Blacktan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 http://prntscr.com/gfhqxz Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα, λέει πως έχει φτάσει Ελλάδα εδώ και 9 μέρες αλλά δεν κινείται... Εχεις μελλον ακομη ....
gorilas13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αγορά από bangood china Παραγγελία 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Παρέλαβα χθές..30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 12 μέρες..ρεκόρ!! Χωρίς τελωνείο.
bromiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Λες να αργησει πολυ? Εμένα έκανε μόνο 49 ημέρες…
alexserres2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αγορά από bangood china Παραγγελία 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Παρέλαβα χθές..30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 12 μέρες..ρεκόρ!! Χωρίς τελωνείο. με priority direct mail; Λες να αργησει πολυ? Σε αυτη την ερωτηση κανεις δεν μπορει να σε απαντησει με σιγουρια.Μπορει σε 1 ωρα να ξεκολλησει,μπορει να ξεκολλησει και σε 1.5 μηνα.Υπομονη...
karlito13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Χρειαστηκες να πληρωσεις τιποτα?οχι καμία χρέωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 To το πακετο σου μαλλον το θεωρησαν οτι αξιζει ~65 ευρω οποτε εχεις περιπου 15,5 φπα+ 15 ευρω στα ελτα (τελος εκτελωνισμου) Πραγματικά το "θεώρησαν" είναι κάτι άκρως ενοχλητικό. Το πακέτο έχει έρθει με τιμολόγιο από την ίδια την εταιρεία πώλησης και αναγράφει την κανονική τιμή επάνω
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι ειναι παντού και από πάντα, η αξία cif πάνω στη οποία υπολογίζονται τα ΦΠΑ και δασμοί βγαίνει από το άθροισμα της αξία προϊόντων+μεταφορικά +ασφάλεια πακέτου α οκ αμα γινεται παντου παω πασο. Παλι ομως δεν εχει λογικη αυτο αλλα οκ. Τελικά απο Αγγλία που είχε γίνει ο πανικός με την ΕΕ, έχει αλλάξει κάτι; Γιατί πάει καιρός που έχω παρει απο Αγγλία κάτι ακριβό.
karlito13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Με GLS που περιμένω ένα δέμα από Ολλανδία,θα ερθει με ΕΛΤΑ ή κούριερ;
George! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει κανείς που να ζήτησε αναθεώρηση δασμών και να του απάντησαν; γιατί στην περίπτωσή μου έχει πάει το δέμα εδώ και 20 μέρες στο αεροδρόμιο και ακόμα περιμένω, χωρίς μάλιστα να μπορώ να βρω κάποιον υπεύθυνο στο τηλέφωνο για να δω τι γίνεται. Εν το μεταξύ η συνολική αναμονή μου έχει φτάσει στους 2,5 μήνες.
paganinigr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Με invoice απο το paypal δεν μπορείς να αποδείξεις ότι έκανε τόσο?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 α οκ αμα γινεται παντου παω πασο. Παλι ομως δεν εχει λογικη αυτο αλλα οκ. Τελικά απο Αγγλία που είχε γίνει ο πανικός με την ΕΕ, έχει αλλάξει κάτι; Γιατί πάει καιρός που έχω παρει απο Αγγλία κάτι ακριβό. Παντου γινεται , ετσι και αλλιως τα μεταφορικα και αυτα τα πληρωνεις λογικο να χρεωνουν φπα δασμους και εκει προς το παρων δεν υπαρχει θεμα , το brexit θελει κανα 2 χρονια για να ολοκληρωθει , αν και πιστευω δεν θα αλλαξει κατι Πραγματικά το "θεώρησαν" είναι κάτι άκρως ενοχλητικό. Το πακέτο έχει έρθει με τιμολόγιο από την ίδια την εταιρεία πώλησης και αναγράφει την κανονική τιμή επάνω αντε πες τους εχω 5 δεματα που ειναι για αναθεωρηση , το ενα βιδες αλουμινιου 6 τεμαχια κοκκινες ~3 ευρω για καποιο λογο ο τελωνειακος αποφασισε οτι αξιζουν 75 ευρω και μου ζητουσαν 33 ευρω
teckgeek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Με GLS που περιμένω ένα δέμα από Ολλανδία,θα ερθει με ΕΛΤΑ ή κούριερ; απο ότι θυμάμαι τα της GLS παλιά μου τα έφρνε η ACS
Composer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 2 μήνες και 3 μέρες έχουν περάσει από τότε που αναφέρθηκε το πακέτο μου από Αμερική να έχει φτάσει Ελλάδα! Ακόμα τίποτα!!! Έχει αργήσει τόσο πολύ σε άλλους; 1
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Με GLS που περιμένω ένα δέμα από Ολλανδία,θα ερθει με ΕΛΤΑ ή κούριερ; Απο Αγγλία πρόσφατα πήρα στάλθηκε αρχικά με Royal μετά το πήρε η GLS και μετά ACS. Περιττό να σου πω ότι καλύτερα να το έφερναν τα ΕΛΤΑ... Στη σελίδα της GLS παρακολουθα το tracking, καποια στιγμη πρεπει να σου πει ποια εταιρια το πηρε και το προφανως νεο tracking number που θα εχει στην Ελλαδα. προς το παρων δεν υπαρχει θεμα , το brexit θελει κανα 2 χρονια για να ολοκληρωθει , αν και πιστευω δεν θα αλλαξει κατι Ελπίζω γιατί μιλάμε για πάνω από 200ευρώ αντικείμενο που θέλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις