George! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πες μας όμως τι προιον είναι αυτό που παρήγγειλες για να έχουμε 1 ιδέα αππό μέγεθος + τιμή στην Ελλάδα... Μία ip camera παρήγγειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Σήμερα παρέλαβα άλλο ένα δεματάκι, από μεταπωλητή TaoBao και ήρθε με PostNL με δ/νση επιστροφής Ολλανδική. Δηλωμένη αξία 8$ (πραγματική) και ήταν συστημένο. Δεν πλήρωσα τίποτα και επιπλέον δεν υπήρχε κάποια σφραγίδα ή κάτι που να δείχνει τελωνείο, από το tracking δεν αναφέρεται κάτι σε τελωνείο. Επίσης έχω και ένα με China Post απεσταλμένο 27/06, ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmakspurs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Επειδή μου έρχονται ένα-ένα. Ξέρει κανείς στα τελωνεία αν υπάρχει κάποια σειρα προτεραιότητας στα δέματα (χωρισμένα priority με standard, ή δεν ξέρω εγώ τι αλλο) ή αν τα εκτελωνίζουν όπως λάχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stmaria2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλημέρα περιμένω 2 αποστολές από το Σάββατο είναι κολλημένες στο ΚΔ Θεσσαλονίκης είναι πιθανόν να περάσουν τελωνείο. Επίσης ο ταχυδρόμος της περιοχής μου είπε ότι το τέλος των 3€ καταργήθηκε. Σας βάζω και το tracking να μου πείτε Κωδικός Αντικειμένου: RH024230737TR Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/8/2017, 20:45:24 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 4/8/2017, 19:10:06 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/8/2017, 16:54:37 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 25/7/2017, 08:22:39 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 20/7/2017, 06:17:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28/6/2017, 12:47:00 ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28/6/2017, 10:24:00 ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Κωδικός Αντικειμένου: RB253730894SG Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/8/2017, 20:45:06 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 4/8/2017, 20:39:16 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/8/2017, 18:50:36 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 31/7/2017, 06:12:41 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13/6/2017, 16:41:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να παραλάβω εγώ από το ΚΔ Θεσσαλονίκης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Από τη Δευτέρα εδώ δύο δέματα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου. Δυστυχώς επειδή ο καλύτερος ταχυδρόμος έχει πάρει άδεια οι άλλοι δεν βιάζονται να μου φέρουν τα δέματα. Να πάω να τα πάρω μόνος μου δίχως ειδοποιητήριο ή δεν θα μου τα δώσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλημέρα περιμένω 2 αποστολές από το Σάββατο είναι κολλημένες στο ΚΔ Θεσσαλονίκης είναι πιθανόν να περάσουν τελωνείο. Επίσης ο ταχυδρόμος της περιοχής μου είπε ότι το τέλος των 3€ καταργήθηκε. Σας βάζω και το tracking να μου πείτε Κωδικός Αντικειμένου: RH024230737TR Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/8/2017, 20:45:24 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 4/8/2017, 19:10:06 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/8/2017, 16:54:37 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 25/7/2017, 08:22:39 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 20/7/2017, 06:17:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28/6/2017, 12:47:00 ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28/6/2017, 10:24:00 ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Κωδικός Αντικειμένου: RB253730894SG Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/8/2017, 20:45:06 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 4/8/2017, 20:39:16 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/8/2017, 18:50:36 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 31/7/2017, 06:12:41 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13/6/2017, 16:41:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να παραλάβω εγώ από το ΚΔ Θεσσαλονίκης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων μολις φτασει στο καταστημα της περιοχης που σε εξυπηρετει και σου ερθει ειδοποιηση θα μπορεσεις να το παραλαβειςΑπό τη Δευτέρα εδώ δύο δέματα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου. Δυστυχώς επειδή ο καλύτερος ταχυδρόμος έχει πάρει άδεια οι άλλοι δεν βιάζονται να μου φέρουν τα δέματα. Να πάω να τα πάρω μόνος μου δίχως ειδοποιητήριο ή δεν θα μου τα δώσουν;κανε μια προσπαθεια εχοντας και την ταυτοτητα μαζι σου ή καλεσε στο καταστημα που σε εξυπηρετει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stmaria2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 μολις φτασει στο καταστημα της περιοχης που σε εξυπηρετει και σου ερθει ειδοποιηση θα μπορεσεις να το παραλαβειςκανε μια προσπαθεια εχοντας και την ταυτοτητα μαζι σου ή καλεσε στο καταστημα που σε εξυπηρετει Σε ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδιά επειδή φεύγω διακοπές και δεν νομιζω ότι θα προλάβει το δεμα που περιμένω να φύγει απο το αεροδρόμιο που έχει κολλήσει 2 μέρες τώρα, ξέρει κανείς ποσό καιρό θα το κρατήσουν στα ΕΛΤΑ; επίσης διάβασα κάπου ότι υπάρχει τρόπος να προωθηθεί σε άλλο κατάστημα ελτα. Γίνεται πράγματι αυτο; γιατι έτσι μου λύνει τα χέρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Για να προσφέρω και εγώ στη στατιστική, ηρθε μετά από κάνα μήνα αναμονής στο αεροδρόμιο, πακετακι με τιβιμποξ, αξίας 20€ Δηλωμένη αξία 8.5€ , στο τρακινγκ δε φαίνεται να σταμάτησε στο τελωνείο (RS874200522NL). Η ειδοποίηση είχε σφραγίδα διέλευσης, και στο ταχυδρομείο έδωσα το τριευρω. Από GB με απλή αποστολή ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αν παραγγείλω κάτι από κινα τώρα θα έχει καπέλο τα 25 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδιά επειδή φεύγω διακοπές και δεν νομιζω ότι θα προλάβει το δεμα που περιμένω να φύγει απο το αεροδρόμιο που έχει κολλήσει 2 μέρες τώρα, ξέρει κανείς ποσό καιρό θα το κρατήσουν στα ΕΛΤΑ; επίσης διάβασα κάπου ότι υπάρχει τρόπος να προωθηθεί σε άλλο κατάστημα ελτα. Γίνεται πράγματι αυτο; γιατι έτσι μου λύνει τα χέρια Δε γνωρίζω για την προώθηση σε αλλο κατάστημα αλλα τα ελτα το κρατάνε τουλάχιστον 15 μέρες(ημερολογιακές) πριν το στειλουν πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδιά επειδή φεύγω διακοπές και δεν νομιζω ότι θα προλάβει το δεμα που περιμένω να φύγει απο το αεροδρόμιο που έχει κολλήσει 2 μέρες τώρα, ξέρει κανείς ποσό καιρό θα το κρατήσουν στα ΕΛΤΑ; επίσης διάβασα κάπου ότι υπάρχει τρόπος να προωθηθεί σε άλλο κατάστημα ελτα. Γίνεται πράγματι αυτο; γιατι έτσι μου λύνει τα χέριαθα πας στο καταστημα της περιοχης οπου θα πας διακοπες,μαζι με την ταυτοτητα σου και το tracking code,θα πληρωσεις 2.60€ για καθε θεμα και σε 2-3 εργασιμες θα μπορεις να τα παραλαβεις.Επισης τα δεματα που φτανουν στο αεροδρομιο προωθουνται τυχαια,το ενα δεμα μπορει να φυγει σε 2 μερες,το αλλο σε 22 μερες,ειναι βασει τυχηςΑν παραγγείλω κάτι από κινα τώρα θα έχει καπέλο τα 25 ευρώ;δεν υπαρχει καποια σταθερη χρεωση 25€ απο τα ελτα.ή θα πληρωσεις 24% επι της αξιας που θα ορισει ο τελωνειακος +15€ ή 3€ για τελη παρουσιασης(μαλλον θα καταργηθει αυτη η χρεωση ή ηδη καταργηθηκε) ή δεν θα πληρωσεις τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Να ρωτήσω κάτι, όλες αυτές οι καθυστερήσεις που βλέπω (1 μήνας, 2 μήνες - περιμένω και γω πακέτο που είναι Αθήνα από 28 Ιούνη), τώρα αυτό το καλοκαίρι έτυχε να γίνονται; Λόγω των αλλαγών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αν παραγγείλω κάτι από κινα τώρα θα έχει καπέλο τα 25 ευρώ; Στην εντελώς γενική ερώτηση που έβαλες, η απάντηση είναι ΝΑΙ και ΟΧΙ, αφού δεν λες για τι πρόκειται, την αξία του, τον τρόπο αποστολής κλπ. Να ρωτήσω κάτι, όλες αυτές οι καθυστερήσεις που βλέπω (1 μήνας, 2 μήνες - περιμένω και γω πακέτο που είναι Αθήνα από 28 Ιούνη), τώρα αυτό το καλοκαίρι έτυχε να γίνονται; Λόγω των αλλαγών; Άλλαξε ο τρόπος εκτελωνισμού δεμάτων αλλά και ο τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ με εφαρμογή από τον ΙΟΥΝ 2017. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 θα πας στο καταστημα της περιοχης οπου θα πας διακοπες,μαζι με την ταυτοτητα σου και το tracking code,θα πληρωσεις 2.60€ για καθε θεμα και σε 2-3 εργασιμες θα μπορεις να τα παραλαβεις.Επισης τα δεματα που φτανουν στο αεροδρομιο προωθουνται τυχαια,το ενα δεμα μπορει να φυγει σε 2 μερες,το αλλο σε 22 μερες,ειναι βασει τυχηςδεν υπαρχει καποια σταθερη χρεωση 25€ απο τα ελτα.ή θα πληρωσεις 24% επι της αξιας που θα ορισει ο τελωνειακος +15€ ή 3€ για τελη παρουσιασης(μαλλον θα καταργηθει αυτη η χρεωση ή ηδη καταργηθηκε) ή δεν θα πληρωσεις τιποτα Όποτε γίνεται από τα ΕΛΤΑ Αγίας Παρασκευής που κανονικά θα πήγαινε το πακέτο να πάει ΕΛΤΑ Ναυπλίου ώστε να το παραλάβω από εδώ; πρέπει να πάω τώρα η όταν φτάσει στο κέντρο διαλογής; είναι ακόμα αεροδρόμιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις