Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 το θέμα ειναι οτι υπάρχουν site oπως το tomtop που το πουλαει 430 βαζοντας και ενα κουπονι,ξερει κανεις αμα το priority shipping που εχει το tomtop ειναι ιδιο με του gearbest,δηλαδη να περναει το τελωνιεο Άμα εσένα δεν σε ενοχλεί να έχεις ένα χρόνο λιγότερο εγγύηση, και αυτό μόνο μέσω του καταστήματος που το αγόρασες και όχι στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία τότε προχώρα, ότι και να λένε το τελωνείο είναι ρίσκο πλέον μεγαλύτερο, εγγύηση δεν θα σου δώσει κάνεις ότι δεν θα πληρώσεις τελωνείο ΕΚΤΌΣ αν το στείλουν από ευρωπαϊκή αποθήκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Καλημερα στην παρεα. Μπηκα Gearbest και παρηγγειλα κινητο με την επιλογη Piority Line που ξερουμε οτι μεχρι στιγμης δεν εχει κρουσματα τελωνειο. Ολα καλα, στη συνεχεια μου στελνει το site το παρακατω ticket. Μου ζηταει δλδ τι και να πληρωσω εξτρα χρεωση μεταφορικων και να μοιραστουμε το τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Καθως εχεις καταλαβει δεν παίζει priority για το πακέτο. Σου δίνει δύο επιλογες. Την κλασσική και μέσω DHL. Την δευτερη την ξεχνας. Αν θες πας στην πρωτη ή ακυρώνεις την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η κλασσικη που αναφερει ειναι η Register η οποια χρεωνει πλεον 20€ στο τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η κλασσικη που αναφερει ειναι η Register η οποια χρεωνει πλεον 20€ στο τελωνειο?Τι τελωνείο είναι 15 ευρώ +φπα επί της συνολικής αξίας προϊόντος και μεταφορικών για πόσα από 150 ευρώ 20+φπα επί της συνολικής αξίας προϊόντος και μεταφορικών για πόσα από 150 έως 500 25+φπα επί της συνολικής αξίας προϊόντος και μεταφορικών για πόσα από 500 έως 1000 Δεν σου λέει να μοιράσετε το τελωνείο, σου λέει ότι το τελωνείο είναι δικιά σου ευθύνη και με την απλή επιλογή έχει λιγότερες πιθανότητες για τελώνειο σε αντίθεση με την dhl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ας μας κατατοπίσει κάποιος τι γίνεται με τα priority ship. Οι περισσότεροι προφανώς δεν έχουμε καταλάβει. Όταν υπάρχει σαν επιλογή επιλέγουμε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Από Κίνα ερχόταν το πακέτο του, στην πρώτη γραμμή του tracking που έδωσε εμφανίζει Shenzhen CN. Απο Κίνα ειναι. Η Γερμανία ήταν ενδιάμεσος σταθμός παιδιά δείτε το tracking RX574933618DE και βάλτε το στα ΕΛΤΑ να δείτε ότι δεν εμφάνισε πουθενά κίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 παιδιά δείτε το tracking RX574933618DE και βάλτε το στα ΕΛΤΑ να δείτε ότι δεν εμφάνισε πουθενά κίναΆσχετα τι γράφει στα ΕΛΤΑ το τρακινγ είναι ναι μεν από dhl αλλά από κινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikePapas110 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Για αγορές εκτός Ε.Ε. ο νόμος λέει πάντα τελωνείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Σημασία έχει και τι γράφει το πακέτο πάνω. Πχ CN22. Εκτος των άλλων μια χαρα φαίνεται απο που ξεκίνησε. Κοίτα στο tracking της άλλης εταιρείας και όχι των ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!!!!!! Γυρίζοντας μολις απο το Ταχυδρομείο Πειραιά ( παρέλαβα ενα συστημένο ) η υπάλληλος του ΕΛΤΑ μου είπε οτι ΣΗΜΕΡΑ πήρε εντολή απο τον Δν/τη της να μην εισπρατει το 3 ευροω ακομα και σε φακελλα που εχουν την σφραγίδα του Τελωνίου. Μα και εγώ παρέλαβα δεμα με σφραγίδα χωρις χρέωση. Μου το φερανε σπιτι συστημένο. Μαλλον καταλάβανε την λαλακια τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μα και εγώ παρέλαβα δεμα με σφραγίδα χωρις χρέωση. Μου το φερανε σπιτι συστημένο. Μαλλον καταλάβανε την λαλακια τους...Στο νέο τιμοκατάλογο το 3 ευρώ υπάρχει μόνο για δέματα, μήπως απλά θεωρήθηκε επιστολικό ταχυδρομείο για αυτό και το άφησαν παρόλο την σφραγίδα;Πόσο μεγάλο ήταν; http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/nea_eidika_telh_ektelwnismou.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clarck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 παιδιά δείτε το tracking RX574933618DE και βάλτε το στα ΕΛΤΑ να δείτε ότι δεν εμφάνισε πουθενά κίνα Δυστυχώς απο Κίνα ήταν και ήρθε μέσω Γερμανίας όπως λένε και τα παιδιά. Αναγραφόνταν και η πραγματική τιμή στο πακέτο. Δυστυχώς όταν το παρείγγειλα δεν ειχαν εφαρμοστεί ακόμα αυτά και εν τα γνώριζα. Τουλάχιστον δεν είχα τίποτα υπερβολές στην χρέωση. Ότι προβλέπεται πλέον μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα 2 πακετακια από το Gearbest που ήρθαν μέσω Ολλανδίας. Δεν πλήρωσα για κανένα. Στο ένα μάλιστα είχε και σφραγίδα τελωνείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Eβαλα το traking number στο σαιτ του ολλανδικου ταχυδρομειου και μου εδειξε οτι το δεμα εφτασε ελλαδα απο τις 18/7. Στο σαιτ των ελτα λεει οτι 15/7 ειναι στην ολλανδια. Μηπως ψαχνω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις