Gonalex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Όταν αγοράζεις πλέον πάνω από 22€ πρέπει να είσαι προετοιμασμενος για ενδεχόμενο τελωνείου :/ έτσι είναι εδω και πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία άρχισε η σφαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiaUu Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εχω παραγγειλει απο luckyvitamin.com πριν 4 μηνες και δεν εχω παραλαβει την πραγγελια μου. Πληρωσα 131 ευρω συνολικα μαζι με το DHL standard shipping. Δεν τους κοφτει καν.. και δεν το βλεπω να παιρνω τα χρηματα μου πισω.. Μου λενε να επικοινωνησω με το τελεωνειο κατι που εκανε για μενα το παιδι απο τα ΕλΤΑ και μου ειπε οτι το πακετο δε βρεθηκε. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Ξερετε τηλεφωνο τελωνειου που θα πρεπει να παρω? Απ οτι καταλαβα το Vitacost ειναι πολυ πιο αξιοποστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τέτοιες ενέργειες θα έχουν σαν αποτέλεσμα καταστήματα και πωλητές να αποκλείσουν την Ελλάδα απο τους προορισμούς που στέλνουν. Και εγώ έχω πακέτα και περιμένω 2+ μήνες τώρα να τα παραλάβω, όμως γνωρίζω ότι δεν φταίει σε τίποτα το κατάστημα/πωλητής γι' αυτήν την κατάσταση. Κάποια στιγμή θα φθάσουν. οχι γιατι η πολιτικη ειναι αν δεν παραλαβεις σε 60 μερες δικαιουσε full refund. και μαλιστα συμπληρωσα και υπεγραψα αιτηση που λεει πως το αντικειμενο ειναι χαμενο, και πως οντως δεν το εχω παραλαβει. το οποιο ειναι αληθες την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. σκεψου αν το αντικειμενο του φτασει μετα απο ενα χρονο και εχει ληξει εσυ τι θα κανεις? μιλαμε για αντικειμενα με ημερομηνια ληξης οχι εξαρτηματα υπολογιστων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εχω παραγγειλει απο luckyvitamin.com πριν 4 μηνες και δεν εχω παραλαβει την πραγγελια μου. Πληρωσα 131 ευρω συνολικα μαζι με το DHL standard shipping. Δεν τους κοφτει καν.. και δεν το βλεπω να παιρνω τα χρηματα μου πισω.. Μου λενε να επικοινωνησω με το τελεωνειο κατι που εκανε για μενα το παιδι απο τα ΕλΤΑ και μου ειπε οτι το πακετο δε βρεθηκε. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Ξερετε τηλεφωνο τελωνειου που θα πρεπει να παρω? Απ οτι καταλαβα το Vitacost ειναι πολυ πιο αξιοποστο.. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις μπει Ελλάδα και πάει τελωνείο παίρνει άλλο αριθμό αναζήτησης. Πρέπει να έχεις αυτό τον αριθμό για να βγάλεις άκρη. Εγω παρέλαβα στους 2,5 μήνες περίπου από τότε που έφτασε Ελλάδα, αφού έστειλα στο τελωνείο ότι χρειαζόταν. Κανονικά θα έπρεπε να στείλουν στη διεύθυνση που φαίνεται στο πακέτο επιστολή να σου ζητάνε χαρτιά απο ΕΟΦ ή υπεύθυνη δήλωση. Εμένα τα έστειλαν αυτα με συστημένη επιστολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosjet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Να πω και εγώ τα δικά μου. 2 παραγγελίες ανταλλακτικά ποδηλάτου από aliexpress στις 4 και 6 Σεπτέμβρη με κόστος περί τα 50 $ έκαστη και αποστολή free με singpost.Kαι οι δύο με tracking number. Η πρώτη 2/10 ανέφερε ειδοποίηση και 3/10 έγινε παράδοση στο ελτά της περιοχής μου.Πήγα και παρέλαβα χωρίς να έχω λάβει ποτέ την ειδοποίηση μέχρι σήμερα. Δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω,μάλλον πέρασε έτσι διότι ανέφερε μικρότερο κόστος. Η δεύτερη είναι Ελλάδα από 19/9 και έχει κολλήσει το tracking εκεί. Πήρα τηλ. στα ελτά 210κάτι (απαντήσαν γρήγορα) και μου είπαν ότι το δέμα είναι αεροδρόμιο και περιμένει να ανοιχτεί για έλεγχο. Λογικά αυτή τη φορά θα πληρώσω κατι. Είναι φυσιολογική η καθυστέρηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teckgeek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Να πω και εγώ τα δικά μου. 2 παραγγελίες ανταλλακτικά ποδηλάτου από aliexpress στις 4 και 6 Σεπτέμβρη με κόστος περί τα 50 $ έκαστη και αποστολή free με singpost.Kαι οι δύο με tracking number. Η πρώτη 2/10 ανέφερε ειδοποίηση και 3/10 έγινε παράδοση στο ελτά της περιοχής μου.Πήγα και παρέλαβα χωρίς να έχω λάβει ποτέ την ειδοποίηση μέχρι σήμερα. Δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω,μάλλον πέρασε έτσι διότι ανέφερε μικρότερο κόστος. Η δεύτερη είναι Ελλάδα από 19/9 και έχει κολλήσει το tracking εκεί. Πήρα τηλ. στα ελτά 210κάτι (απαντήσαν γρήγορα) και μου είπαν ότι το δέμα είναι αεροδρόμιο και περιμένει να ανοιχτεί για έλεγχο. Λογικά αυτή τη φορά θα πληρώσω κατι. Είναι φυσιολογική η καθυστέρηση? ναι φυσιολογική η καθυστέρηση (άλλοι περιμένουν 1 και 1μυσι μήνα) ΚΑΛΗΜΕΡΑ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosjet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Οπότε περιμένουμε να αλλάξει το status... ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burpdrill Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Έχει γραφτεί πάρα πολλές φορές. Το όριο από 22- 150€ είναι για τα δέματα που χρεώνονται ΦΠΑ και τέλος εκτελωνισμού και πάνω από τα 150€ χρεώνεται και δασμός. Δεν το γλυτώνεις το τελωνείο. Προσωπικά, δεν θα αγόραζα οθόνη από Αμερική για πολλούς λόγους. Σε ποια διάταξη του τελωνειακού κώδικα βρήκες αυτό που υποστηρίζεις; Κάθε αντικείμενο που εισάγεται από τρίτη χώρα είτε από έμπορο είτε από ιδιώτη, καινούργιο ή μεταχειρισμένο, υπόκειται σε ΦΠΑ. Ευχαριστώ για την απάντηση και συγγνώμη που το υπεραναλύω απλά για να μη φύγω εκτός προυπολογισμού αν το παραγγείλω δηλαδή θα πληρώσω ενα ποσό γύρω στα 20-30 ευρώ ; Είναι σε μεγάλη έκπτωση από την αρχική τιμή . Ο δασμός είναι που εκτοξεύει την τιμή και πληρώνεις διπλά λεφτά ; Μπορώ να βάλω γρήγορο shipping αν είμαι στο όριο των 150 ευρώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση και συγγνώμη που το υπεραναλύω απλά για να μη φύγω εκτός προυπολογισμού αν το παραγγείλω δηλαδή θα πληρώσω ενα ποσό γύρω στα 20-30 ευρώ ; Είναι σε μεγάλη έκπτωση από την αρχική τιμή . Ο δασμός είναι που εκτοξεύει την τιμή και πληρώνεις διπλά λεφτά ; Μπορώ να βάλω γρήγορο shipping αν είμαι στο όριο των 150 ευρώ ; Εάν ο τελωνειακός κοστολογήσει το δέμα σου στα 109€, θα χρεωθείς ΦΠΑ (109*24%=) 26,16€ συν 15€ τέλος εκτελωνισμού ΕΛΤΑ (15€). Αυτά με αποστολή με το ταχυδρομείο. Εάν επιλέξεις αποστολή με courier τα έξοδα αυξάνονται αρκετά γιατί προστίθεται αμοιβή εκτελωνιστή (από 50€ και πάνω), αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burpdrill Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εάν ο τελωνειακός κοστολογήσει το δέμα σου στα 109€, θα χρεωθείς ΦΠΑ (109*24%=) 26,16€ συν 15€ τέλος εκτελωνισμού ΕΛΤΑ (15€). Αυτά με αποστολή με το ταχυδρομείο. Εάν επιλέξεις αποστολή με courier τα έξοδα αυξάνονται αρκετά γιατί προστίθεται αμοιβή εκτελωνιστή (από 50€ και πάνω), αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ . Να το τολμήσω δηλαδή λες δεν θα την πατήσω τιποτα ; Μεχρι 30 κατι εξτρα μπορω να δωσω κανενα 100 και βαλε μη μου ζητησουν φοβομουν γιατί διάβαζα οτί τα κοστολογούν οσο θέλουν και αυτό εχει πιο μεγάλη τιμη χωρις εκπτωση . Θα επιλέξω δηλαδή την επιλογή standart shipping αυτή εχει ως απλή , φαντάζομαι ειναι με ΕΛΤΑ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί πόσα θα κοστολογήσει το δικό σου δέμα ο τελωνειακός. Όσα έγραψα υπολογίστηκαν με την αξία CIF που έδωσες, δηλαδή τα 109€. Standard Shipping πρέπει να σημαίνει ταχυδρομείο αλλά βεβαιώσου γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burpdrill Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί πόσα θα κοστολογήσει το δικό σου δέμα ο τελωνειακός. Όσα έγραψα υπολογίστηκαν με την αξία CIF που έδωσες, δηλαδή τα 109€. Standard Shipping πρέπει να σημαίνει ταχυδρομείο αλλά βεβαιώσου γι' αυτό. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια να 'σαι καλά θα το κοιτάξω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα adaptoraki για φορτιστη ipad απο aliexpress. 3€ αξια.https://www.aliexpress.com/item/Replaceable-Detachable-Electrical-EU-Euro-Plug-Head-for-iPad-iPhone-MacBook-Air-Pro-Wall-Charge-Power/32812013140.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.umHtiF Θα το στειλω σε διευθυνση φιλου, οποτε αν ειναι για δεμα 3 να πληρωσει αλλα 3 για τελωνειο για να παραλαβει καθε αλλο παρα δωρο ειναι. Τι λετε να κανω; λετε να φαει τελωνειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα adaptoraki για φορτιστη ipad απο aliexpress. 3€ αξια. Θα το στειλω σε διευθυνση φιλου, οποτε αν ειναι για δεμα 3 να πληρωσει αλλα 3 για τελωνειο για να παραλαβει καθε αλλο παρα δωρο ειναι. Τι λετε να κανω; λετε να φαει τελωνειο; Το τελος των 3€ εχει καταργηθει, σε περιπτωση που στα ζητησουν, ενημερωνεις να κοιταξουν την τελευταια οδηγια και δεν τα πληρωνεις. Απο εκει και περα, αν αποφασισει ο τελωνειακος, πως η πραγματικη του αξια ειναι πχ 50€, και θελει να δασμολογηθει, ειναι εντελως διαφορετικη ιστορια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ποιον θα ενημερωσω; υποθετικα οτι το στελνω στον εαυτο μου.,..γιατι κανονικα θα το στειλω σε φιλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις