NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το αποτελεσμα ποιο ειναι πληρωσες δεν πλήρωσες τι εκανες με το τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 92ε παρακαλω μου εκοψαν !!! φυσικα κ δεν το παρελαβα σημερα απο τα ελτα κ πηρα τηλεφωο στην υεδ κ την ξεχεσα την πικροχωλη σκυλα !!! της λεω τα 92Ε απο που προεκυψαν οταν το δεμα μου κοστιζει 147? (δηλαδη μεχρι 150Ε πληρωνω μονο φπα) μου λεει δεν ειχε αποδειξη μεσα το δεμα _ τοτε λεω γιατι δεν με πηρατε τηλ ? κ η απαντηση της ?? ''σε ποσους να πρωτοπαρουμε??'' της λεω α και κοβεται οτι φεσι σας κατεβει ? _ θα το επιστρεψω αυριο το δεμα με την αποδειξη αγορας απο το paypal_κ θα το δωσει προτεραιοτητα ειπε !!!το κορυφαιο_ εγω το δεμα το πηρα με εκπτωτικο κουπονι _ 50%_κ μου λεει το τελωνειο δεν κοιταει εκπτωσεις !!! κ της λεω καλα θα κανεις να το υπολογισεις οσο λεει η αποιδειξη γιατι αλλιως θα σε τρεχω !!! παλιο κλεφταραδεςςς !!! οπως το υπολογιζα απο το χαρτι που μου εδωσαν απο το ελτα με τα 147Ε π πληρωσα κανονικα το δεμα στο τελωνειο βγαινει να πληρωσω 54ε!!! ενω αυτη το κοστολογισαν 300Ε το δεμα κ προεκυψαν τα 92Ε!! καθικια κλεφτες κωλοελλαδα ΦΤΟΥ !! ξεφτιλες !!! Έχω την εντύπωση ότι προκάλεσες την τύχη σου και επειδή την πρώτη φορά σου έκατσε, πίστεψες ότι κάθε αγορά που θα κάνεις από Αμερική θα έρχεται με τον ίδιο τρόπο. Καταλαβαίνω ότι αισθάνθηκες περίεργα όταν σου ζήτησαν 92 ευρώ στο τελωνείο και μάλιστα στα ΕΛΤΑ αλλά μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι αυτή είναι η νομοθεσία στην Ελλάδα, και αν κάποιες φορές γλυτώνουμε τον ΦΠΑ και το δασμό αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται κανόνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggoylina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι προκάλεσες την τύχη σου και επειδή την πρώτη φορά σου έκατσε, πίστεψες ότι κάθε αγορά που θα κάνεις από Αμερική θα έρχεται με τον ίδιο τρόπο. Καταλαβαίνω ότι αισθάνθηκες περίεργα όταν σου ζήτησαν 92 ευρώ στο τελωνείο και μάλιστα στα ΕΛΤΑ αλλά μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι αυτή είναι η νομοθεσία στην Ελλάδα, και αν κάποιες φορές γλυτώνουμε τον ΦΠΑ και το δασμό αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται κανόνας; δεν εχω θεμα να πληρωσω _αλλα γιατι να πληρωσω παραπανω απο το κανονικο ? για να τα τσεπωσουν ? μεχρι 150Ε πληρωνεις μονο φπα κ εμενα το πακετο που πληρωσα ηταν κατω απο 150Ε_ κ επειδη εχω το χαρτι πως τα υπολογιζουν ακριβως τα υπολογισα κ βγαινει γυρω στο 50αρικο να πληρωσω κανονικα !!! ας επερναν τηλ εφοσον δεν ειχε αποδειξη οπως ισχυριστηκε μεσα (ενω παντα εχει αποδειξη μεσα το κουτι) !ας με καλουσαν λοιπον εφοσον εγραφε νουμερο πανω το δεμα κ οχι να βαλουν οτι τους κατεβει _ το κοστολογισαν 300Ε το δεμα ενω η αξια του ειναι 147ε. Το αποτελεσμα ποιο ειναι πληρωσες δεν πλήρωσες τι εκανες με το τελωνείο? σε εμενα το λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 δεν εχω θεμα να πληρωσω _αλλα γιατι να πληρωσω παραπανω απο το κανονικο ? για να τα τσεπωσουν ? μεχρι 150Ε πληρωνεις μονο φπα κ εμενα το πακετο που πληρωσα ηταν κατω απο 150Ε_ κ επειδη εχω το χαρτι πως τα υπολογιζουν ακριβως τα υπολογισα κ βγαινει γυρω στο 50αρικο να πληρωσω κανονικα !!! ας επερναν τηλ εφοσον δεν ειχε αποδειξη οπως ισχυριστηκε μεσα (ενω παντα εχει αποδειξη μεσα το κουτι) !ας με καλουσαν λοιπον εφοσον εγραφε νουμερο πανω το δεμα κ οχι να βαλουν οτι τους κατεβει _ το κοστολογισαν 300Ε το δεμα ενω η αξια του ειναι 147ε. Τους κανόνες στο παιχνίδι αυτό τους βάζουν άλλοι και εμείς παρακολουθούμε. Η διαδικασία αυτή έχει γραφτεί πολλές φορές και αν έριχνες μια ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου θα είχες ενημερωθεί ότι εάν ο τελωνειακός κρίνει ότι η αναγραφόμενη αξία δεν αντιστοιχεί στην πραγματική ζητάει απόδειξη είτε Paypal είτε κάρτας και αν δεν του τη δώσεις βάζει την αξία που θεωρεί σωστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 η 4PX τι ακριβώς εταιρία είναι? θέλω να πω συνεργάζεται με τα κρατικά ταχυδρομεία ή με ιδιωτικές ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KMyl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Γεια σας, να ρωτήσω και γω για μια περίπτωση. Ρολόι απο Αμερική 1450 ευρώ στο σύνολο και αποστολή με Registered Parcel δηλαδή παραλαβή στην Ελλάδα απο ΕΛΤΑ. Τι πιθανότητες έχω στον εκτελωνισμό να τη γλυτώσω;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μάλλον καμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ωχ, ετοιμάσου. Θα πάει για εκτελωνισμό και επειδή θα πάει στην Αθήνα θα πρέπει να πληρώσεις και τον εκτελωνισμό και την αμοιβή του τελωνιακού (μια 50αρα περίπου). 60 ευρω θα πληρωσω και το πηρα 80 ...θα επαιρνα και απο ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosx40 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σε ολες και ολους. Αγορασα μια τσαντα για φωτογρ.μηχανη απο ΚΙνα. Αγορα στις 5Ιουλιου. Αποστολή με CHina Post. Αξια τσαντας 14 ευρω. Εξοδα αποστολής δωρεαν. Στο tracking nb. φαινεται οτι εγινε αποστολη με το (CHINA POST).ΑΠΟ το track, number φαινεται οτι το αντικειμενο εχει φτασει στο τελωνείο του αεροδρομείου στις 15 Ιουλιου και ακομη περιμένω.. ( RD275927553CN 2014 Arrived Import Customs GRATHA Greece 20140715 0913 Ξερει καποιος εαν πρέπει να κανω κατι εγω; Πρεπει να περιμένω ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ; Ειναι κατι αλλο που πρέπει ν ξέρω; Ευχαριστω προκαταβολικά Πανος Dum spiro spero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Σημερα αυριο θα σου αφήσουν ειδοποίηση να πας να παραλάβεις. Καλημέρα σε ολες και ολους. Αγορασα μια τσαντα για φωτογρ.μηχανη απο ΚΙνα. Αγορα στις 5Ιουλιου. Αποστολή με CHina Post. Αξια τσαντας 14 ευρω. Εξοδα αποστολής δωρεαν. Στο tracking nb. φαινεται οτι εγινε αποστολη με το (CHINA POST).ΑΠΟ το track, number φαινεται οτι το αντικειμενο εχει φτασει στο τελωνείο του αεροδρομείου στις 15 Ιουλιου και ακομη περιμένω.. (RD275927553CN 2014 Arrived Import Customs GRATHA Greece 20140715 0913 Ξερει καποιος εαν πρέπει να κανω κατι εγω; Πρεπει να περιμένω ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ; Ειναι κατι αλλο που πρέπει ν ξέρω; Ευχαριστω προκαταβολικά Πανος Dum spiro spero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σε ολες και ολους. Αγορασα μια τσαντα για φωτογρ.μηχανη απο ΚΙνα. Αγορα στις 5Ιουλιου. Αποστολή με CHina Post. Αξια τσαντας 14 ευρω. Εξοδα αποστολής δωρεαν. Στο tracking nb. φαινεται οτι εγινε αποστολη με το (CHINA POST).ΑΠΟ το track, number φαινεται οτι το αντικειμενο εχει φτασει στο τελωνείο του αεροδρομείου στις 15 Ιουλιου και ακομη περιμένω.. (RD275927553CN 2014 Arrived Import Customs GRATHA Greece 20140715 0913 Ξερει καποιος εαν πρέπει να κανω κατι εγω; Πρεπει να περιμένω ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ; Ειναι κατι αλλο που πρέπει ν ξέρω; Ευχαριστω προκαταβολικά Πανος Dum spiro spero. Εγώ τα βλέπω πιο σκούρα τα πράγματα. Πάρε τηλέφωνο στο 800 11 82 000 δώσε τον αριθμό αποστολής και ζήτησε τους να παραμείνει στο ελτα άνω λιωσιών γιατί έχει πάει από τις 18-7 και τώρα γυρνάει πίσω και μάλλον θα χάθηκε η ειδοποιήση. άρα αυτό που θα πεις είναι να το ξαναπάνε πίσω στο ελτα άνω-λιωσιων και θα πεις ότι δεν έλαβες καμιά ειδοποιήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosx40 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις 2 απαντησεις. Ισχυει οτι ακριβως αναφερει ο eddie 1996. Πηρα στο συγκ. νουμερο και μου ειπαν οτι εχει φυγει απο το υποκαταστημα και επιστρεφει στο αεροδρομειο για να αποσταλει πισω στην μεγαλη Χωρα. Μου ζητησαν να στειλω ενα email στο ([email protected]) και να ζητω την διακοπη της επιστροφης... Ελπιζω οτι θα το παραλαβω καποια στιγμη!! Φυσικα ειδοποιηση δεν ελαβα ποτε .... ευχαριστω Πανος Dum spiro spero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano_s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Γεία σας και από εμένα, Έχω κάνει παραγκελία με ems ένα κινητό. Σύνολο μαζί με τα μεταφορικά 166€.Μαλλον έχω κολλήσει στο τελωνείο. πόσο θα πληρώσε και πόσες μέρες θα κάνει; ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ26-07-201413:56IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ30-07-201415:59IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ30-07-201416:13IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)30-07-201419:20ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ06-08-201409:25ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ06-08-201409:31ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αφού έφτασε στη Θεσσαλονίκη, είναι θέμα ημέρας ή δύο (εργάσιμων) για να σε ειδοποιήσουν αν σταματήσει στο τελωνείο. Πρέπει να υπολογίζεις, βασικά, τον ΦΠΑ. Αν είχες ερευνήσει το θέμα, όμως, θα γνώριζες ότι υπάρχουν αξιόπιστα κινεζομάγαζα για κινητά που στέλνουν τα δέματα όχι μόνο με λογισμικό με ελληνικά και ρουταρισμένο αλλά χωρίς να σταματήσει στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano_s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αν είχες ερευνήσει το θέμα, όμως, θα γνώριζες ότι υπάρχουν αξιόπιστα κινεζομάγαζα για κινητά που στέλνουν τα δέματα όχι μόνο με λογισμικό με ελληνικά και ρουταρισμένο αλλά χωρίς να σταματήσει στο τελωνείο. απο το to2c το πήρα. Από ότι έψαξα αξιόπιστο είναι και με ρουτ και ελληνικά το πήρα. Τώρα λόγο της καθυστέρισης στο τελωνείο πιστευω ότι την πάτησα και θα πληρώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις