Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα απο ΕΛΤΑ Γλυφάδας. μου είπαν ότι προς το παρόν έχει καταργηθεί η αίτηση αναδασμολόγησης .  οι επιλογές που είχα ήταν ή πληρώνω επιπλεόν 37 ή το στέλνουν πίσω και χάνω 62.

είχαν βάλει ακόμα απο το τελωνείο, ένα μικρό αυτοκόλητο στο πλάι που έλεγε made in china με έναν κωδικό.

ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να περάσει απο τελωνείο αφού έρχεται απο ευρωπαική αποθήκη. 

για να μεταφερθεί στην αποθήκη τους δεν έχει περάσει απο τελωνείο εκεί μολις έφτασε?

και τελικά αν πρέπει όντως να πληρώσω , γιατί να το κοστολογεί σχεδόν διπλάσια απο την αξία αγοράς. 

Πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα που στο έστειλε και να τους αναφέρεις το περιστατικό. Να τους πεις να σε διαβεβαιώσουν ότι το έστειλαν απο την Ευρωπαική αποθήκη και όχι απο Κίνα.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα απο ΕΛΤΑ Γλυφάδας. μου είπαν ότι προς το παρόν έχει καταργηθεί η αίτηση αναδασμολόγησης .  οι επιλογές που είχα ήταν ή πληρώνω επιπλεόν 37 ή το στέλνουν πίσω και χάνω 62.

είχαν βάλει ακόμα απο το τελωνείο, ένα μικρό αυτοκόλητο στο πλάι που έλεγε made in china με έναν κωδικό.

ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να περάσει απο τελωνείο αφού έρχεται απο ευρωπαική αποθήκη. 

για να μεταφερθεί στην αποθήκη τους δεν έχει περάσει απο τελωνείο εκεί μολις έφτασε?

και τελικά αν πρέπει όντως να πληρώσω , γιατί να το κοστολογεί σχεδόν διπλάσια απο την αξία αγοράς. 

δε ξερουν τι τους γινεται, εχει καταργηθει το τελος αιτησης αναδασμολογησης (ηταν 10 ευρω). επρεπε να το εκτυπωσεις και να τους το κολλησεις στη μαπα. επισης ειιναι αποστολη απο Ε.Ε. με ποια λογικη σου χρεωνουν εκτελωνισμο??να κανεις καταγγελια και να ζητησεις τα χρηματα σου πισω, ειναι καθαρη κλεψια

Δημοσ.

Οτι την γλιτωσα μονο με 31,80 επιπλέον για κινητο 370 ευρω απο banggood μου μοιάζει απίστευτο μετά από αυτά που διάβασα. Περίμενα πανω απο 120 την λυπητερή.. Απορώ με τι υπολογισμούς βγάζουν τα επιπλέον κόστη..

27€ για 18€ δεμα πληρωσα εγω.

dart-thrower-blind-1024x681.jpg

Καπως ετσι βαζουν τον φορο και τους δασμους φανταζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Elephone EleCam Explorer Elite 4K Action Camera

to site της εταιρειας γραφει 65,50 ευρω  με μια αναζητηση που εκανα...103 ευρω πριν την εκπτωση

αυτοι εχουν βαλει 92,50  ποσο σου εχουν βαλει ναυλο και ασφαλιστρα ??? για να εχουμε εικονα

το δεμα ειχε ανοιχτει ???να ελεγα οτι ειδαν το περιεχομενο και εκαναν και αυτοι αναζητηση 

λιγο δυσκολο το βλεπω 

Δημοσ.

Δες τις απαντησεις μου παλι. Και πολλων αλλων.

Δεν αλλάζει κάτι.

3ΕΥΡΩ είναι το κόστος πληρωμής εισόδου και παράστασης στο τελωνείο.

Δεν είναι το κόστος εκτελωνισμού γιατί δεν έγινε εκτελωνισμός γιατί η ατέλεια ισχύει ακόμη.

Δημοσ.

Δεν αλλάζει κάτι.

3ΕΥΡΩ είναι το κόστος πληρωμής εισόδου και παράστασης στο τελωνείο.

Δεν είναι το κόστος εκτελωνισμού γιατί δεν έγινε εκτελωνισμός γιατί η ατέλεια ισχύει ακόμη.

Ρε φιλε γραφω πως πληρωσα 27€ ΤΕΛΩΝΕΙΟ για 18€ αξιας δεμα. Αν δεις το θεμα θα βρεις και αλλου. Τι μου λες πως δεν ειναι κοστος εκτελωνισμου; Δες και την φωτογραφια που παρεθεσα.

Δημοσ.

Δικιο εχει σε αυτο που σου λεει.Τα 3 ευρω ΔΕΝ ειναι κοστος εκτελωνισμου.

Ρε φιλε γραφω πως πληρωσα 27€ ΤΕΛΩΝΕΙΟ για 18€ αξιας δεμα. Αν δεις το θεμα θα βρεις και αλλου. Τι μου λες πως δεν ειναι κοστος εκτελωνισμου; Δες και την φωτογραφια που παρεθεσα.

• Like 1
Δημοσ.

to site της εταιρειας γραφει 65,50 ευρω  με μια αναζητηση που εκανα...103 ευρω πριν την εκπτωση

αυτοι εχουν βαλει 92,50  ποσο σου εχουν βαλει ναυλο και ασφαλιστρα ??? για να εχουμε εικονα

το δεμα ειχε ανοιχτει ???να ελεγα οτι ειδαν το περιεχομενο και εκαναν και αυτοι αναζητηση 

λιγο δυσκολο το βλεπω 

Το δέμα το είχαν ανοίξει και το ξαναέκλεισαν με σελοτειπ.

επικοινώνησα με ΕΛΤΑ και είπαν οτι η συνάδελφος έκανε λάθος σχετικά με την αναδασμολόγηση, αλλα απο την στιγμή που παρέλαβα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Μου έίπε να στείλω ένα email  και θα μου απαντήσουν επίσημα.

στο ερώτημα γιατί να πληρώσω φόρο αφου έρχεται απο Ουγγαρία, μου είπε οτι έρχεται απο τρίτη χώρα, άσχετα αν εγω βλέπω Ουγγαρία και όταν της είπα ότι είναι ήδη σε αποθήκη εκεί άρα θα πρέπει να έχει εκτελωνιστεί όταν ήρθε απο Κίνα μου είπε οτι κάθε κράτος έχει τους δικους του φόρους.

δεν μπορώ να ασχοληθώ αλλο με το θέμα,  ο ένας τιμολογεί όσο του καπνίσει και η άλλη στα ΕΛΤΑ δεν ξέρει την δουλειά της . Ελληνικό Δημόσιο. 

Δημοσ.

επικοινώνησα με ΕΛΤΑ και είπαν οτι η συνάδελφος έκανε λάθος σχετικά με την αναδασμολόγηση, αλλα απο την στιγμή που παρέλαβα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Μου έίπε να στείλω ένα email  και θα μου απαντήσουν επίσημα.

στο ερώτημα γιατί να πληρώσω φόρο αφου έρχεται απο Ουγγαρία, μου είπε οτι έρχεται απο τρίτη χώρα, άσχετα αν εγω βλέπω Ουγγαρία και όταν της είπα ότι είναι ήδη σε αποθήκη εκεί άρα θα πρέπει να έχει εκτελωνιστεί όταν ήρθε απο Κίνα μου είπε οτι κάθε κράτος έχει τους δικους του φόρους.

δεν μπορώ να ασχοληθώ αλλο με το θέμα,  ο ένας τιμολογεί όσο του καπνίσει και η άλλη στα ΕΛΤΑ δεν ξέρει την δουλειά της . Ελληνικό Δημόσιο. 

μην το αφησεις. κανε καταγγελια σε εεττ και συνηγορο του καταναλωτη. ειναι πολυ ευκολο αυτο που θεωρουν εκεινοι οτι εκαναν σωστα (αλλα ειναι λαθος) να γινει de facto κατασταση και να την πατησουν και αλλοι

επισης, μεσα το πακετο ειχε κανενα παραστατικο/αποδειξη κλπ?

Δημοσ.

Ειλικρινα αν εχεις υπομονη κυνηγησε τους

επικοινώνησα με ΕΛΤΑ και είπαν οτι η συνάδελφος έκανε λάθος σχετικά με την αναδασμολόγηση, αλλα απο την στιγμή που παρέλαβα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Μου έίπε να στείλω ένα email και θα μου απαντήσουν επίσημα.

δεν μπορώ να ασχοληθώ αλλο με το θέμα, ο ένας τιμολογεί όσο του καπνίσει και η άλλη στα ΕΛΤΑ δεν ξέρει την δουλειά της . Ελληνικό Δημόσιο.

Δημοσ.

μην το αφησεις. κανε καταγγελια σε εεττ και συνηγορο του καταναλωτη. ειναι πολυ ευκολο αυτο που θεωρουν εκεινοι οτι εκαναν σωστα (αλλα ειναι λαθος) να γινει de facto κατασταση και να την πατησουν και αλλοι

επισης, μεσα το πακετο ειχε κανενα παραστατικο/αποδειξη κλπ?

έχω κάνει αναφορά στον συνήγορο του καταναλωτή, έχω στείλει email  σε gearbest  να μου πουν πληροφορίες για την ευρωπαική αποθήκη και θα στείλω και στα ΕΛΤΑ αλλα ξέρω απο τώρα πως χάνω τον χρόνο μου

• Like 1
Δημοσ.

to site της εταιρειας γραφει 65,50 ευρω με μια αναζητηση που εκανα...103 ευρω πριν την εκπτωση

αυτοι εχουν βαλει 92,50 ποσο σου εχουν βαλει ναυλο και ασφαλιστρα ??? για να εχουμε εικονα

λιγο δυσκολο το βλεπω

Σιγα με τοσο φορτο μην κατσουν να ανοιξουν δεματα και να ψαξουν...ολα στα τυφλα! Οπως εχω ξαναγραψει και με το δεδομενο πως στα δεματα πανω γραφει στατιστικη σξια CIF φαινεται πως οι τελωνες εχουν καποιο οδηγο μπουσουλα ανα προιον με ετοιμη τιμη στο περιπου εκ των προτερων και τσουπ...

Αν οντως ισχυει αυτο τοτε αδικουνται σαφεστατα τα μικρης αξιας αντικειμενα και την γλιτωνουν τα μεγαλης αξιας...τι να πεις :(

έχω κάνει αναφορά στον συνήγορο του καταναλωτή, έχω στείλει email σε gearbest να μου πουν πληροφορίες για την ευρωπαική αποθήκη και θα στείλω και στα ΕΛΤΑ αλλα ξέρω απο τώρα πως χάνω τον χρόνο μου

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια φιλτατε. Και εγω πληρωσα για δεμα αξιας <22 ευρω που δεν θα επρεπε καν να μπει τελωνειο αλλα δεν εγκατελειψα αμαχητι. Εκανα ενσταση καταγγελια στα ΕΛΤΑ για συνυπαιτιοτητα σε λαθος εκτελωνισμο και αναμενω...για την συνεχεια.

Δημοσ.

Σιγα με τοσο φορτο μην κατσουν να ανοιξουν δεματα και να ψαξουν...ολα στα τυφλα! Οπως εχω ξαναγραψει και με το δεδομενο πως στα δεματα πανω γραφει στατιστικη σξια CIF φαινεται πως οι τελωνες εχουν καποιο οδηγο μπουσουλα ανα προιον με ετοιμη τιμη στο περιπου εκ των προτερων και τσουπ...

Αν οντως ισχυει αυτο τοτε αδικουνται σαφεστατα τα μικρης αξιας αντικειμενα και την γλιτωνουν τα μεγαλης αξιας...τι να πεις :(

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια φιλτατε. Και εγω πληρωσα για δεμα αξιας <22 ευρω που δεν θα επρεπε καν να μπει τελωνειο αλλα δεν εγκατελειψα αμαχητι. Εκανα ενσταση καταγγελια στα ΕΛΤΑ για συνυπαιτιοτητα σε λαθος εκτελωνισμο και αναμενω...για την συνεχεια.

καταγγελια εκανες εγγραφως με καποια φορμα στο καταστημα, η με e-mail?

καποιος που εχει κανει αιτηση αναδασμολογησης μπορει να μας πει πως γινεται η διαδικασια και αν παιρνει καποιο αντιγραφο η αριθμο που μπορει να παρακολουθησει τι γινεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...