Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, και συγγνώμη αν είμαι off topic μπαταρίες για κινητα(samsung galaxy s3) αγορά από ebay(China) περνάνε ή κόβονται από τα ΕΛΤΑ;

πολυ πιθανο να το "κοψουν",αν μπορει να στο στειλει με bpost(belgium post)εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να μην το παραλαβεις.με bpost στελνει το gearbest και εχω 4 στα 4 σε κατω απο 15 μερες.
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για την ιστορία πήρα σήμερα ένα δεματάκι που χωράει στη παλάμη μου και στα ΕΛΤΑ ο τύπος μου ζήτησε 3€.Μόλις του είπα πως έχει καταργηθεί αυτό μου είπε πως ότι έχει αυτή τη σφραγίδα του τελωνείου χρεώνεται έτσι.Στη συνέχεια κοίταξε την κοπέλα στο διπλανό γραφείο και αυτή του ψέλλισε:Δωσ'του το.Και έτσι πιάσαμε τη κουβέντα και μου είπε ο τύπος πως δεν έχει περάσει εκπαίδευση όπως και πολλοί άλλοι και με λίγα λόγια δεν ξέρουν τι τους γίνεται και χωρίς να φταίνε οι ίδιοι στο κάτω κάτω για αυτό παιδιά προσοχή!

• Like 3
Δημοσ.

Θέλω εδώ και πολύ καιρό να αγοράσω κάποια μικροπράγματα <20€ και κάποια <5€ αλλά με το αυθαίρετο 3€ δεν το έψηνα να δώσω κάνα 30αρι χωρίς λόγο, τώρα μάλλον θα αρχίσω να τα παίρνω σιγά σιγά αν και το τραγικό παραμένει ότι θα τα πάρω σαν χριστουγεννιάτικο δώρο :P

Δημοσ.

Για την ιστορία πήρα σήμερα ένα δεματάκι που χωράει στη παλάμη μου και στα ΕΛΤΑ ο τύπος μου ζήτησε 3€.Μόλις του είπα πως έχει καταργηθεί αυτό μου είπε πως ότι έχει αυτή τη σφραγίδα του τελωνείου χρεώνεται έτσι.Στη συνέχεια κοίταξε την κοπέλα στο διπλανό γραφείο και αυτή του ψέλλισε:Δωσ'του το.Και έτσι πιάσαμε τη κουβέντα και μου είπε ο τύπος πως δεν έχει περάσει εκπαίδευση όπως και πολλοί άλλοι και με λίγα λόγια δεν ξέρουν τι τους γίνεται και χωρίς να φταίνε οι ίδιοι στο κάτω κάτω για αυτό παιδιά προσοχή!

Σημερα Κυριακη ?

Σε ποιο ΕΛΤΑ ?

Δημοσ.

παιδια καλησπερα> Παραγγειλα το rival 300 hyperbeast απο το amazon.com 30 αυγουστου. Ηρθε μολις τωρα κ δεν εφαγα τελωνιο. Εκανε 60ευρω. Ετσι για να παρετε λιγη ελπιδα

• Like 3
Δημοσ.

Live your myth in Greece....

Όλη η χώρα λειτουργεί με το "τόσα χρόνια έτσι το κάνουμε εδώ"

Γιατί τα ΕΛΤΑ να αποτελέσουν εξάιρεση;

Δημοσ.

Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Αν έχει κάποιος άλλος να συμπληρώσει κάτι ας το γράψει παρακαλώ.

Το gearbest έχει βάλει σχεδόν σε όλα τα προϊόντα την priority επιλογή που όλοι λένε ασφαλή. Τσέκαρε το μήπως υπάρχει και στα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις.
Δημοσ.

καλημερα , εχω κι εγω την ιδια ατυχια .παρηγγειλα μεσω ebay απο ινδιες Αγιουβερδικες βιταμινες-συμπληρωματα διατροφης , με εστειλαν στον ΕΟΦ , ξεμπερδεψα και πηγα το χαρτι στα ΕΛΤΑ στο αεροδρομιο. ηταν 18,75 λιρες Αγγλιας , αρα κατω απο 22 ευρω αλλα μου τα περνανε τελωνειο. ενας μηνας εχει περασει που πηγα το χαρτι του ΕΟΦ, που ετσι κι αλλοιως μπορεις να το στειλεις με μειλ,και ακομα οι βιταμινες κολλημενες. εχω καταλαβει οτι σε χρεωνουν αν καταλαβουν οτι δεν ξερεις ,και ο'τι πετυχουν.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς όταν το tracking number απο NL Post γράφει "The item is pre-advised" τι σημαίνει; Ο κινέζος λέει ότι το έχει στείλει, υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να μην το έχει πάει ακόμα στο τοπικό ταχυδρομείο; Ρωτάω γιατί μέχρι και την επόμενη ενημέρωση μπορεί να πάρει και βδομάδα ή και περισσότερο!

Δημοσ.

Καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς όταν το tracking number απο NL Post γράφει "The item is pre-advised" τι σημαίνει; Ο κινέζος λέει ότι το έχει στείλει, υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να μην το έχει πάει ακόμα στο τοπικό ταχυδρομείο; Ρωτάω γιατί μέχρι και την επόμενη ενημέρωση μπορεί να πάρει και βδομάδα ή και περισσότερο!

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5688892#post5688892

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

έκανα νωρίτερα μία παραγγελία από gearbest στα 18€ με NL Post.

Θα πάρω κάποιο Tracking Number για αυτό;

Υπάρχει κάποια περίπτωση να περάσει τελωνείο; Το ότι θα κάνει καιρό το γνωρίζω, όμως έχω χρόνια να ασχοληθώ με παραγγελία από εξωτερικό.

Βαρβάρα

Δημοσ.
Καλημέρα,

Καλησπέρα αδελφέ. Κι εμένα στην ίδια φάση είναι το δεματάκι μου, στο pre-advised, αλλά μου γράφει "origin country Netherlands".
Βέβαια η παραγγελία έγινε από Banggood, και τρόπο αποστολής Priority direct mail. Αν στέλνει από Κίνα η από οπουδήποτε αλλου, δεν γνωρίζω.
Αποτι φαίνεται πάντως μάλλον από Ολανδια έρχεται απευθείας, αν και κινεζομαγαζο.
Ορίστε και το νούμερο RS984310750NL

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...