Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 μια παραγγελια απο αγγλια την κυριακη αν θυμαμαι καλα, εχει tracking AAA123456789GB, σωστο ειναι; ειναι φυσιολογικο που δεν το βρισκω πουθενα; Το tracking μάλλον για troll είναι, λίγο χλωμό να έκατσε 9 συνεχόμενα νούμερα στη σειρά 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 χαχαχαχ δεν εκατσε, εγω εβαλα, δεν εχουν σημασια τα νουμερα
theoilia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 μήπως δεν θέλει τρία γράμματα στην αρχή αλλά 2;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 χαχαχαχ δεν εκατσε, εγω εβαλα, δεν εχουν σημασια τα νουμερα Αν θες βοήθεια ναι έχουν σημασία, μην ανυσηχεις ούτε να σου κλεψουμε το πακέτο μπορούμε ούτε να βρούμε που μένεις Πολλές φορές πάντως έχουν voucher έτοιμα και τα καλά κάνε στα πακετα και το tracking θα δουλέψει αφού το παραδώσουν στην εταιρία μεταφορών και το σκαναρει
patrickdrd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 μήπως δεν θέλει τρία γράμματα στην αρχή αλλά 2; με 3 το ειχε ο πωλητης, ξερω κι εγω; με 2 παντως στο 17track βγαζει τουλαχιστον οτι ειναι royal mail: AAxxxxxxxxxGB Δε βρέθηκε Ηνωμένο Βασίλειο(Royal Mail) Άγνωστος Το προϊόν δε βρέθηκε . Επικοινωνήστε με τον αποστολέα και δοκιμάστε ξανά . ενω με 3 βγαζει: AAAxxxxxxxxxGB Δε βρέθηκε Άγνωστος Το προϊόν δε βρέθηκε . Επικοινωνήστε με τον αποστολέα και δοκιμάστε ξανά . τεσπα, επικοινωνησα ηδη με τον αποστολεα ουτως ή αλλως να δουμε τι θα πει υ.γ. οταν φανει το tracking ανεξαρτητως που μενετε ή που μενω, μπορει να πεταχτει ενας με το tracking και να πει ηρθα να παραλαβω και να παραλαβει
spartak1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 με 3 το ειχε ο πωλητης, ξερω κι εγω; με 2 παντως στο 17track βγαζει τουλαχιστον οτι ειναι royal mail: AAxxxxxxxxxGB Δε βρέθηκε Ηνωμένο Βασίλειο(Royal Mail) Άγνωστος Το προϊόν δε βρέθηκε . Επικοινωνήστε με τον αποστολέα και δοκιμάστε ξανά . ενω με 3 βγαζει: AAAxxxxxxxxxGB Δε βρέθηκε Άγνωστος Το προϊόν δε βρέθηκε . Επικοινωνήστε με τον αποστολέα και δοκιμάστε ξανά . τεσπα, επικοινωνησα ηδη με τον αποστολεα ουτως ή αλλως να δουμε τι θα πει υ.γ. οταν φανει το tracking ανεξαρτητως που μενετε ή που μενω, μπορει να πεταχτει ενας με το tracking και να πει ηρθα να παραλαβω και να παραλαβει Aν δεν έχει ταυτότητα δεν παραλαμβάνει. Δεν αρκεί το Tracking number. Ασε που ζητάνε και το ειδοποιητήριο το οποίο επίσης δε θα το έχει αυτός ο 'ένας' 1
nmamag Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 27 ευρω pawerbank από aliexpress και πλήρωσα τελωνείο 22 ευρώ Το ρίσκο του τελωνίου για αγορές πλέον από κίνα είναι πολύ Μεγάλο αν δεν έχεις διασφαλίσει το ότι δεν θα πληγώσεις τελωνείο μέσω τριγωνικής αποστολής εγώ πήρα σήμερα το μάθημα μου
Live in chaos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 27 ευρω pawerbank από aliexpress και πλήρωσα τελωνείο 22 ευρώ Το ρίσκο του τελωνίου για αγορές πλέον από κίνα είναι πολύ Μεγάλο αν δεν έχεις διασφαλίσει το ότι δεν θα πληγώσεις τελωνείο μέσω τριγωνικής αποστολής εγώ πήρα σήμερα το μάθημα μου στο δελτίο αποστολής τι τιμή αναγραφόταν από τον πωλητή ;
nmamag Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 μια μικρη αξια ( στην εξωτερικη ετικετα ) ηλθε με Turkish post δεν θυμαμαι το ποσο παντως εγραφε powebank
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 στο δελτίο αποστολής τι τιμή αναγραφόταν από τον πωλητή ; Η τιμολόγηση έγινε σωστά ~6,5 το ΦΠΑ +15 ευρώ τα έξοδα εκτελωνισμόυ Όσο υπάρχει ακόμη μα η ατέλεια είτε θα πρέπει να ψωνίζεις κάτω από 22 είτε η διαφορά να ειν αρκετά μεγάλη σε σχέση με Ελλάδα ακόμα και αν υπολογίσεις τα έξοδα του τελωνείου
nmamag Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Η τιμολογηση μια χαρα εγινε το ξερω απλα το ρισκο δεν αξιξε.
kaktos77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι να παραγγείλω από Αμερική κάποιες βιταμίνες centrum που τις έχω βρει προσφορά και συγκεκριμένα αυτές: http://www.ebay.com/itm/Centrum-Silver-MultiVitamin-MultiMineral-Complete-Vitamin-250-Tabs-Women-Over50-/131392499662?hash=item1e979a6fce:g:VfIAAOSw4shX7dBk Θα ήθελα να ρωτήσω αν υφίσταται τελωνείο για αυτά τα είδη, αν υπάρχει όριο που αγοράζω χωρίς τελωνείο (σε αυτό συμπεριλαμβάνεται μόνο η αγορά του προϊόντος ή και τα μεταφορικά ως σύνολο δηλαδή); Έχω παραγγείλει κατά καιρούς και στο παρελθόν και μέχρι πριν 2 χρόνια συγκεκριμένα και δεν έτρωγα ποτέ τελωνείο, απλώς τώρα έχουν ζορίσει τα πράγματα για αυτό ρωτάω. Συγγνώμη αν έχει ξαναυποθεί πολλές φορές το ερωτήμα μου! Σας ευχαριστώ πολύ!
LittyMeek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι να παραγγείλω από Αμερική κάποιες βιταμίνες centrum που τις έχω βρει προσφορά και συγκεκριμένα αυτές: http://www.ebay.com/itm/Centrum-Silver-MultiVitamin-MultiMineral-Complete-Vitamin-250-Tabs-Women-Over50-/131392499662?hash=item1e979a6fce:g:VfIAAOSw4shX7dBk Θα ήθελα να ρωτήσω αν υφίσταται τελωνείο για αυτά τα είδη, αν υπάρχει όριο που αγοράζω χωρίς τελωνείο (σε αυτό συμπεριλαμβάνεται μόνο η αγορά του προϊόντος ή και τα μεταφορικά ως σύνολο δηλαδή); Έχω παραγγείλει κατά καιρούς και στο παρελθόν και μέχρι πριν 2 χρόνια συγκεκριμένα και δεν έτρωγα ποτέ τελωνείο, απλώς τώρα έχουν ζορίσει τα πράγματα για αυτό ρωτάω. Συγγνώμη αν έχει ξαναυποθεί πολλές φορές το ερωτήμα μου! Σας ευχαριστώ πολύ! μια απλή αναζητηση πιο πανω θα σου απαντουσε τα παντα, παντως ως συμπληρωμα θα μπει τελωνειο και θα χρειαστει χαρτι εοφ
spartak1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι να παραγγείλω από Αμερική κάποιες βιταμίνες centrum που τις έχω βρει προσφορά και συγκεκριμένα αυτές: http://www.ebay.com/itm/Centrum-Silver-MultiVitamin-MultiMineral-Complete-Vitamin-250-Tabs-Women-Over50-/131392499662?hash=item1e979a6fce:g:VfIAAOSw4shX7dBk Θα ήθελα να ρωτήσω αν υφίσταται τελωνείο για αυτά τα είδη, αν υπάρχει όριο που αγοράζω χωρίς τελωνείο (σε αυτό συμπεριλαμβάνεται μόνο η αγορά του προϊόντος ή και τα μεταφορικά ως σύνολο δηλαδή); Έχω παραγγείλει κατά καιρούς και στο παρελθόν και μέχρι πριν 2 χρόνια συγκεκριμένα και δεν έτρωγα ποτέ τελωνείο, απλώς τώρα έχουν ζορίσει τα πράγματα για αυτό ρωτάω. Συγγνώμη αν έχει ξαναυποθεί πολλές φορές το ερωτήμα μου! Σας ευχαριστώ πολύ! Θα μπει πιθανότατα τελωνείο, θα επιβληθούν τέλη και επίσης θα καθυστερήσεις να το παραλάβεις λόγω του ότι θα ζητήσουν πρόσθετα χαρτιά να στείλεις.
karlito13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέχρι 3 τεμάχια δεν χρειαζεται έγκριση από ΕΟΦ,μόνο υπεύθυνη δήλωση που θα σου ερθει με επιστολή από το ΓΕΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις