taksidiotis2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω στη θεση σου θα ξαναπληρωνα(επεστρεφα το refund).... Το εχω κανει σε αντικειμενο που αργησε να ερθει (μου εγινε refund)....μετα απο 1 εβδομαδα ηρθε ομως αργοπορημενα και τον πληρωσα τον πωλητη. Το πρόβλημά μου είναι πως ο πωλητής δεν υπάρχει πλέον στο site.... Έστειλα email στην εξυπηρέτηση και περιμένω κάποια απάντηση. Κρίμα είναι πραγματικά. Πάντως συνήθως επειδή υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις, όποτε ανοίγω refund σημειώνω πως "ακολουθώ την διαδικασία του Site. Παρακαλώ περιμένετε άλλες δύο εβδομάδες πριν εκτελέσετε το refund" Συνήθως το κάνουν. Και συνήθως λειτουργεί άψογα.
karlito13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι ζώα είναι αυτοί στο τελωνείο;;;μου ήρθε η δεύτερη επιστολή για ένα δεύτερο πακέτο που περιμένω από iherb...τελείως ανορθόγραφο το επίθετο μου με αποτέλεσμα να περάσω έναν γολγοθά για να παραλαβω την επιστολή!!!!!Και την πρώτη φορά λάθος μου το είχαν,και μου είπε αυτή στο ταχυδρομείο να τους ειδοποιήσετε να μην το ξανακάνουν λάθος Γτ δεν θα μπορέσω να σας ξαναδωσω οτιδήποτε αν είναι λάθος....τι να κάνω ρε παιδιά;
taksidiotis2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι ζώα είναι αυτοί στο τελωνείο;;;μου ήρθε η δεύτερη επιστολή για ένα δεύτερο πακέτο που περιμένω από iherb...τελείως ανορθόγραφο το επίθετο μου με αποτέλεσμα να περάσω έναν γολγοθά για να παραλαβω την επιστολή!!!!!Και την πρώτη φορά λάθος μου το είχαν,και μου είπε αυτή στο ταχυδρομείο να τους ειδοποιήσετε να μην το ξανακάνουν λάθος Γτ δεν θα μπορέσω να σας ξαναδωσω οτιδήποτε αν είναι λάθος....τι να κάνω ρε παιδιά; Πέστης: Μην ρωτάς τί κάνει ο πελάτης για εσένα, αναρωτήσου τί κάνεις εσύ για τον πελάτη......
TheBlueRaven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια,ασχητη ερωτηση... Με το china post τι γινεται? Θελω να παραγγειλω 2 πληκτρα (Ναι,2 πληκτρα.) Ενα backscape και ενα escape. Ερχονται σε μικρα στρογγυλα κουτακια κατω απο 50 ευρω και τα 2 (μαζι με τα μεταφορικα) αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το τελωνειο.Γνωριζω οτι κατω απο τα 22 ισχυει ατελεια αλλα αμα ειναι 22,8 πχ τι γινεται? Τρως + 15 στο κεφαλι?
Tsakos193 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια,ασχητη ερωτηση... Με το china post τι γινεται? Θελω να παραγγειλω 2 πληκτρα (Ναι,2 πληκτρα.) Ενα backscape και ενα escape. Ερχονται σε μικρα στρογγυλα κουτακια κατω απο 50 ευρω και τα 2 (μαζι με τα μεταφορικα) αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το τελωνειο. Γνωριζω οτι κατω απο τα 22 ισχυει ατελεια αλλα αμα ειναι 22,8 πχ τι γινεται? Τρως + 15 στο κεφαλι? Λογικά θα έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα.Αυτό εκ πείρας.Ειχα παραγγείλει ξεχωριστά ένα αυτοκόλλητο κάτι καλώδια και γενικά ότι ήταν μικρό και χωρίς κουτί μέσα τον Αύγουστο ήρθε γρήγορα και χωρίς τελωνείο.
LittyMeek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ποσο περιπου κανει για να φυγει απο τελωνειο αφου τους στειλεις την αποδειξη που ζητανε πλεον; 1
Blacktan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εαν κρινω απο εμενα 3-4 εργασιμες μερες κανει/εκανε ..
TheBlueRaven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά θα έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό εκ πείρας.Ειχα παραγγείλει ξεχωριστά ένα αυτοκόλλητο κάτι καλώδια και γενικά ότι ήταν μικρό και χωρίς κουτί μέσα τον Αύγουστο ήρθε γρήγορα και χωρίς τελωνείο. Ξερεις,ειναι οντως σε πολυ μικρα κουτακια αλλα στο ενα πχ η αξια ειναι 40 ευρω. Ειναι πολυ μικρο το ποσο (11 ευρω και κατι πρεπει αν ναι ο ΦΠΑ) αλλα δεν ξερω τι θα γινει. Το προσπαθω και οτι γινει. Σ'ευχαριστω πολυ παντως.
official customer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα ένα κινητό από Σινγκαπούρη με κόστος 158 ευρώ. Λέτε να γλιτώσω τελωνείο; πώς το βλέπετε;
makfil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα ένα κινητό από Σινγκαπούρη με κόστος 158 ευρώ. Λέτε να γλιτώσω τελωνείο; πώς το βλέπετε; Το πιθανότερο, ναι.
official customer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASONαυτό μου εμφάνίζει μόλις στο 17tracknet. καλό ή κακό παιδιά;
makfil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μακάρι. Με έχει φάει το άγχος. Αρχικά περίμενα κοντά 1,5 μήνα και τώρα αυτό... K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON αυτό μου εμφάνίζει μόλις στο 17tracknet. καλό ή κακό παιδιά; Απάντησα με βάση την εικόνα που ανέβασες και ειδικά στο ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο και βγήκε σε 5' (λεπτά).
Blacktan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Απάντησα με βάση την εικόνα που ανέβασες και ειδικά στο ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο και βγήκε σε 5' (λεπτά). Δεν το λες και 5 λεπτα ενα ολοκληρο 24ωρο !
makfil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα την ημερομηνία. Αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι το δέμα μπήκε και βγήκε από το τελωνείο μετά τα μεσάνυχτα (!!!)
Jimmare Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια,ασχητη ερωτηση... Με το china post τι γινεται? Θελω να παραγγειλω 2 πληκτρα (Ναι,2 πληκτρα.) Ενα backscape και ενα escape. Ερχονται σε μικρα στρογγυλα κουτακια κατω απο 50 ευρω και τα 2 (μαζι με τα μεταφορικα) αλλα δεν ξερω τι θα παιξει με το τελωνειο. Γνωριζω οτι κατω απο τα 22 ισχυει ατελεια αλλα αμα ειναι 22,8 πχ τι γινεται? Τρως + 15 στο κεφαλι? 50 ευρω backspace? Ακριβουτσικο. Παιζει λογικα να το περασουν ελευθερο γιατι θα ειναι σε πολυ μικρο πακετο ή εστω να σε χρεωσουν 3 ευρω. Νταξ,φανταζομαι τα παιδια θα ξερουν πολυ καλυτερα τι παιζει με μικρα πακετα με τη νεα νομοθεσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις