Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πως προκύπτει το ποσό 108,08; Αν με ειχανε τσακωσει δεν θα επρεπε να γραφει "αγαθα υψηλης αξιας/απαιτείται τελωνειακή δήλωση";

Δημοσ.

Οχι επρεπε να επιλεξεις Priority Direct mail.Ειναι κριμα οταν προσφερονται τετοιες μεθοδοι να τις αγνοειτε και να χαριζετε λεφτα στο τελωνειο

Πως προκύπτει το ποσό 108,08; Αν με ειχανε τσακωσει δεν θα επρεπε να γραφει "αγαθα υψηλης αξιας/απαιτείται τελωνειακή δήλωση";

Καταρχας το insurance ειναι μια απατη του Gearbet που αξιζει να την πληρωσει οποιος δεν πληρωνει με Paypal.Δεν σου προσφερει κατι επιπλεον,τσαμπα λεφτα.Απο εκει και περα αν και Unregistered το πακετο σου θα ναι σχετικα βαρυ και ογκωδες οποτε οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος σου.Μπορεις να ακυρωσεις την παραγγελια,αν ειναι σε κατασταση Processing.Και ξανακαντη επιλεγοντας Priority Line --> Eu Express για να αποφυγεις 1000% το τελωνειο.

Shipping method: Belgium Post Unregistered...γραφει η παραγγελια...υπαρχει δυνατοτητα να χρησιμοποιησω τωρα καποια υπηρεσια priority line ή εαν δεν γινεται να ακυρωσω την παραγελια? Αν τελικα ερθει ελλαδα και δεν το παραλαβω τι ακριβως συμβαινει?

• Moderators
Δημοσ.

Στη θεωρία πρέπει να πληρώσεις

88,08 ΦΠΑ +11,37 δασμούς +20 ευρω στα ΕΛΤΑ

Δημοσ.

Petza4 μαλλον δεν ησουν τυχερος.Μηδενα προ του τελους μακαριζε ομως εχουν αναφερθει περιπτωσεις αγαθων σημαντικης αξιας που μπηκαν τελωνειο και γλιτωσαν με 3 ευρω ή τιποτα. Δυσκολο βεβαια

Δημοσ.

Πάντα διάβαζα επιλέξτε την πιο απλη μεθοδο αποστολής για να γλιτωσετε τα τελωνεια. Μαλλον αλλαξανε τα πράγματα.. ???? Πως προκύπτει ομως το κοστος της λυπητερης;

• Moderators
Δημοσ.

Πάντα διάβαζα επιλέξτε την πιο απλη μεθοδο αποστολής για να γλιτωσετε τα τελωνεια. Μαλλον αλλαξανε τα πράγματα.. ???? Πως προκύπτει ομως το κοστος της λυπητερης;

20 ευρω έξοδα εκτελωνισμόυ για τα ελτά, 24%Φπα, 2,5%δασμούς

• Like 1
Δημοσ.

Η παραγγελια ειναι σε σταδιο Processing...εστειλα μηνυμα για να κανω edit το shipping...ελπιζω να μου απαντησουν αυριο και να μην προλαβουν να το πακεταρουν...

Δημοσ.

Να προετοιμάζομαι για τα χειρότερα δηλαδη.. Ξινό θα μου βγεί το mi 6.. Ευχαριστώ. Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Δημοσ.

Η παραγγελια ειναι σε σταδιο Processing...εστειλα μηνυμα για να κανω edit το shipping...ελπιζω να μου απαντησουν αυριο και να μην προλαβουν να το πακεταρουν...

Καλύτερα να μιλήσεις άμεσα στο chat για να προλάβεις στα σίγουρα.

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδια ειναι δυνατον να χρεωνουν εκτελωνισμο για αποστολες απο Ουγγαρια και Βουλγαρια?

Aναλογα , αν το δεμα ερχεται απο κινα και κανει ενδιαμεση σταση σε οποιαδηποτε χωρα πρεπει να χρεωθει κανονικα τελωνειο , αν οντως ερχεται απο χωρα της EE τοτε πας και τους ζητας το λογο

Μην μπερδευεται οτι αρκετα ταχυδρομεια εχουν παραρτηματα στην κινα και απλα οι κινεζοι στελνουν με αυτα (πχ NLpost , DHL (οχι κουριερ)  κτλ )

Δημοσ.

Παρελαβα δεμα με διαφορα ρετρο βιντεοπαιχνιδια, με απλο ταχυδρομειο (Japan post) απο Ιαπωνια, με πραγματικη και ονομαστικη αξια 2300 YEN (18ε), οπου κοστοληγηθηκε προς 50ε και πληρωσα 27ε δασμους.

IMG-3a738612f8c71ec1f7aca6ae5c4a6b84-V.jpg

Μολις τους αναψα ενα μαυρο κερακι να μεινουν στο δρομο και να πεινανε.

Used games ===> 50 ευρω ο τελωνης !!! Ληστεια :(

Petza4 μαλλον δεν ησουν τυχερος.Μηδενα προ του τελους μακαριζε ομως εχουν αναφερθει περιπτωσεις αγαθων σημαντικης αξιας που μπηκαν τελωνειο και γλιτωσαν με 3 ευρω ή τιποτα. Δυσκολο βεβαια

Το κουτι κινητου κανει μπαμ απο μακρυα...χλωμο το βλεπω να τη γλυτωσει.

Εγω παντως το πηρα αποφαση στην επομενη αγορα σπο Κινα θα ζητησω να μου βαλουν το κινητο σε ενα κουτι καρδουλα και να δηλωσουν ... σοκολατακια :) :) :)

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ενα περιεργο πρόβλημα τις τελευταίες μερες με τα ΕΛΤΑ

Την παρασκευή ενα απο τα δεματα που περιμενω παραδοθηκε σε αλλη πόλη .

Υπεθεσα οτι ο πωλητης μου εδωσε ψευτικο t.n. και εκανα dispute στο aliexpress.

Εχθες όμως ενα αλλο δεμα μου πήγε επίσης σε αλλη πολη (διαφορετικη απο την προηγουμενη) και σήμερα βλέπω οτι και τρίτο δέμα μου πηγαίνει σε άλλη πολη (διαφορετικη απο τις προηγουμενες).

Το ακόμα πιο περιεργο ειναι οτι το τριτο δεμα αρχικα είχε σωστο προορισμο και μετα αλλαξε

Και οι τρείς παραγγελίες ειναι απο aliexpress ,με China Post, απο διαφορετικους πωλητες

Θα επικοινωνησω αυριο το πρωι με τα ΕΛΤΑ να δω τι συμβαινει

Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν έχει συμβει κατι αναλογο σε καποιον το τελευταίο διαστημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...