Getta Robo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Στον εκαστοτε υπαλληλο των ΕΛΤΑ, η οδηγια εχει δωθει εδω και ενα μηνα, αλλα καποιοι δεν εχουν -υποτιθεται- ενημερωθει. Αυτο ειναι σπανιο απο οτι εχω διαβασει στο θεμα, αρα προχωρας σε παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spaek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μη εμπορική συναλλαγή ειναι και αυτά κάποια στιγμή αγοράστηκαν δεν φυτρωσαν ξαφνικά, και αυτά φορολογουνται κανονικότατα Δηλαδή αν δηλαδή αγοράσει ο αδερφός σου ένα iPhone 8 το δουλέψει μια βδομάδα (άρα χρησημοποιημενο) αυτό σημαίνει ότι όταν στο στείλει δεν θα πρέπει να πληρώσεις το ΦΠΑ και τα τέλοι που σου αναλογούν? Βασικά ειναι πραγματα τα οποια ειναι προσωπικα και θελει να τα εχει στην Ελλαδα και δεν ειναι ηλεκτρονικα. Να του πω να τα βγαλει στο ebay και να τα αγορασω $10?? xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Βασικά ειναι πραγματα τα οποια ειναι προσωπικα και θελει να τα εχει στην Ελλαδα και δεν ειναι ηλεκτρονικα. Να του πω να τα βγαλει στο ebay και να τα αγορασω $10?? xaxaxa Γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι είτε αγοράζεις είτε σου στέλνει συγγενής από τρίτη χώρα, οτιδήποτε καινούργιο ή μεταχειρισμένο, πρέπει να χρεωθεί (τουλάχιστον) ΦΠΑ κατά την εισαγωγή του στην Ελλάδα; Εάν θέλει ο αδελφός σου να φέρει τα προσωπικά του είδη χωρίς να φορολογηθούν, μπορεί να τα έχει μαζί του όταν θα έρθει στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Βασικά ειναι πραγματα τα οποια ειναι προσωπικα και θελει να τα εχει στην Ελλαδα και δεν ειναι ηλεκτρονικα. Να του πω να τα βγαλει στο ebay και να τα αγορασω $10?? xaxaxa Δεν έχει σημασία τι πράγματα ειναι, από την στιγμή που έρχονται από χώρα εκτός ΕΕ, μπαίνουν τελωνείο και αν ο τελωνειακός κρίνει ότι κοστίζουν πάνω από 45 ευρώ τότε χρεώνει ανάλογα φπα και ίσως δασμούς ανάλογα πόσο θα τα κοστολογήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχει σημασία τι πράγματα ειναι, από την στιγμή που έρχονται από χώρα εκτός ΕΕ, μπαίνουν τελωνείο και αν ο τελωνειακός κρίνει ότι κοστίζουν πάνω από 45 ευρώ τότε χρεώνει ανάλογα φπα και ίσως δασμούς ανάλογα πόσο θα τα κοστολογήσει Αυτο αντιλαμβανεσαι ομως, οτι μπορει και να επιδεχεται/παιρνει -ενιοτε εστω- μεγαλη συζητηση ετσι? Κατι χειροποιητο, που εχει ετοιμασει ειδικα για εσενα, προσωπο που σε αγαπα, ποσο κοστολογειται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αυτο αντιλαμβανεσαι ομως, οτι μπορει και να επιδεχεται/παιρνει -ενιοτε εστω- μεγαλη συζητηση ετσι? Κατι χειροποιητο, που εχει ετοιμασει ειδικα για εσενα, προσωπο που σε αγαπα, ποσο κοστολογειται? και ενας πινακας του πικασο χειροποιητος ειναι που φτιαχτηκε για καποιον εχει σημασια? Οτιδηποτε ερχεται απο τριτη χωρα με αξια πανω απο 22 ευρω για εμπορικες συνναλαγες η 45 για μη εμπορικες συνναλαγες φορολογειται/δασμολόγειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ο πινακας [σου] λοιπον, που θα στον ζωγραφισει π.χ. η αδερφη σου και θα στον στειλει,προσδιορισε μου: αντικειμενικα(!) τι αξια εχει? Των χρωματων που μπηκαν ας πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Η αγαπη δεν κοστολογειται Τεσπα περα απο την πλακα αυτα τα ειδη που ειναι φτιαγμενα απο ιδιωτες πως βγαζουν αξια κ λενε τοσο θα πληρωσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ο πινακας [σου] λοιπον, που θα στον ζωγραφισει π.χ. η αδερφη σου και θα στον στειλει, προσδιορισε μου: αντικειμενικα(!) τι αξια εχει? Των χρωματων που μπηκαν ας πουμε? Μην τι λες σε εμένα πάντως και για αυτά θα υπάρχει οδηγία Οπως και να έχει το είπαμε ένα σωρό φορές ότι εισάγετε από τρίτες χώρες φορολογείται δασμολογειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εχεις υποψιν σου τετοια "οδηγια"? Και αφηνοντας τον...Πικασο(!) κατα μερος, πως κοστολογειται πινακας-δημιουργια, παντελως αγνωστου ομως ατομου? Η λογικη (και η σωστη) απαντηση θα ηταν: κοστολογειται οσο εσυ τον αγορασες. Μαλιστα, κι οταν σου τον χαριζουν? Με το ζορι θα πρεπει να μπει (κα)ποια τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. να ρωτήσω κάτι: Με amazonglobal από Αμερική, το πακέτο ΔΕΝ περνάει τελωνείο οπότε και έρχεται κανονικά στο προβλεπόμενο διάστημα ή περνάει (και απλώς δεν πληρώνουμε επειδή είναι κανονισμένο) κάνοντας εβδομάδες-μήνες μέχρι να μπει και να βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εχεις υποψιν σου τετοια "οδηγια"? Και αφηνοντας τον...Πικασο(!) κατα μερος, πως κοστολογειται πινακας-δημιουργια, παντελως αγνωστου ομως ατομου? Η λογικη (και η σωστη) απαντηση θα ηταν: κοστολογειται οσο εσυ τον αγορασες. Μαλιστα, κι οταν σου τον χαριζουν? Με το ζορι θα πρεπει να μπει (κα)ποια τιμη? Σαν υπόθεση (υπόθεση είναι το ξανά λέω) θα υπέθετα ότι υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογο ανάλογα με το μέγεθος για τα αγνώστου πατρός έργα τέχνης, όπως και να έχει είτε έργο τέχνης είτε το πλεκτό της θείας από το Σικάγο αν π τελωνιακός εκτιμάει ότι ειν πάνω από 45 ευρώ φορολογείται ανάλογα την εκτίμηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
msnicole Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ποιος καλός συμφορουμίτης δε βαριέται να μου εξηγήσει τη φάση με το amazon.co.uk? Ισχύει ότι καταβάλουμε το ελληνικό ΦΠΑ κατά την άφιξη του πακέτου μας όπως διάβασα; Επίσης το sold by so k fulfilled by amazon σημαίνει ότι δεν παίζει τελωνείο γιατί η φάση είναι ΜένουμεΕυρώπη ακόμα ή παίζει να το στέλνει η αμαζον από άλλα καταστήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ποιος καλός συμφορουμίτης δε βαριέται να μου εξηγήσει τη φάση με το amazon.co.uk? Ισχύει ότι καταβάλουμε το ελληνικό ΦΠΑ κατά την άφιξη του πακέτου μας όπως διάβασα; Επίσης το sold by so k fulfilled by amazon σημαίνει ότι δεν παίζει τελωνείο γιατί η φάση είναι ΜένουμεΕυρώπη ακόμα ή παίζει να το στέλνει η αμαζον από άλλα καταστήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Απ'ότι ξέρω δεν πληρώνεις τελωνείο από amazon.uk. (και γω που πήρα τον Ιούλιο-Αύγουστο δεν πλήρωσα τίποτα) Εκτός κι αν παίρνεις από τρίτον seller, και το προϊόν έρχεται από Αμερική. Όταν πατήσεις το new ή used αναλόγως, βλέπεις τους sellers και από πού στέλνουν. Δε χρειάζεται να μαντέψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiaUu Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το πρόβλημα είναι ότι μόλις μπει Ελλάδα και πάει τελωνείο παίρνει άλλο αριθμό αναζήτησης. Πρέπει να έχεις αυτό τον αριθμό για να βγάλεις άκρη. Εγω παρέλαβα στους 2,5 μήνες περίπου από τότε που έφτασε Ελλάδα, αφού έστειλα στο τελωνείο ότι χρειαζόταν. Κανονικά θα έπρεπε να στείλουν στη διεύθυνση που φαίνεται στο πακέτο επιστολή να σου ζητάνε χαρτιά απο ΕΟΦ ή υπεύθυνη δήλωση. Εμένα τα έστειλαν αυτα με συστημένη επιστολή Καταλαβα.. δε μου εχει σταλει τιποτα, εχεις ιδεα που πρεπει να καλεσω? Πληρωσες τιποτα παραανω? Φοβαμαι μη με υπερχρεωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις