duende Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 μ αυτο τι γινεται; 2017-07-27 00:00:00Pre-Check to GREECE 2017-07-28 10:37:10Posting over the counter 2017-07-29 16:52:05Dispatch to GREECE 2017-08-01 16:31:53Transit out from HKG 2017-08-02 10:29:13Dispatch out from transit airport 2017-08-04 15:07:00Arrived at ATHENS airport on 8 4 2017 3:07:00 PM υπαρχει περιπτωση να παραλαβω; ή χλωμο; και μενα 2 τελευταια πακετακια ειχαν κανα μηνα που ειχαν φτασει αεροδρομιο και περιμεναν μεχρι να τα προχωρησουν..υπομονη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Παρελαβα δεμα με διαφορα ρετρο βιντεοπαιχνιδια, με απλο ταχυδρομειο (Japan post) απο Ιαπωνια, με πραγματικη και ονομαστικη αξια 2300 YEN (18ε), οπου κοστοληγηθηκε προς 50ε και πληρωσα 27ε δασμους. IMG-3a738612f8c71ec1f7aca6ae5c4a6b84-V.jpg Μολις τους αναψα ενα μαυρο κερακι να μεινουν στο δρομο και να πεινανε. Εφόσον μιλάμε για 11 παιχνίδια όπως βλέπω, πιθανόν να θεώρησαν ότι προορίζονται και για εμπόριο.
geopapa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα σήμερα απο ΕΛΤΑ Γλυφάδας. μου είπαν ότι προς το παρόν έχει καταργηθεί η αίτηση αναδασμολόγησης . οι επιλογές που είχα ήταν ή πληρώνω επιπλεόν 37 ή το στέλνουν πίσω και χάνω 62. είχαν βάλει ακόμα απο το τελωνείο, ένα μικρό αυτοκόλητο στο πλάι που έλεγε made in china με έναν κωδικό. ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να περάσει απο τελωνείο αφού έρχεται απο ευρωπαική αποθήκη. για να μεταφερθεί στην αποθήκη τους δεν έχει περάσει απο τελωνείο εκεί μολις έφτασε? και τελικά αν πρέπει όντως να πληρώσω , γιατί να το κοστολογεί σχεδόν διπλάσια απο την αξία αγοράς. Ενταξει αυτο παραπαει. Το δέμα εχει αυτοκόλλητα απο Ουγγαρία η mayar post δεν ειναι απλως ο carrier (όπως οταν παιρνεις κατι απο Κίνα και επιλέγεις NL Post DHL κλπ αφού δραστηριοποιούνται στην Κίνα). Φίλε δεν ξερω αν θα το κυνηγήσεις γιατι εξαρτάται απο την διάθεσή σου, αλλα το δίκιο είναι με το μερος σου. Καλό κουραγιο..
taksidiotis2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Παρελαβα δεμα με διαφορα ρετρο βιντεοπαιχνιδια, με απλο ταχυδρομειο (Japan post) απο Ιαπωνια, με πραγματικη και ονομαστικη αξια 2300 YEN (18ε), οπου κοστοληγηθηκε προς 50ε και πληρωσα 27ε δασμους. IMG-3a738612f8c71ec1f7aca6ae5c4a6b84-V.jpg Μολις τους αναψα ενα μαυρο κερακι να μεινουν στο δρομο και να πεινανε. Έχω την αίσθηση ότι κάτι ειδικό ισχύει για το software αλλά δεν θυμάμαι τί. Σίγουρα αυτό που θυμάμαι είναι πως ένα σκέτο βιβλίο δεν περνάει τελωνείο αλλά εάν το βιβλίο έχει μέσα CD περνάει τελωνείο και δασμολογείται (όχι μόνο ΦΠΑ). Θα προσπαθήσω να το βρω....
paganinigr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εχα πληρώσει πριν κανα μηνα 39 ευρα για να παραλάβω αντικείμενο που μου ειχαν επιστρέψει απο Αμερική. 120$Τωρα περιμενω ενα απο (κίνα? ιαπωνια?) 1 μηνα +2 εβδομαδες χωρις τρακινγκ και τπτ ακομα. 7$ αξία.Και κατι αλλο απο μαλαισια. φοβαμαι μη με γδαρουν. Αν συνεχιστει αυτο το πραγμα δε νομιζω να ξαναπαρω απο ebay, δεν αξιζει.Οι τελωνιακοι νομιζω τους συμφέρει να σταματισει ο κοσμος να αγοράζει απο εξω για να μην εχουν δουλειά κ να τα ξύνουν. Γενικα περιμένω και απο αλλους την εμπειρία τους.
Elmago1925 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πραγματικα αυτο συμβαινει Ειναι τοσο πανισχυροι στα ΕΛΤΑ, που τους εβγαλαν εκτος ΕΕ και τους δασμολογησαν. Ετσι, επειδη μπορουν.
iparou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μόλις παρέλαβα από banggood καλώδια Blitzwolf αξίας $18 (το δέμα πάνω έγραφε $3). Απλή χωρίς tracking η αποστολή, παραγγελία 15/8 και έφτασαν σήμερα. Παραγεγλία την ίδια μέρα από banggood πάλι χωρίς τράκινγκ αλλά σε διαφορετικό δέμα (το site δεν με άφηνε να έρθουν με το ίδιο δέμα, wtf ?), αναμένεται !! Τα αντικείμενα έφυγαν από Banggood την ίδια μέρα BTW ! Έχω αρχίσει και πιστεύω πως τα untracked δέματα έρχονται πιο γρήγορα, με όποιο ρίσκο κλοπής ενέχει αυτό.
pug_f_e Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 παιδια παρηγγειλα απο EBAY , απο αμερικη κατι και πληρωσα εκτος των μεταφορικων + αλλα 30 ευρω για δασμους/τελωνειο κλπ κατα το checkout εγραφε θα αποσταλει μεσω global shipping program. αυτο σημαινει οτι δε θα πληρωσω τιποτα παραπανω 100%? επισης γνωιζει κανεις ποιος το φερνει τελικα το πακετο? ελτα η καποιος αλλος πλεον?
dompred Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα άλλα δύο δεματάκια σήμερα. Ένα από BG (Xiaomi ακουστικό bt) και ένα από GB (Xiaomi bt receiver). Και τα δύο με PostNL. Οι αξίες τους (πραγματικές) 11.19E & 17.05E, οι δηλωμένες 13,7Ε ενώ το GB δεν είχε δήλωση. Το μεν του BG αναφέρει χώρα China και έχει σηματάκι PostNL πάνω καθώς και δ/νση επιστροφής Ολλανδία. Επίσης είχε πράσινο αυτοκόλλητο ΕΛΤΑ - Τελωνειακώς Ελεύθερο. Το δε του GB είχε δ/ση επιστροφής σε Ολλανδία αλλά όχι σηματάκι PostNL, είχε όμως ένα σηματάκι FlytExpress, καμιά αναφορά σε Κίνα καθώς και κανένα αυτοκόλλητο από τελωνείο. Για κανένα δεν πλήρωσα κάτι και από τα tracking τους δεν αναφέρεται κάτι για τελωνείο.
Getta Robo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εφόσον μιλάμε για 11 παιχνίδια όπως βλέπω, πιθανόν να θεώρησαν ότι προορίζονται και για εμπόριο. Συγνωμη, τι παει να πει θεωρησα πως προοριζονται και για εμποριο; Ποιες ειναι επιτελους οι δικαιοδοσιες τους, και πως αποφασιζουν ποιος αριθμος αντιστοιχει σε τι; 11 μεταχειρισμενοι τιτλοι εικοσαετιας και βγαλε ειναι, αξιας ακριβως 1 λεπτο ο καθενας. Τοσο κοστισαν, τι να φταιω εγω σε αυτο; Και στη τελικη, στη Σοβιετια ζουμε για το ποιο ποσοστο αντιστοιχει στον καθεναν μας; Οχι πως περιμενω να βγει ακρη εκ μερους τους, κρατος εν κρατη ειναι ο συγκεκριμενος κλαδος. Έχω την αίσθηση ότι κάτι ειδικό ισχύει για το software αλλά δεν θυμάμαι τί. Σίγουρα αυτό που θυμάμαι είναι πως ένα σκέτο βιβλίο δεν περνάει τελωνείο αλλά εάν το βιβλίο έχει μέσα CD περνάει τελωνείο και δασμολογείται (όχι μόνο ΦΠΑ). Θα προσπαθήσω να το βρω.... Δεν το εχω ξανακουσει η διαβασει ποτε αυτο, για διαφορετικες/επιπλεον χρεωσεις λογισμικου. Εκτος αν ξαναεκαναν τα βιντεοπαιχνιδια τζογο και τους δινουν αλλο ΦΠΑ και καθεστως εισαγωγης. Παρελαβα δυο ακομα δεματα απο Ιαπωνια / Japan post, το ενα εχει πρασινο αυτοκολλητο πως ειναι ελευθερο απο τελωνειο.
moutsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ένα δέμα από USA έχει κολήσει από τις 18/8 τελωνείο είναι νορμάλ γιατί απ ότι βλέπω τα περισσότερα βγαίνουν μέσα σε 2 μέρες το πολύ. Επίσης στα πακέτα με την πρασινη ενδειξη τελωνειακος ελεύθερο πληρώνουμε κάτι?
Kanesan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ποιες δυο μέρες, εμένα είναι από τις 12/8 μέσα κολλημένο και έχω φθάσει αισίως τις 82 μέρες συνολικής αναμονής.Επίσης για unregistered, επειδή διάβασα κάτι σχετικό παραπάνω, έχω και τέτοια δέματα, ούτε αυτά έχουν φθάσει γρηγορότερα από τα συστημένα, το ένα εστάλη 10/7, άφαντο μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω πώς άλλοι παραλαμβάνουν πάνω στο μήνα, μπορεί να έχω κανένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου και να βρέχει, τέτοια γκαντεμιά.
Getta Robo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ποιες δυο μέρες, εμένα είναι από τις 12/8 μέσα κολλημένο και έχω φθάσει αισίως τις 82 μέρες συνολικής αναμονής. Επίσης για unregistered, επειδή διάβασα κάτι σχετικό παραπάνω, έχω και τέτοια δέματα, ούτε αυτά έχουν φθάσει γρηγορότερα από τα συστημένα, το ένα εστάλη 10/7, άφαντο μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω πώς άλλοι παραλαμβάνουν πάνω στο μήνα, μπορεί να έχω κανένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου και να βρέχει, τέτοια γκαντεμιά. Οχι φιλε μου ειμαστε παρα πολλοι ετσι. Ειναι δεματα απο 1-10 Ιουνη που δεν εχω παραλαβει εγω, αλλα και πολλοι αλλοι. Υπομονη με αυτους που μπλεξαμε. Σκεψου παρελαβα δεμα που σταλθηκε με απλο ταχυδρομειο απο Ιαπωνια 07/08 και εφτασε Ελλαδα 17/08 και το παρελαβα πριν λιγες μερες! 1
Kanesan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οχι φιλε μου ειμαστε παρα πολλοι ετσι. Ειναι δεματα απο 1-10 Ιουνη που δεν εχω παραλαβει εγω, αλλα και πολλοι αλλοι. Υπομονη με αυτους που μπλεξαμε. Σκεψου παρελαβα δεμα που σταλθηκε με απλο ταχυδρομειο απο Ιαπωνια 07/08 και εφτασε Ελλαδα 17/08 και το παρελαβα πριν λιγες μερες! Σκέφτομαι μήπως όσα εστάλησαν Ιούνη κόλλησαν για ένα λόγο παραπάνω, πχ. επειδή η άφιξη τους συνέπεσε με τις αλλαγές, εν αντιθέσει με όσα εστάλησαν τέλη Ιουλίου ή Αύγουστο (όχι ότι εκεί δεν υπάρχουν αργοπορίες). Μια διευκρίνιση , αν θες βέβαια απαντάς, όσον αφορά τις παραγγελίες που περιμένεις από αρχές Ιούνη και δεν έχεις παραλάβει ακόμα, υπάρχουν ανάμεσά τους και πακέτα με κόστος κάτω από το όριο της ατέλειας; Επειδή συνήθως τα δικά μου δεν είναι, θεωρούσα ότι ίσως γι' αυτό αργοπορούν περισσότερο, επειδή προορίζονται για τελωνείο, ασχέτως αν δεν έχουν σκαναριστεί ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις