alexserres2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Γνωρίζει κάποιος να μου πει?ειναι οκ μην αγχωνεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδες διαβαστε και λιγο, μη σπαμμαρετε κατευθειαν με ερωτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Νομιζα πως γι αυτό είναι το forum. Να βοηθιόμαστε σε περίπτωση που το χρείαζόμαστε ή σε περίπτωση που δεν βρίσκουμε απάντηση στον προβληματισμό μας. Διαβάζω αρκετά απλά δεν έτυχε να βρώ την απάντηση που χρειαζόμουν. Αν είναι spam, να ζητήσω συγνώμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους !ΕΡΩΤΗΣΗΕπειδή διαβάζω ότι αρκετοί (ίσως) έχουν παραλάβει απο Gearbest ή απο banggood(όπως γράφει ο lefteris4 πιο πάνω μια παραγγελία που έκανα αξίας 130€ δεν πέρασε από τελωνείο. Έβαλα τρόπο αποστολής priority air mail, μου το έστειλε με postNL, από Ολλανδία)ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ φωτογραφίες απο τέτοιο δέμα που παρέλαβε με priority air mailΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ γράφει τίποτα για Κίνα ή μόνο Ολανδία?(Φυσικά μπορει να σβήσει τα προσωπικά του στοιχεία) Ευχαριστω εκ των προταίρων και για να δουμε κατα πόσο ειναι σφαλής αυτή η μέθοδος (θα είναι αν ΔΕΝ γραφει τίποτα για Κίνα π.χ. CN22 ή τίποτα άλλα Κινέζικα) Ορίστε, παραλαβή σήμερα από banggood με priority air mail χωρίς τελωνείο. Δεν αναφέρει πουθενά κάτι για Κίνα. Ούτε στο tracking number φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ μετα απο 1 μηνα αναμονη βγηκε το δεματακι μου χχαχαχαα πλεον θα γιορταζουμε και τον εκτελωνισμο των δεματων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarksoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα υπαρχει καποιος π του εστειλε δεμα συγγενης απο Αμερικη?τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?εχει αξια κοντα στο 1000ευρω αλλα δε θα μου βαλει μεσα αποδειδεις και θα μου τα στειλει μετα μου ειπε!θα δηλωσει αξια 50$ οσο θ πληρωσει τα μεταφορικα δηλαδη περιπου!υπαρχει περιτπωση να μου το κρατησουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teckgeek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ορίστε, παραλαβή σήμερα από banggood με priority air mail χωρίς τελωνείο. Δεν αναφέρει πουθενά κάτι για Κίνα. Ούτε στο tracking number φυσικά. Καλησπέρα Λευτέρη, σε ευχαριστω που δεν το ξέχασες και με γειά !! αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ανοίξω την φωτο να την δω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (αν θες την ξανανεβάζεις σε παρακαλώ ??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα Λευτέρη, σε ευχαριστω που δεν το ξέχασες και με γειά !! αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ανοίξω την φωτο να την δω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (αν θες την ξανανεβάζεις σε παρακαλώ ??)Το ίδιο και σε εμένα. Λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να την δω. Ανέβασε την σε κάποιο site καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teckgeek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Το ίδιο και σε εμένα. Λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να την δω. Ανέβασε την σε κάποιο site καλύτερα. ναι έτσι είναι. Συνήθως όταν κάνει ΚΛΙΚ επάνω στην εικόνα την εμφανίζει σε μεγάλο μέγεθος (εκτός αν την ανέβασε μόνο σε μικρογραφία και όχι σαν κανονική φωτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahspasquale Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 αδερφια μια ερωτηση..παρηγγειλα απο ιταλικο αμαζον αλλα δεν προσεξα οτι ο πωλητης ειναι κινεζος και το στελνει απο shenzhen..θα περασει τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 αδερφια μια ερωτηση..παρηγγειλα απο ιταλικο αμαζον αλλα δεν προσεξα οτι ο πωλητης ειναι κινεζος και το στελνει απο shenzhen..θα περασει τελωνειο? 90% ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα υπαρχει καποιος π του εστειλε δεμα συγγενης απο Αμερικη? τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? εχει αξια κοντα στο 1000ευρω αλλα δε θα μου βαλει μεσα αποδειδεις και θα μου τα στειλει μετα μου ειπε! θα δηλωσει αξια 50$ οσο θ πληρωσει τα μεταφορικα δηλαδη περιπου! υπαρχει περιτπωση να μου το κρατησουν? Αν σταματήσει στο τελωνείο και το εκτίμησουν πάνω από 45 ευρώ θα πληρώσεις ανάλογα την εκτίμηση αν δηλαδή σου στείλει κάνα iPhone μην περιμένεις να την γλυτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ορίστε, παραλαβή σήμερα από banggood με priority air mail χωρίς τελωνείο. Δεν αναφέρει πουθενά κάτι για Κίνα. Ούτε στο tracking number φυσικά. Ναι αλλά σου ήρθε πεταμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας σαν λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ ή πήγες από κάπου να το παραλάβεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα υπαρχει καποιος π του εστειλε δεμα συγγενης απο Αμερικη? τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? εχει αξια κοντα στο 1000ευρω αλλα δε θα μου βαλει μεσα αποδειδεις και θα μου τα στειλει μετα μου ειπε! θα δηλωσει αξια 50$ οσο θ πληρωσει τα μεταφορικα δηλαδη περιπου! υπαρχει περιτπωση να μου το κρατησουν? Καλημερα. Ναι φιλε μου υπαρχει πιθανοτητα πολυ μεγαλη να σταματησει τελωνειο. Εχω ακριβως την ιδια περιπτωση, με δικο μου που το σταματησαν απο τις 26/9 και περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 το priority direct mail του banggood ειναι η λεγομενη τριγωνικη αποστολή? https://www.banggood.com/110V220V-0-30V-0-10A-Adjustable-Digital-DC-Power-Supply-Switching-Power-Supply-p-1121229.html?rmmds=search θελω να παρω το παραπάνω τροφοδοτικό αλλα βλεπω οτι το priority direct mail στοιχιζει μολις 0.58$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις