moutsa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις την shop&ship της aramex? Σκέφτομαι να στείλω κάτι από Αμερική αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις διαδικασίες του εκτελωνισμου. Να φανταστω οτι ισχιει με ολες τις κουριερ η υπάρχει κάποια διαφοροποίηση.
official customer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΩΝΕΙΟ; ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΙΝΗΤΟ ΑΞΙΑΣ 160euro.
marmagia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος αγοράζει δυο διαφορετικά προϊόντα τα οποία όμως έρχονται στο ίδιο κουτί; Στην απόδειξη το καθένα είναι ξεχωριστά τιμολογημένο. Τυχόν στάση στο τελωνείο θα λάβει υπόψιν το συνολικό ποσό ή καθένα ξεχωριστά;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος αγοράζει δυο διαφορετικά προϊόντα τα οποία όμως έρχονται στο ίδιο κουτί; Στην απόδειξη το καθένα είναι ξεχωριστά τιμολογημένο. Τυχόν στάση στο τελωνείο θα λάβει υπόψιν το συνολικό ποσό ή καθένα ξεχωριστά; Το τελωνείο θα δει την συνολική αξία του πακέτου μαζί με μεταφορικά και τυχόν ασφάλιση δέματος 1
LittyMeek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΩΝΕΙΟ; ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΙΝΗΤΟ ΑΞΙΑΣ 160euro. ναι φίλε εφοσον μπηκε και εκτελωνιστηκε θα πληρωσεις δυστυχως
taksidiotis2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τί λέγαμε για το τυχαίο άνοιγμα των δεμάτων;Τέσσερα δέματα τρενάκι από την Σιγκαπούρη με ημερομηνίες αποστολής: 29/08 02/09 05/09 11/09 Ποιο ανοίχτηκε και είναι ήδη στο κέντρο διαλογής; Το αποσταλθέν 11/09!
kostasbm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τί λέγαμε για το τυχαίο άνοιγμα των δεμάτων; Τέσσερα δέματα τρενάκι από την Σιγκαπούρη με ημερομηνίες αποστολής: 29/08 02/09 05/09 11/09 Ποιο ανοίχτηκε και είναι ήδη στο κέντρο διαλογής; Το αποσταλθέν 11/09! καποιος σου κανει πλακα εκει στο κεντρο διαλογης
vasilis_g Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά έχει πάρει κανένας από gearbest με priority line-EuExpress και να έχει πλήρωση τελωνείο;
MessatsuRoku Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΩΝΕΙΟ; ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΙΝΗΤΟ ΑΞΙΑΣ 160euro. Ναι Παιδιά έχει πάρει κανένας από gearbest με priority line-EuExpress και να έχει πλήρωση τελωνείο; Το λεμε συνεχεια το Priority ειναι 100% ασφαλες, ειναι μεσω ευρωπης οποτε παιρναει χωρις ελεγχο τιποτα 1
Renaki17 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ενδιαφέρομαι και θέλω να πάρω κάποια μουσικά άλμπουμ από Νότια Κορέα...Τα αλμπουμ συνολικά κοστίζουν 82,78$ και τα μεταφορικά με EMS 53,90$ άρα συνολικά 136,68$. Αυτα θα περάσουν τελωνείο έτσι? Και αν ναι πόσο μπορεί να με χρεώσουν μετά? Πρώτη φορά θέλω να πάρω από εκεί διότι μετά τις αλλαγές αγόραζα μόνο μέσα από ΕΕ...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ενδιαφέρομαι και θέλω να πάρω κάποια μουσικά άλμπουμ από Νότια Κορέα...Τα αλμπουμ συνολικά κοστίζουν 82,78$ και τα μεταφορικά με EMS 53,90$ άρα συνολικά 136,68$. Αυτα θα περάσουν τελωνείο έτσι? Και αν ναι πόσο μπορεί να με χρεώσουν μετά? Πρώτη φορά θέλω να πάρω από εκεί διότι μετά τις αλλαγές αγόραζα μόνο μέσα από ΕΕ... Αν πανε συνφωνα με το κοστος τοτε θα πρεπει να πληρωσεις 42 ευρω και κατι
Renaki17 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πανε συνφωνα με το κοστος τοτε θα πρεπει να πληρωσεις 42 ευρω και κατι Ευχαριστώ πολύ!! Είναι σίγουρο ότι θα περάσουν τελωνείο έτσι? Δεν αλλάζει κάτι με το EMS? Συγνώμη που ρωτάω τόσα
kosutasu22 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ενδιαφέρομαι και θέλω να πάρω κάποια μουσικά άλμπουμ από Νότια Κορέα...Τα αλμπουμ συνολικά κοστίζουν 82,78$ και τα μεταφορικά με EMS 53,90$ άρα συνολικά 136,68$. Αυτα θα περάσουν τελωνείο έτσι? Και αν ναι πόσο μπορεί να με χρεώσουν μετά? Πρώτη φορά θέλω να πάρω από εκεί διότι μετά τις αλλαγές αγόραζα μόνο μέσα από ΕΕ... Το πιο πιθανο ειναι πως ναι. Εγω παντως θα διαλεγα αν υπαρχει η επιλογη Registered Airmail. Εχω παρει δισκο απο Κορεα πριν ενα χρονο και εκανε δυο βδομαδες να φτασει στα χερια μου. Σε συγκριση με κουριερ οπως το EMS εχει λιγοτερες πιθανοτητες για τελωνειο. Προσφατα απο Ιαπωνια με μεγαλυτερη αξια δεν πληρωσα τιποτα.
Renaki17 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το πιο πιθανο ειναι πως ναι. Εγω παντως θα διαλεγα αν υπαρχει η επιλογη Registered Airmail. Εχω παρει δισκο απο Κορεα πριν ενα χρονο και εκανε δυο βδομαδες να φτασει στα χερια μου. Σε συγκριση με κουριερ οπως το EMS εχει λιγοτερες πιθανοτητες για τελωνειο. Προσφατα απο Ιαπωνια με μεγαλυτερη αξια δεν πληρωσα τιποτα. Έχω την επιλογή του air parcel post που για tracking λέει possible το οποίο έχει 42,90$ και μετά το 53,90$ που είναι το EMS (express mail) . Το πρώτο βέβαια έχει transit time 7-15 μέρες ενώ το δεύτερο 3-7 μέρες γι αυτό και έλεγα να επιλέξω το δεύτερο αλλά τώρα μετά από αυτά μπορεί να διαλέξω το πρώτο. Από Ιαπωνία που πήρατε με ποιον carrier ήταν?
kosutasu22 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 42.9? Ω, πολλα ειναι και παλι. Εγω ειχα πληρωσει 25 και περιλαμβανε την προμηθεια του τυπου που με εξυπηρετησε. Συστημενο ταχυδρομειο (Registered Airmail) και Δεμα με καραβι (Seamail) και περασαν χωρις καμια χρεωση. EMS δεν παιρνω ποτε λογω μεγαλυτερης τιμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις