molot12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δεν εχουν δικαιωμα να βαλουν φορο η/και δασμους για αξια (συνολικη παντα μιλαμε) μικροτερη των 22 ευρω. Αυτο που δεν ειναι απολυτα ξεκαθαρο ειναι αν χρεωνουν ουτως η αλλως τελος εκτελωνισμου (τα 15 ευρω). Υποθετικα για κατω των 22 υπαρχει μονο και κατα περιπτωση (οχι παντα δηλαδη) 3 ευρω χρεωση για παρασταση στο τελωνειο, απλα για το οτι περασε απο τελωνειο δηλαδη. Δεν εχουν δικαιωμα...χα χα ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ Δεμα αξιας 21,06 (με τα ταχυδρομικα) κοστολογηθηκε απο τον υπερτατο αρχοντα τελωνη 30 ευρω στατιστικη αξια, εκτελωνισμος 22,20 -->100% καπελο ενω επρεπε να περασει ελευθερο ...αντε να βαζαν το καπελο παρουσιασης 3 ευρω. Καθαρη ληστεια ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μηδαμινές πιθανότητες αποφυγής.Άντε ας πουμε 99% γειά σας, Παράκληση για τα φώτα σας γιατί δεν βρίσκω άκρη με τις νέες αλλαγές. αγορά κάμερας από ιαπωνία με τιμή 330 € με express mail delivery χωρίς "marked as gift" χαρακτηρισμένη τι πιθανότητες δίνετε για αποφυγή τελωνείου ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ορέστης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 γειά σας, Παράκληση για τα φώτα σας γιατί δεν βρίσκω άκρη με τις νέες αλλαγές. αγορά κάμερας από ιαπωνία με τιμή 330 € με express mail delivery χωρίς "marked as gift" χαρακτηρισμένη τι πιθανότητες δίνετε για αποφυγή τελωνείου ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ορέστης Αν περασει, παιξε τζοκερ και πες μας τα νουμερα...σιγουρα κερδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 γειά σας, Παράκληση για τα φώτα σας γιατί δεν βρίσκω άκρη με τις νέες αλλαγές. αγορά κάμερας από ιαπωνία με τιμή 330 € με express mail delivery χωρίς "marked as gift" χαρακτηρισμένη τι πιθανότητες δίνετε για αποφυγή τελωνείου ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ορέστης Συμφωνω με τον προηγουμενο.Αστο καλυτερα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αυτό ακριβώς λέω. Είναι η πλήρης αυθαιρεσία. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα ούτε και με αίτηση αναδασμολογισης. Κάπου (δεν θυμάμαι σε ποιο forum) κάποιος 1 μήνα περιμένει ακόμα να δει το αποτέλεσμα της αναδασμολογισης αφού χρέωσαν κλασικά ότι ήθελαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τα πολύ λίγα (έως ελάχιστα) περιστατικά λανθασμένης δασμολογικής αξίας, που έχουν αναφερθεί σ' αυτό και σε άλλα fora, αλλά το γεγονός ότι, στους 2 μήνες που πέρασαν, συνηθίσαμε ήδη την επιβολή ΦΠΑ και τελών στα δέματα από τρίτες χώρες, ενώ πριν 3 μήνες περίπου το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η νομιμότητα του τέλους των 3€ (!!!). Και το σημαντικό είναι ότι σε κάθε ερώτηση μέλους για το αν το δέμα που περιμένει θα περάσει τελωνείο οι απαντήσεις που παίρνει είναι θετικές και με ανάλυση των εξόδων. Άλλαξαν πολλά σε 2 μήνες και, δυστυχώς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε, εμείς οι καταναλωτές, την κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 https://www.banggood.com/Xiaomi-Laptop-Intel-Core-i7-8G-DDR3-NVIDIA-GeForce-GTX-760M-15_6-Inch-p-941729.html?rmmds=search παιδια ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο αλλα ο μονος τροπος αποστολης ειναι μεσω EMS,μπαινω τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Όχι μόνο λόγω EMS αλλά και μεγέθους συσκευασίας και αξίας κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε λιγο καιρο να μου το θυμηθείτε θα μπει και η Ελλάδα στις χώρες που δεν θα στέλνουν οι πωλητές στο ebay είτε λόγω επιστροφών είτε γιατι θα αναγκάζονται να κάνουν refund, αφου τα δεματα μενουν τοσο πολυ στο τελωνείο .. Δεν ειμαι εντελως αντιθετος σε καθε ελεγχο όπως ηταν πριν που παραγγελνες οτι ηθελες και όσο και αν εκανε αν ηταν απλο ταχυδρομειο δεν σε πειραζε κανεις, αλλα πήγαμε στο άλλο ακρο και σε καταστάσεις παρανομίας (αλλα απο την άλλη μεριά τωρα) σε χρόνο μηδέν.. Εχουμε καταντησει να θελεις να παρεις κατι εξειδικευμένο που κανει 5€ και δεν το βρισκεις Ελλάδα και να το σκέφτεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε λιγο καιρο να μου το θυμηθείτε θα μπει και η Ελλάδα στις χώρες που δεν θα στέλνουν οι πωλητές στο ebay είτε λόγω επιστροφών είτε γιατι θα αναγκάζονται να κάνουν refund, αφου τα δεματα μενουν τοσο πολυ στο τελωνείο .. Δεν ειμαι εντελως αντιθετος σε καθε ελεγχο όπως ηταν πριν που παραγγελνες οτι ηθελες και όσο και αν εκανε αν ηταν απλο ταχυδρομειο δεν σε πειραζε κανεις, αλλα πήγαμε στο άλλο ακρο και σε καταστάσεις παρανομίας (αλλα απο την άλλη μεριά τωρα) σε χρόνο μηδέν.. Εχουμε καταντησει να θελεις να παρεις κατι εξειδικευμένο που κανει 5€ και δεν το βρισκεις Ελλάδα και να το σκέφτεσαι. Να αγορασεις απο ευρωπαικη ενωση που ειναι χωρις εξτρα χρεωση. Υπαρχουν μια χαρα καταστηματα με κινεζιες και εξαρτηματα σε βουλγαρια ρουμανια πολονια τσεχια κλπ απλα ακομη δεν ειναι γνωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zen3gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Γεια σας! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω tablet από εξωτερίκο (ακόμα βέβαια δεν έχω καταλήξει σε ποιό, οπότε όποιος μπορεί ας ρίξει μια βοήθεια εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/653059-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-tablet/)και διαβάζω τώρα κάνα διώρο την κατάσταση με το τελωνείο. Από gearbest είδα ότι υπάρχει η επιλογή "EU Express" που σύμφωνα με πολλούς γλυτώνεις το τελωνείο. Έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα tablet (ρωτάω συγκεκριμένα για tablet για να ταιριάζουν οι διαστάσεις του πακέτου) επιλέγοντας το EU express σαν τρόπο παράδοσης να μου πει πως πήγε; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Να αγορασεις απο ευρωπαικη ενωση που ειναι χωρις εξτρα χρεωση. Υπαρχουν μια χαρα καταστηματα με κινεζιες και εξαρτηματα σε βουλγαρια ρουμανια πολονια τσεχια κλπ απλα ακομη δεν ειναι γνωστα Για προτεινε κσνενα ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Για προτεινε κσνενα ... Στο eBay υπάρχουν αρκετοί ευρωπαιοι πωλητες κυριος απο Αγγλια που μπορείς να βρεις τα πάντα σε πολύ καλές τιμές και κυρίως χωρίς αναμονές και τελωνεία. Προσωπικά εδώ και πολύ καιρό έχω σταματήσει τις αγορές από Κίνα όχι λόγο τελωνείου αλλά λόγο καθυστερήσεων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ένας φίλος θ'ελει να μου στείλει απο Αμερική, ένα πλαστικό κομμάτι 5cm χ 10 cm ένα μικρό plate που το θέλω για ένα gimbal. Δέν μιλάω για αγορά. Θα πληρώσω δασμούς? Και ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος αποστολής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σε λιγο καιρο να μου το θυμηθείτε θα μπει και η Ελλάδα στις χώρες που δεν θα στέλνουν οι πωλητές στο ebay είτε λόγω επιστροφών είτε γιατι θα αναγκάζονται να κάνουν refund, αφου τα δεματα μενουν τοσο πολυ στο τελωνείο .. Δεν ειμαι εντελως αντιθετος σε καθε ελεγχο όπως ηταν πριν που παραγγελνες οτι ηθελες και όσο και αν εκανε αν ηταν απλο ταχυδρομειο δεν σε πειραζε κανεις, αλλα πήγαμε στο άλλο ακρο και σε καταστάσεις παρανομίας (αλλα απο την άλλη μεριά τωρα) σε χρόνο μηδέν.. Εχουμε καταντησει να θελεις να παρεις κατι εξειδικευμένο που κανει 5€ και δεν το βρισκεις Ελλάδα και να το σκέφτεσαι. Εαν το δεμα μενει τελωνειο επι ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ εδαφους αφου εχει ιχνηλατηθει καμια υποχρεωση για refund δεν εχει ο αποστολεας/πωλητης. Το προβλημα ειναι του αγοραστη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις