spartak1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Tracking της dhl ecommerce με αντικειμενο χαμηλης πραγματικης αξιας 15 ευρω, απο κινα ενω φανηκε οτι εφτασε στο ελευθεριος βενιζελος συμφωνα με τη σελιδα του carrier με προελευση κινα. Και κολλησε εκει τωρα 15 μερες. Ομως κατα το tracking του ελτα το δεμα παραληφθηκε απο τον πελατη στη γερμανια 20 μερες πριν και δεν φαινεται να ηρθε ποτε ελλαδα. Βγαλε ακρη τωρα Aυτο έρχεται με οδικό ταχυδρομείο απο Γερμανία και αργεί. Οταν σκαναριστεί θα το δεις και απο τα ΕΛΤΑ
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Aυτο έρχεται με οδικό ταχυδρομείο απο Γερμανία και αργεί. Οταν σκαναριστεί θα το δεις και απο τα ΕΛΤΑ ξεκινησε δλδ απο κινα πηγε γερμανια και μετα οδικως ε? Αν εννοησα καλα
Tsakos193 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Ξέρει κάνεις όταν στο tracking λέει: <<Shipment with local shipping company>> Αν το δέμα έχει βγεί από τελωνείο αν μπήκε κτλπ; Η προηγούμενη ενημέρωση ήταν πως το δέμα είχε φτάσει στην Ελλάδα.Ευχαριστώ
steliosdoors Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για τα δέματα που προέρχονται από τρίτες χώρες και έχουν προορισμό την επαρχία. Ο διαχωρισμός τους και ο έλεγχος του τελωνείου γίνεται στην Αθήνα ως πρώτη είσοδο στην χώρα ή στο κατά τόπο Αεροδρόμιο ή και λιμάνι?
makfil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, η πύλη εισόδου των ταχυδρομικών δεμάτων είναι το αεροδρόμιο Αθηνών.
taksidiotis2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Ξέρει κάνεις όταν στο tracking λέει: <<Shipment with local shipping company>> Αν το δέμα έχει βγεί από τελωνείο αν μπήκε κτλπ; Η προηγούμενη ενημέρωση ήταν πως το δέμα είχε φτάσει στην Ελλάδα.Ευχαριστώ Νομίζω σημαίνει πως βγήκε και παραδόθηκε σε courrier. Δεν το παίζω στοίχημα αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι. Με τι έρχεται και από πού;
johnpaf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εδω παει να καταργηθει η ατελεια τελειως και εσυ λες να την αξυσουν? ειχε γραφτει και πιο πισω οτι παει καταργηση και χρεωση φπα απο το 1ο ευρω Λέω τι πρέπει να ζητάμε μεις, αυτοί άμα τους έπαιρνε θα μας βάζαν και φόρο επειδή σερφάρουμε στα κινεζομάγαζα. Εδώ μας βάλαν φόρο στο σπίτι που μένουμε, στο κινητό τηλέφωνο, στο σταθερό τηλέφωνο, όσο δε μιλάμε και δε διαμαρτυρόμαστε τόσο θα βάζουν φόρους.
Tsakos193 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω σημαίνει πως βγήκε και παραδόθηκε σε courrier. Δεν το παίζω στοίχημα αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι. Με τι έρχεται και από πού; Έρχεται από Κίνα με postnl.Σε Ευχαριστώ για την απάντηση! Μακάρι να είναι έτσι.
nikos404 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να παραγγείλω από το ebay από πωλητή που βρίσκεται στην Αμερική αντικείμενο αξίας περίπου 50 ευρώ (49.29 συγκεκριμένα). Τα μεταφορικά με "International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program" όπως αναφέρει, βγαίνουν άλλα τόσα (49.85), οπότε ένα σύνολο των 100 ευρώ περίπου. Γνωρίζει κανείς πόσο επιπλέον θα πληρώσω στο τελωνείο; Επίσης, επειδή τα μεταφορικά βγαίνουν όσο και το αντικείμενο, λέω να επικοινωνήσω με τον πωλητή και να του ζητήσω να στείλει εάν μπορεί το αντικείμενο με κάποιον άλλο οικονομικότερο και αν είναι αναγκαίο πιο αργό τρόπο μεταφοράς. Με τί να του ζητήσω να το στείλει ώστε να μου κοστίσει όσο το δυνατόν λιγότερο αλλά να έχω tracking number και να μπορώ να παραλάβω από κάποιο συγκεκριμένο σημείο επειδή λείπω πολλές ώρες από το σπίτι; Ποιό είναι το όριο για να μην πληρώσω τελωνείο συνυπολογίζοντας αξία αντικειμένου και μεταφορικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω για τον θείο μου 2 jackets από το gearbest. το ένα κάνει 57 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά με Unregistered air mail και το άλλο 55+10 ευρώ μεταφορικά και αυτό με unregistered air mail. Θα πέσουν τελωνείο με αυτή τη μεταφορική; Σκέφτηκα να τα παραγγείλω χώρια για να μην είναι μαζεμένο το ποσό 120+ ευρώ; Να τους ζητήσω να βάλουν μικρότερη αξία ή να το κάνουν mark as gift; Είναι και μεγάλο το μέγεθος...
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω για τον θείο μου 2 jackets από το gearbest. το ένα κάνει 57 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά με Unregistered air mail και το άλλο 55+10 ευρώ μεταφορικά και αυτό με unregistered air mail. Θα πέσουν τελωνείο με αυτή τη μεταφορική; Σκέφτηκα να τα παραγγείλω χώρια για να μην είναι μαζεμένο το ποσό 120+ ευρώ; Να τους ζητήσω να βάλουν μικρότερη αξία ή να το κάνουν mark as gift; Είναι και μεγάλο το μέγεθος... Η κατάσταση στον εκτελωνισμό δεμάτων έχει αλλάξει σημαντικά και η δήλωση στο αυτοκόλλητο είτε "δώρο" είτε χαμηλή αξία έχει πάψει από καιρό να βοηθάει το δέμα για να μην περάσει από τελωνείο. Επειδή τα δέματα έχουν όγκο, το πιθανότερο είναι να μπουν στο τελωνείο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και για πόσα εξτρά λεφτά μιλάμε; Θα περάσουν ανεξάρτητα του ποια μεταφορική δηλώνω; Δε θα βοηθήσει το unregistered mail;
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω ότι θα βοηθούσε αν δεν είχαν τα δέματα αυτό τον όγκο. Για κάθε δέμα ΦΠΑ στη συνολική αξία (κόστος και μεταφορικά) συν 15€ τέλος στα ΕΛΤΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Αν έχει κάποιος άλλος να συμπληρώσει κάτι ας το γράψει παρακαλώ.
piaggio250 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, και συγγνώμη αν είμαι off topic μπαταρίες για κινητα(samsung galaxy s3) αγορά από ebay(China) περνάνε ή κόβονται από τα ΕΛΤΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις