Stelthor Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ok thank you Makfil! Οπότε κάθε φορά προσπαθούμε να πείσουμε τον πωλητή να τα στείλει με USPS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εννοείς για αγορά από Αμερική ενώ εγώ μίλησα γενικά από τρίτη χώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλησπερα εχω παραγγηλει ενα κιντο (thl t5s) απο aliexpress και απο εναν στο hong kong. Μου το εστειλε με dhl και θελω να ρωτησω αν πρεπει να πληρωσω για εκτελωνισμο? Πανω στην συσκευασια γραφει 30$ ως τιμη παρολο που το πηρα με 125$/95€... Καταρχας πρεπει να πληρωσω και αν ναι περιπου ποσα? Επισης θα πρεπει να πληρωσω εκτελωνιστη της dhl ή μπορω να παω εγω για εκτελωνισμο (στην θεσσαλονικη(γιατι εδω μενω))? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ωχ, ετοιμάσου. Θα πάει για εκτελωνισμό και επειδή θα πάει στην Αθήνα θα πρέπει να πληρώσεις και τον εκτελωνισμό και την αμοιβή του τελωνιακού (μια 50αρα περίπου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εκτος απο τον εκτελωνιστη πρεπει να πληρωσω κατι αλλο. :< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αν πληρώσεις τελωνείο θα εισαι άτυχος Εκτος απο τον εκτελωνιστη πρεπει να πληρωσω κατι αλλο. :< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Eχει χαμηλη αξια το αντικειμενο,μπορει να μην ασχοληθουν καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλησπερα εχω παραγγηλει ενα κιντο (thl t5s) απο aliexpress και απο εναν στο hong kong. Μου το εστειλε με dhl και θελω να ρωτησω αν πρεπει να πληρωσω για εκτελωνισμο? Πανω στην συσκευασια γραφει 30$ ως τιμη παρολο που το πηρα με 125$/95€... Καταρχας πρεπει να πληρωσω και αν ναι περιπου ποσα? Επισης θα πρεπει να πληρωσω εκτελωνιστη της dhl ή μπορω να παω εγω για εκτελωνισμο (στην θεσσαλονικη(γιατι εδω μενω))? Εύχομαι να διαψευσθώ αλλά, από όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, κάθε δέμα που εισάγεται από τρίτη χώρα μέσω courier σταματάει οπωσδήποτε στο τελωνείο, ανεξάρτητα από την αναγραφόμενη αξία. Έτσι, και μόνο για να διεκδικήσει την αμοιβή του ο εκτελωνιστής της εταιρείας, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να ασχοληθεί σοβαρά ο τελωνειακός, οπότε είναι άγνωστα τα επακόλουθα. Λόγω courier, ο εκτελωνισμός γίνεται αναγκαστικά στην Αθήνα και αν ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία τα έξοδα θα υπολογιστούν με βάση την αξία που θα διαμορφωθεί τελικά από τον έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως έχω πει επανειλημμένως ότι μου έχουν περάσει αντικείμενα μικρής αξίας με DHL και UPS (κάτω από $30-40) χωρίς προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Απορία: Στο tracking του ΕΛΤΑ περιμένουμε να δούμε σημείωση περί τελωνείου πριν ή μετά το status "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)" ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Απορία: Στο tracking του ΕΛΤΑ περιμένουμε να δούμε σημείωση περί τελωνείου πριν ή μετά το status "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)" ?? Εάν σου έγραψε αυτό στο δέμα σου τότε το τελωνείο το γλίτωσες 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisfilitsis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα διάβασα αρκετές σελίδες και όλες αναφέρουν σε αγορές από τρίτες χώρες. Θέλω να αγοράσω 2 ζευγάρια παπούτσια από Αμερική αλλά δεν τα παραδίδουν Ελλάδα και έτσι θα τα στείλω σε μια διεύθυνση στην Αμερική σε έναν φίλο και αυτός με την σειρά του θα μου τα στείλει σε εμένα. Η αποστολή θα είναι από ιδιώτη σε ιδιώτη υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάτι έξτρα και ποια εταιρία συνίσταται;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Οι αγορές από Αμερική έχουν, γενικά, ένα ρίσκο. Εάν, όμως, ο φίλος σου ξεπακετάρει τις αρχικές συσκευασίες, συσκευάσει τα παπούτσια σε ένα χαρτοκιβώτιο και στείλει το δέμα με το ταχυδρομείο και χωρίς να γράψει αξία, έχει ελπίδες να εκτελωνιστεί χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisfilitsis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Το ρίσκο το εννοείται στο θέμα τον επιβαρύνσεων;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις