Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

'Η δεν θα εχεις τιποτα

Εννοώ ότι δεν πάνε συνδιστικα αυτές η 2 χρεώσεις θα έχεις μια από της 2
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εννοώ ότι δεν πάνε συνδιστικα αυτές η 2 χρεώσεις θα έχεις μια από της 2

Η δεν θα έχεις τίποτα. Δεν μπαίνουν όλα μπαίνουν τα περισσότερα. Σήμερα κ εγώ παρέλαβα απο το gearbest δεμα που ηταν κολλημένο στο αεροδρόμιο (όχι στο τελωνείο) για 35 μέρες κ δεν πλήρωσαν τπτ. Πάνω έγραφε κινητό 120$ δλδ την κανονική αξία.

• Like 1
Δημοσ.

Η δεν θα έχεις τίποτα. Δεν μπαίνουν όλα μπαίνουν τα περισσότερα. Σήμερα κ εγώ παρέλαβα απο το gearbest δεμα που ηταν κολλημένο στο αεροδρόμιο (όχι στο τελωνείο) για 35 μέρες κ δεν πλήρωσαν τπτ. Πάνω έγραφε κινητό 120$ δλδ την κανονική αξία.

Και εγώ τα ίδια. Παρέλαβα δύο δέματα αξίας άνω των 50€ το καθένα και δεν πέραν τελωνείο. Ήταν με απλό συστημένο. Η πλάκα είναι ότι έχω άλλα δύο που κάθονται στο αεροδρόμιο εδώ και 40 ημέρες και αυτά τα δύο ήρθαν αεροδρόμιο και αμέσως στο σπίτι μου σε 20.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό εννοείται απλά ο φίλος επάνω νόμιζες ότι η χρέωση πάει 15+3 και έγραψα ότι αν χρεωθεί το πακέτο είτε θα έχει τα 3 ευρώ είτε τα 15 αλλά πάντα υπάρχει η περίπτωση να περάσει χωρίς καμία έξτρα χρέωση

• Like 1
Δημοσ.

Το τελος αιτησης αναθεωρησης δασμων βασει νεου τιμολογιου τελών ελτα καταργειται. Δηλαδη θα μπορουμε πλεον δωρεαν να ζηταμε ανατιμολογιση και αμφισβητηση του εκτελωνισμου που μας εγινε?

• Like 1
Δημοσ.

Μην κάθεστε και χαλάτε χρόνο για να τσακομους τα πράγματα είναι απλά πριν καιρό όλα ήταν ωραία είχαν προσωπικό πήγαινε καλά το οικονομικό δεν τους ένοιαζε και βάζανε τελωνείο λίγα βασικά πράγματα και είχαν πιο γρήγορη μεταφορά . Τώρα τα είδαν σκούρα περικοπές από εδώ και από εκεί δεν βαίνει η δουλειά και αρπάζουν το εύκολο χρήμα από όπου μπορούν για να επιβιώσουν σαν επιχείρηση. Προσωπικά δεν με νοιάζει έχω κι άλλα πράγματα να κάνω αλλά χθες τα μπινελίκια τα φάγανε για το γαμωτο , και θα ήθελα μια μέρα να περάσω από το τελωνείο αν μπορώ και να δω τι πραγματικά γίνεται. Έχει πάει κανείς να μας πει τι παίζει?

Δημοσ.

τα πράγματα είναι απλά πριν καιρό όλα ήταν ωραία είχαν προσωπικό πήγαινε καλά το οικονομικό δεν τους ένοιαζε και βάζανε τελωνείο λίγα βασικά πράγματα και είχαν πιο γρήγορη μεταφορά .

Τα ΕΛΤΑ αγαπητέ είναι χρεωμένα πολύ πριν ανακαλυφθεί το ebay

Δημοσ.

31/7/2017, 09:58:07 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Α.Τ.)  

31/7/2017, 09:29:57 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

28/7/2017, 09:09:31 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

21/7/2017, 01:27:55 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

20/7/2017, 15:00:23 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

20/7/2017, 10:00:39 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

19/7/2017, 13:35:54 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

17/7/2017, 10:03:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

24/6/2017, 08:54:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται και ξανά γύρισε αθήνα  ?

φιλε εχουν φουλαρει εδω και τα ξαναστελνουν πισω αθηνα  ......

Δημοσ.

Είχα κάνει 5 αγορές τον Ιούλιο. Η πρώτη εφτασε χωρίς καμία χρέωση από aliexpress (συστημένο china post). Αναμένω και τις υπόλοιπες....

Δημοσ.

Γύρισα από διακοπές και βρήκα 2 δεματάκια να με περιμένουν στην μέσα είσοδο της πολυκατοικίας.

Αγορά από ebay αρχές Ιουλίου με κόστος 3-4€ το καθένα και σταλμένα με απλό ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα δέμα από Gearbest με priority line αποστολή. Η παραγγελία έγινε στις 21 Ιουλίου και ήρθε με ACS στις 3 Αυγούστου. Κανένα απολύτως πρόβλημα και με αξιόπιστο tracking (dpd- έβλεπα όλη την διαδρομή κανονικά). ογκώδες αντικείμενο με αξία περίπου στα 400 ευρώ.

• Like 2
Δημοσ.

Τα ΕΛΤΑ αγαπητέ είναι χρεωμένα πολύ πριν ανακαλυφθεί το ebay

Αγαπητέ bromiari δεν μίλησα για ebay ούτε χρονολογίες κλπ οπότε λίγο άκυρο αυτό που λες. Και όταν λέω καλά εννοώ ότι δεν υπήρχε ο φόβος του λουκέτου τώρα λίγο ότι είναι πιο χάλια λίγο κάτι θέματα με τις επιδοτήσεις έσφιξαν τα πράγματα. Αν τώρα εσύ νομίζεις το ότι γίνεται τώρα δεν είναι αυτό που εξήγησα στο προηγούμενο ποστ περιμένω την άποψη σου μιας κι απ ότι φαίνεται "χώνεσαι" παντού και ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα δέμα από Gearbest με priority line αποστολή. Η παραγγελία έγινε στις 21 Ιουλίου και ήρθε με ACS στις 3 Αυγούστου. Κανένα απολύτως πρόβλημα και με αξιόπιστο tracking (dpd- έβλεπα όλη την διαδρομή κανονικά). ογκώδες αντικείμενο με αξία περίπου στα 400 ευρώ.

Χωρίς τελωνείο??

Δημοσ.

γεια σας παιδια

εχω μια ερωτηση σχετικα με ενα δεμα απο κινα 

τσεκαρα το δεμα και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με το τελωνειο με εχει μπερδεψει λιγο 

711331718defe6b6f3948ce96ef3e503b83ec23c

το δεμα τωρα προωθητε για που ...??  (Γαιννενα μενω οχι πατρα σε περιπτωση που καποιος μπερδευτει)

Αν περασει απο τελωνειο θα μου αφησουν ειδοποιητήριο η θα πρεπει να παω εγω απο τα ελτα ...?

Ρωταω γιατι δεν εχει περασει ποτε δεμα που εχω παραγγειλει απο τελωνει και επιπλεον θα φυγω για δικοπες οποτε θα το παραλαβει αλλος για μενα.

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων  :-D

Το παρελαβα χθες 02/08

Κινητο αξιας 150€ απο Aliexpress με singapore post χωρις τελωνειο, το παρηγγειλα  17/07 και ηρθε χθες.

Παω να παιξω καμια 10ρια τζοκερ  B)  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητέ bromiari δεν μίλησα για ebay ούτε χρονολογίες κλπ οπότε λίγο άκυρο αυτό που λες. Και όταν λέω καλά εννοώ ότι δεν υπήρχε ο φόβος του λουκέτου τώρα λίγο ότι είναι πιο χάλια λίγο κάτι θέματα με τις επιδοτήσεις έσφιξαν τα πράγματα. Αν τώρα εσύ νομίζεις το ότι γίνεται τώρα δεν είναι αυτό που εξήγησα στο προηγούμενο ποστ περιμένω την άποψη σου μιας κι απ ότι φαίνεται "χώνεσαι" παντού και ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω.

Αγαπητέ καλημέρα

Αναφέρεις ότι «πριν καιρό όλα ήταν ωραία είχαν προσωπικό πήγαινε καλά το οικονομικό δεν τους ένοιαζε και βάζανε τελωνείο λίγα βασικά πράγματα και είχαν πιο γρήγορη μεταφορά». Και σου λέω ότι ΔΕΝ ήταν ωραία τα πράγματα πριν τον Ιανουάριο του 2017 που ξεκίνησε το θέμα με τους ιδιώτες εκτελωνιστές. Τα ΕΛΤΑ είναι χρεωμένα εδώ και δεκαετίες, πολύ πριν την δημιουργία του ebay. Προφανώς τώρα πάνω στον πανικό τους για να μαζέψουν κανένα ευρώ, γιατί τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού δεν αρκούν για ενέσεις ρευστότητας που συντηρούσαν τα ΕΛΤΑ τόσα χρόνια, βάζουν χαράτσι σε οτιδήποτε και δεν τους ενδιαφέρουν οι καθυστερήσεις. Πχ έχω δέμα που περιμένει στον σάκο από 9 Ιουλίου που έφτασε Αθήνα…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...