Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Εχω ενα θέμα με εναν πωλητή του aliexpress.Ενώ του ζήτησα να μου στείλει το προϊόν απο Μεγάλη Βρετανία, μου το έστειλαν απο Κίνα με dhl άξιας 144€.Ζητά η dhl 110€.Πως καθαρίζουμε?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Το είχε διαθέσιμο στην Αγγλία?

Αν δεν το είχε διαθέσιμο σε Αγγλία και εσύ απλά τιυ ζήτησες να το στείλει από Αγγλία τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Αν διάλεξες εξαρχής αγγλική αποθήκη και το έστειλε από κινα άνοιξε dispute στο AliExpress

• Like 1

Καλημέρα,παραγγειλα ρολόι 16 ευρώ από ebay, τρόπος αποστολής Netherland post, πέρασε από τελώνειο και μου είρθε με καπέλο 15€"φπα +15 δασμοί, να το αφήσω να γυρίσει πίσω να πάρω refund ή να κάνω έτηση να ξανα περάσει από τελώνειο, αν κάνω το δεύτερο τι κόστος θα έχω;

το priority direct mail του banggood ειναι η λεγομενη τριγωνικη αποστολή? 

https://www.banggood.com/110V220V-0-30V-0-10A-Adjustable-Digital-DC-Power-Supply-Switching-Power-Supply-p-1121229.html?rmmds=search

θελω να παρω το παραπάνω τροφοδοτικό αλλα βλεπω οτι το priority direct mail στοιχιζει μολις 0.58$

Priority οι συμφορουμίτες έλεγαν ως ασφαλή αποστολή(δοκιμασμένα), αλλα κάποιος έγραψε πιο πάνω πως κινητό που παρήγγειλε απο bangood με Priority, στο tracking του βγάζει πως μπήκε τελωνείο ...

Βοήθειά μας ..

Priority οι συμφορουμίτες έλεγαν ως ασφαλή αποστολή(δοκιμασμένα), αλλα κάποιος έγραψε πιο πάνω πως κινητό που παρήγγειλε απο bangood με Priority, στο tracking του βγάζει πως μπήκε τελωνείο ...

Βοήθειά μας ..

Οντως αν αληθευει (που κατα πασα πιθανοτητα ναι) υπαρχει θεμα με τελωνειο παλι,παρολο το priority...

Αναμενουμε νεα του.

Ποιο είναι αυτό το ποστ ρε παιδιά και δεν το βρίσκω;;

• Moderators

Το είχαν διθεσιμο και ξαφνικά βλέπω hong kong.Το 10 ημερο αύριο τελειώνει για το dispute.Θα το κανω αλλά τι αποτέλεσμα θα έχει.

άμα η παραγγελία φαίνεται ότι είναι από αγγλική αποθήκη τότε λογικά θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω, αν όμως μπερδεύτηκες και πήρες από hk τότε μόνο αν δεχθεί ο πωλητής να σου επιστρέψει τα λεφτά όταν του επιστρέψει τι προϊόν κάνε διαδικασίες γρήγορα γιατί όσο περνάνε οι μέρες επιβαρύνεται το δέμα με έξοδα αποθήκευσης
  • Like 1

Ποιο είναι αυτό το ποστ ρε παιδιά και δεν το βρίσκω;;

Τώρα δεν το βρίσκω ούτε εγώ. Να το διέγραψε?

Έλεγε πως παραγγελία κινητού απο bangood, το tracking του βγάζει πως μπήκε τελωνείο.

Ας μας κατατοπίσει ο φίλος που ανέβασε αυτό το post.

άμα η παραγγελία φαίνεται ότι είναι από αγγλική αποθήκη τότε λογικά θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω, αν όμως μπερδεύτηκες και πήρες από hk τότε μόνο αν δεχθεί ο πωλητής να σου επιστρέψει τα λεφτά όταν του επιστρέψει τι προϊόν κάνε διαδικασίες γρήγορα γιατί όσο περνάνε οι μέρες επιβαρύνεται το δέμα με έξοδα αποθήκευσης

Ο Κινέζος δεν απαντα σε κανενα μήνυμα.Αύριο δικαιούμαι για disput.Δεν μπορείς πιο νορις να ανοίξεις disput.

post-424985-0-55587000-1507202881_thumb.jpg

Τώρα δεν το βρίσκω ούτε εγώ. Να το διέγραψε?

Έλεγε πως παραγγελία κινητού απο bangood, το tracking του βγάζει πως μπήκε τελωνείο.

Ας μας κατατοπίσει ο φίλος που ανέβασε αυτό το post.

Νομίζω λέτε για αυτό το post από τον th3rul3r

http://www.insomnia.gr/topic/654084-κινητό-xiaomi-redmi-note-4-global-332-snapdragon-119€-banggood-teλοσ/page-22#entry55998692

Εν συνεχεία του τραγικού ποστ #7060 (ο Θεός να με λυπηθεί) γιατί βλέποντας τον φίλο που πήρε κινητό 75$ και του το κοστολόγησαν 150$ και πλήρωσε 51$ για να το πάρει τότε εγώ που είπα ψέματα ότι κάνει 50$ και έκοψα τιμολόγιο για τόσο, ενώ κοστίζει 250$ τι θα μου κάνουνε?

Για να βγει από το τελωνείο ΑΜΕΣΩΣ να έχετε υπόψιν σας ότι στο e-mail [email protected] στείλτε την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς !

ΣΗΜΕΡΑ 05/10 το δέμα βγήκε από το τελωνείο! τι σημαίνει αυτό ? ότι την γλίτωσα? ή ότι θα βγάλουν από εμένα το χρέος της Ελλάδας? μάλλον το δεύτερο θα σας ενημερώσω άμεσα πρόκειται για μια TRAIL HUNTING CAMERA υψηλής ανάλυσης με gps και 4G 

Ημερομηνία & Ώρα             Περιοχή                      Κατάσταση

5/10/2017, 00:17:05             Κ.Α.Τ.                ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
30/9/2017, 00:08:36             Κ.Α.Τ.                ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...