p.t Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 καταγγελια εκανες εγγραφως με καποια φορμα στο καταστημα, η με e-mail? καποιος που εχει κανει αιτηση αναδασμολογησης μπορει να μας πει πως γινεται η διαδικασια και αν παιρνει καποιο αντιγραφο η αριθμο που μπορει να παρακολουθησει τι γινεται? όταν πήρα τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ μου είπαν να στείλω email στο [email protected] και περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ναι αλλα αποτι λεει ο φιλος το ανοιξαν....που σημαινει κατι εψαξαν στο ιντερνετ η αλλου για το ανοιγμα δεν μπορει να τους κανεις τιποτα γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους...αρκει να μην κανουν ζημια στο περιεχομενο.. οπως επισης θα μπορουσε αν το εβλεπε ανοιγμενο να μην το παραλαβει δηθεν και να στειλει μειλ στη gearbest....η οποια μαλλον καποια παπαρια εχει κανει και δεν ειναι απο ευρωπαικη αποθηκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ναι αλλα αποτι λεει ο φιλος το ανοιξαν....που σημαινει κατι εψαξαν στο ιντερνετ η αλλου για το ανοιγμα δεν μπορει να τους κανεις τιποτα γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους...αρκει να μην κανουν ζημια στο περιεχομενο.. οπως επισης θα μπορουσε αν το εβλεπε ανοιγμενο να μην το παραλαβει δηθεν και να στειλει μειλ στη gearbest....η οποια μαλλον καποια παπαρια εχει κανει και δεν ειναι απο ευρωπαικη αποθηκη αν υποθεσουμε οτι οντως το στειλανε απο Ουγγαρια συμφωνα με το παρακατω που ειχε ποσταρει πιο πριν ον p.t, εχουν καποιο "πατημα" για να το περασουν τελωνειο? οτι πχ αγοραστηκε απο κινεζικο καταστημα? γιατι ετσι ακυρωνεται το οποιο πλεονεκτημα τριγωνικων/priority κλπ Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 18/8/2017, 10:14:31 ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κ.Κ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 18/8/2017, 06:50:08 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κ.Κ.)) 17/8/2017, 16:37:52 Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κ.Κ.)) 17/8/2017, 14:37:52 Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 17/8/2017, 07:11:44 Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 17/8/2017, 01:34:20 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 16/8/2017, 19:08:17 Κ.Α.Τ. ΔΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 16/8/2017, 00:17:03 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14/8/2017, 00:17:06 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 4/8/2017, 06:56:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25/7/2017, 20:21:00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 25/7/2017, 12:55:00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25/7/2017, 12:55:00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δικιο εχει σε αυτο που σου λεει.Τα 3 ευρω ΔΕΝ ειναι κοστος εκτελωνισμου. Δες ολη την προταση μην στεκεσαι μονο στο τριευρω. Και ξαναγραφω λοιπον. Πληρωσα 27€ ΔΑΣΜΟΥΣ για δεμα αξιας 18€. Φωτογραφια εβγαλα εδω. Και φυσικα δεν ειμαι ο μονος. Και αλλοι στο θεμα τους ηρθε ειδοποιηση για εκτελωνισμο αντικειμενων χαμηλης αξιας διχως λογο. Κατα τα αλλα. Μολις παρελαβα δεκα πακετα απο Ιαπωνια. Ημερομηνιες αποστολης απο 20/06 μεχρι 07/08 και βαρους απο 1 κιλο ως 4, αξιας απο 15$ μεχρι 50$ Δεν πληρωσα τιποτα. Μαλλον βρηκαν τιποτα ναρκωτικα στο τελωνειο και τα καταναλωσαν, δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να σου εξηγησω εγω και ο αλλος φιλος.Δεν αμφισβητω τιποτα απο οτι πληρωσες.Απλα σου λεω οτι τα 3 ευρω ειναι το κοστος παρουσιας στο τελωνειο το οποιο τεινει να εκλειψει κιολας.Και οταν λεω παρουσιας εννοω οτι μπηκε στο τελωνειο και βγηκε.Οχι οτι εκτελωνιστηκε.Το πληρωσα και εγω μια φορα Δες ολη την προταση μην στεκεσαι μονο στο τριευρω. Και ξαναγραφω λοιπον. Πληρωσα 27€ ΔΑΣΜΟΥΣ για δεμα αξιας 18€. Φωτογραφια εβγαλα εδω. Και φυσικα δεν ειμαι ο μονος. Και αλλοι στο θεμα τους ηρθε ειδοποιηση για εκτελωνισμο αντικειμενων χαμηλης αξιας διχως λογο. Κατα τα αλλα. Μολις παρελαβα δεκα πακετα απο Ιαπωνια. Ημερομηνιες αποστολης απο 20/06 μεχρι 07/08 και βαρους απο 1 κιλο ως 4, αξιας απο 15$ μεχρι 50$ Δεν πληρωσα τιποτα. Μαλλον βρηκαν τιποτα ναρκωτικα στο τελωνειο και τα καταναλωσαν, δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Κατα τα αλλα. Μολις παρελαβα δεκα πακετα απο Ιαπωνια. Ημερομηνιες αποστολης απο 20/06 μεχρι 07/08 και βαρους απο 1 κιλο ως 4, αξιας απο 15$ μεχρι 50$ Δεν πληρωσα τιποτα. Μαλλον βρηκαν τιποτα ναρκωτικα στο τελωνειο και τα καταναλωσαν, δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Τι μέθοδο αποστολής χρησιμοποίησες για τα πακέτα αυτά; Περιμένω διάφορα πακέτα από Ιαπωνία, από αρχές Ιουνίου, βλέπω εδώ τόσο καιρό άλλους να παραλαμβάνουν, και σε μένα δεν έχει φθάσει τίποτα. Για ένα εξ αυτών περιμένω 79 μέρες πλέον. Τα υπόλοιπα δεν φαίνονται κάν Ελλάδα και έχουν ξεπεράσει τις 40 και 50 μέρες. Μόνο ένα πακέτο από όλα - το οποίο μάλιστα εστάλη πολύ αργότερα, στις 20/7 - έφθασε στο ταχυδρομείο και παρόλο που στο tracking υπάρχει καταχώρηση "Ειδοποίηση" , σε μένα το χαρτί δεν ήρθε ποτέ και θα πάω αύριο να το ζητήσω. Έχω και ένα unregistered, φοβάμαι μήπως ποτέ δεν με ειδοποίησαν ούτε γι'αυτό και γύρισε ήδη πίσω. Συμβαίνει σε άλλους αυτό με τις ειδοποιήσεις; Στις 10 ειδοποιήσεις που θα περιμένω, η μία δεν θα έρθει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να σου εξηγησω εγω και ο αλλος φιλος.Δεν αμφισβητω τιποτα απο οτι πληρωσες.Απλα σου λεω οτι τα 3 ευρω ειναι το κοστος παρουσιας στο τελωνειο το οποιο τεινει να εκλειψει κιολας.Και οταν λεω παρουσιας εννοω οτι μπηκε στο τελωνειο και βγηκε.Οχι οτι εκτελωνιστηκε.Το πληρωσα και εγω μια φορα Ας το παρουμε απο την αρχη. Γραφει ο alexserres2014 πως ο νομος ισχυει πως κατω απο 22ε δεν πληρωνεις τιποτα. Του απανταω πως δεν ισχυει γιατι εχουμε πληρωσει απο 3€ ως υπερπολλαπλασια. Στο ιδιο το θεμα παραθετω προηγουμενος την φωτογραφια απο το δεμα που μπηκε τελωνειο και πληρωσα 27€. Ο taksidiotis2003 μου απανταει πως αλλο πραγμα το τριευρω, αλλο πραγμα ο εκτελωνισμός. Και ξαναγραφω. ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΑ δεμα αξιας 18€ και μου ζητησαν 27€. Δεν μπορω να καταλαβω που η δυσκολια. Ο νομος για τα 22€ ΔΕΝ ισχυει και ειναι παρα πολλοι στο θεμα που αμφισβητηθηκαν οι αγορες τους και υπερκοστολογηθηκαν απο τους τελωνειακους. Τι μέθοδο αποστολής χρησιμοποίησες για τα πακέτα αυτά; Περιμένω διάφορα πακέτα από Ιαπωνία, από αρχές Ιουνίου, βλέπω εδώ τόσο καιρό άλλους να παραλαμβάνουν, και σε μένα δεν έχει φθάσει τίποτα. Για ένα εξ αυτών περιμένω 79 μέρες πλέον. Τα υπόλοιπα δεν φαίνονται κάν Ελλάδα και έχουν ξεπεράσει τις 40 και 50 μέρες. Μόνο ένα πακέτο από όλα - το οποίο μάλιστα εστάλη πολύ αργότερα, στις 20/7 - έφθασε στο ταχυδρομείο και παρόλο που στο tracking υπάρχει καταχώρηση "Ειδοποίηση" , σε μένα το χαρτί δεν ήρθε ποτέ και θα πάω αύριο να το ζητήσω. Έχω και ένα unregistered, φοβάμαι μήπως ποτέ δεν με ειδοποίησαν ούτε γι'αυτό και γύρισε ήδη πίσω. Συμβαίνει σε άλλους αυτό με τις ειδοποιήσεις; Στις 10 ειδοποιήσεις που θα περιμένω, η μία δεν θα έρθει ποτέ. Φιλε μου οτι και να σου πω τωρα στη τυχη θα ειναι, και εγω δεν εχω παραλαβει πακετα που σταλθηκαν αρχες Ιουνη, ενω τα σημερα που πηρα ειναι απο αρχες Αυγουστου! Ολα οσα παρελαβα ειναι με απλο ταχυδρομειο (Japan post). Αυτο τωρα με τα συστημενα, αν δεν σου παιρνει καποιος αλλος τα χαρτια, μου ακουγεται για προβλημα του ΕΛΤΑ σου, κανε παραπονα σε πρωτη φαση και βλεπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1001 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 σήμερα παρέλαβα από ali 2 πακετάκια από παραγγελία μικρής αξίας περίπου 2e χωρίς να έχει extra χρεώσεις. unregister πλαστικό φάκελο-σακούλα. είχα σκοπό να μην παραλάβω τίποτα αν είχανε κάποια χρέωση.. το άσχημο είναι ότι αν παραγγείλεις κάτι δεν ξέρεις τι θα σου βγει και οι νόμοι με τα 22e είναι κάπως στον αέρα από την άποψη ότι ο τελωνειακός κάνει εκτίμηση κατά πως έχει ξυπνήσει εκείνη την μέρα! πράγμα απαράδεκτο!!! τέτοιοι νόμοι μόνο στο μεσαίωνα βγαίναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p.t Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ναι αλλα αποτι λεει ο φιλος το ανοιξαν....που σημαινει κατι εψαξαν στο ιντερνετ η αλλου για το ανοιγμα δεν μπορει να τους κανεις τιποτα γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους...αρκει να μην κανουν ζημια στο περιεχομενο.. οπως επισης θα μπορουσε αν το εβλεπε ανοιγμενο να μην το παραλαβει δηθεν και να στειλει μειλ στη gearbest....η οποια μαλλον καποια παπαρια εχει κανει και δεν ειναι απο ευρωπαικη αποθηκη μια διευκρίνηση, είχαν ανοίξει το πακέτο , την συσκευασία που είχα αναρτήσει σε προηγούμενο μήνυμα που είχε πάνω αυτοκόλλητο με τα στοιχεία αποστολής. το κουτί της κάμερας ήταν σφραγισμένο με διαφανή μεμβράνη . από gearbest δεν έχω ακόμη απάντηση για την αποθήκη, αλλά είδα την διεύθυνση αποστολέα και είναι το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. αν η αποθήκη βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο στην περιοχή εκτός σέγκεν τότε ίσως να δικαιολογείται ο εκτελωνισμός . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δεν ισχυει. Εχουμε πληρωσει απειροι απο 3€ ως υπερπολλαπλασια ευρω. Εδωσα 27€ για δεμα σκαρτων 18€. ειναι ευρωπαικος νομος και ισχυει κανονικα.αμα ψαξεις στο site των ΕΛ.ΤΑ. θα το βρεις καταγγελια εκανες εγγραφως με καποια φορμα στο καταστημα, η με e-mail? καποιος που εχει κανει αιτηση αναδασμολογησης μπορει να μας πει πως γινεται η διαδικασια και αν παιρνει καποιο αντιγραφο η αριθμο που μπορει να παρακολουθησει τι γινεται? εμενα με δωσανε ενα χαρτι στο καταστημα των EΛ.ΤΑ. οπου συμπληρωσα τα στοιχεια μου,εγραψα γιατι θελω αναθεωρηση και εδωσα και τις αποδειξεις απο paypal και το invoice απο το καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ceman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα και από εμένα, παραγγελία από 28/6 μου βγάζει 23/8/17 9:36 π.μ. - RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON, K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) θα παραλάβω η πεθύμησε την μάνα του και θα το στείλουν πίσω το δέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ειναι ευρωπαικος νομος και ισχυει κανονικα.αμα ψαξεις στο site των ΕΛ.ΤΑ. θα το βρεις Δεν διαφωνω πως υπαρχει η νομοθεσια στην ΕΕ. Κατα ποσο εφαρμοζεται εδω εναι το ζητημα. Και σε εμενα, αλλα σε αλλους παντως, αλλα μας ειπε το τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ο νόμος ισχύει για τα 22 ευρω ακόμα. Το πρόβλημα είναι η εκτίμηση της αξίας που κάνει ο τελωνειακός. Αν θεωρήσει ότι κοστίζει πάνω απο 22 ευρω τότε επιβάλλει ΦΠΑ μια διευκρίνηση, είχαν ανοίξει το πακέτο , την συσκευασία που είχα αναρτήσει σε προηγούμενο μήνυμα που είχε πάνω αυτοκόλλητο με τα στοιχεία αποστολής. το κουτί της κάμερας ήταν σφραγισμένο με διαφανή μεμβράνη . από gearbest δεν έχω ακόμη απάντηση για την αποθήκη, αλλά είδα την διεύθυνση αποστολέα και είναι το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. αν η αποθήκη βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο στην περιοχή εκτός σέγκεν τότε ίσως να δικαιολογείται ο εκτελωνισμός . Οταν απαντήσει το Gearbest ενημέρωσε μας. Δεν ισχύει αυτο που λες για το αεροδρόμιο και τη Σεγκεν. Αν στάλθηκε απο Ουγγαρία τότε δεν έπρεπε να σε χρεώσουν. Aς περιμένουμε να δούμε τι θα πουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ο νόμος για τα 22 ευρώ ισχύει ακόμα.Τώρα το τι αποφασίζουν (γιατί περί απόφασης πρόκειται,ας μη το θέσω αλλιώς να μας χρεώσουν εδώ) είναι άλλο θέμα και είναι ο λόγος που γκρινιάζουμε όλοι.Τα 3 ευρώ που σου είπα οτι και εγώ τα χω δώσει,ήταν για δέμα με αξία κάτω των 22€.Αλλά τι συζητάμε τώρα; Εδώ στον άλλο βάλανε το δέμα του τελωνείο ενώ ήρθε απο Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest.Γελάνε και οι πέτρες μαζί τους Ας το παρουμε απο την αρχη. Γραφει ο alexserres2014 πως ο νομος ισχυει πως κατω απο 22ε δεν πληρωνεις τιποτα. Του απανταω πως δεν ισχυει γιατι εχουμε πληρωσει απο 3€ ως υπερπολλαπλασια. Στο ιδιο το θεμα παραθετω προηγουμενος την φωτογραφια απο το δεμα που μπηκε τελωνειο και πληρωσα 27€. Ο taksidiotis2003 μου απανταει πως αλλο πραγμα το τριευρω, αλλο πραγμα ο εκτελωνισμός. Και ξαναγραφω. ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΑ δεμα αξιας 18€ και μου ζητησαν 27€. Δεν μπορω να καταλαβω που η δυσκολια. Ο νομος για τα 22€ ΔΕΝ ισχυει και ειναι παρα πολλοι στο θεμα που αμφισβητηθηκαν οι αγορες τους και υπερκοστολογηθηκαν απο τους τελωνειακους. Φιλε μου οτι και να σου πω τωρα στη τυχη θα ειναι, και εγω δεν εχω παραλαβει πακετα που σταλθηκαν αρχες Ιουνη, ενω τα σημερα που πηρα ειναι απο αρχες Αυγουστου! Ολα οσα παρελαβα ειναι με απλο ταχυδρομειο (Japan post). Αυτο τωρα με τα συστημενα, αν δεν σου παιρνει καποιος αλλος τα χαρτια, μου ακουγεται για προβλημα του ΕΛΤΑ σου, κανε παραπονα σε πρωτη φαση και βλεπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δεν διαφωνω πως υπαρχει η νομοθεσια στην ΕΕ. Κατα ποσο εφαρμοζεται εδω εναι το ζητημα. Και σε εμενα, αλλα σε αλλους παντως, αλλα μας ειπε το τελωνειο. πριν λιγες μερες εγραψα για αυτο ακριβως το θεμα.με ηρθε δεμα κατω των 22 ευρω και με χρεωσαν 23.81 και το εστειλα για αναδασμολογηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις