αμερικανοί θεωρούνται απο το τελωνείο αξιόπιστοι στις τιμές που αναγράφουν στα πακέτα τους και όχι οι Κινέζοι.  Μπορείς να μας το εξηγήσεις;

Για τον απλό λόγο που ανέφερε ο makfil. Είναι σπάνια η περίπτωση να αναφέρουν λάθος ή ψευδή στοιχεία, πράγμα που είναι καθεστώς στην άλλη πλευρά του Ειρηνικού.

Καλησπέρα σε όλους,είχα παραγγείλει ένα πληκτρολόγιο και ήρθε στην Ελλάδα και μου λέει αυτό.

attachicon.gif Καταγραφή.JPG

Έχει περάσει από τελωνείο?

Πόσο κοστίζει;

Καλησπέρα σε όλους,είχα παραγγείλει ένα πληκτρολόγιο και ήρθε στην Ελλάδα και μου λέει αυτό.

attachicon.gif Καταγραφή.JPG

Έχει περάσει από τελωνείο?

οχι εισαι καθαρος σε λιγες μερες θα το εχεις σπιτι σου

Παρελαβα σημερα δυο Xiaomi Pb 10000mah με αναγραφομενη τιμη 14.36 το καθενα απο gearbest (bpost) απο τα τελευταια που εστειλε ελλαδα και ευτυχως ηρθαν και τα δυο.

Επισης παρελαβα απο banggood εναν διπλο φορτιστη και καλωδιο με τριγωνικη αποστολη.

ΔΕΝ πληρωσα τιποτα και ουτε ειχαν σφραγιδες-χρωματα κτλ τα πακετα τα οποια δεν ηταν καθολου ελαφρια.

Αυτα προς το παρων. Περιμενω και αλλα πολλα απο κινα φθηνοπραγματα και ελπιζω να περασουν οπως αυτα.

Ενημέρωσε μας και για τα φθηνοπραγματα αν θα έρθουν συστημένα ή όχι.

Πακέτο που περιέχει διάφορα posters, φακέλλους και ένα σουβέρ (όλα used όπως αναγράφεται κιόλας) από Ιαπωνία, πέρασε από τελωνείο και θα πληρώσω 29 ευρώ. Ούτε αυτή τη φορά υπερκοστολογήθηκε, ο φόρος υπολογίστηκε στην τιμή που έγραφε το πακέτο. Στο τελωνείο δεν έκατσε πολύ, 1 εβδομάδα. Επίσης θα ήθελα όσοι γράφουν εδώ για δέματά τους (αξίας άνω των 22 ευρώ) τα οποία δεν μπήκαν τελωνείο, να μου δανείσουν λίγο από την τύχη τους, διότι δεν έχω πακέτο που να έφθασε Ελλάδα φθινόπωρο και να μην μπήκε τελωνείο. Άλλα δύο έφθασαν χθες και εστάλησαν κατευθείαν για εκτελωνισμό, τελικά με ξεκάθαρο τιμολόγιο απάνω μάλλον είσαι εσύ το δείγμα στον έλεγχο.  :-D  Ή με τόσες συχνές αγορές, βγαίνει το όνομα μου σε ηλεκτρονική λίστα μόλις τα σκανάρουν :-D  Πέρα από την πλάκα, εξαιτίας του 15ευρου περισσότερο και όχι του ΦΠΑ ,καταντά εντελώς ασύμφορο να αγοράζεις από εξωτερικό όταν δεν υπάρχουν τα αντικείμενα αυτά σε Ευρωπαίους πωλητές. Ειδικά αν τα περισσότερα πακέτα σου είναι  στα 22-50 ευρώ, γιατί φθάνει η χρέωση να κοστίζει σχεδόν όσο το πακέτο.

Δεν έχει καταργηθεί. Στο νέο τιμοκατάλογο γράφει ότι το τέλος των 3 ευρω μπαίνει στα δέματα

Έτσι είναι.

Άλλο δέμα, άλλο επιστολικό ταχυδρομείο.

Στα δέματα ισχύει το τέλος των 3ΕΥΡΩ

Παιδιά αγόρασα μέσω eBay 1 φιγούρα/παιχνίδι (πλαστικό) απο την Ιαπωνία αξίας 55 ευρώ περίπου.

Δωρεάν μεταφορικά με tracking number.

Ο πωλητής μου το μάρκαρε σαν GIFT.

Πέρασε απο τελωνείο και σήμερα μου ήρθε ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ / Εξουσιοδότηση για να πάω να το παραλάβω απο το ΕΛΤΑ.

Γράφει ΦΠΑ: 14,40 συν Τέλη Εκτελωνισμού: 15,00 / ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ: 29,40 ευρώ

Αν είναι δυνατόν... Με θερίσανε...  :-(  Πως γίνεται και με χρέωσαν απο την στιγμή που το μάρκαρε σαν ΔΩΡΟ?

Και γιατί τόσο ακριβά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...