dimitrismt09 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ 143 ΕΥΡΩ ΜΕ USPS ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΦΠΑ??Η Κ ΔΑΣΜΟΥΣ Κ ΤΕΛΗ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sandbird Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σήμερα μου ήρθαν 2 ειδοποιητήρια (2 πακέτα περιμένω...ένα κινητό και ένα usb fan). Το πρώτο ειδ. έχει checked το "Συστημένο" chechbox, και έχει πάνω του το tracking number του κινητού. Το άλλο ειδ. έχει checked την λέξη "Επιταγή" και δεν έχει tracking number πάνω του. To κινητό δε φαίνεται να πέρασε τελωνείο, απο αυτά που βλέπω στην ΕΛΤΑ. if(Επιταγή == usb fan) then "Yuppy!" else WTF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_projection Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 αν μπει τελωνειο γιατι παλια με usps που ειναι τα αμερικανικα ελτα συνηθως την γλιτωνες αν μπει λοιπον τελωνειο θα σε χρεωσουν με ολα τα καλουδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismt09 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 αν μπει τελωνειο γιατι παλια με usps που ειναι τα αμερικανικα ελτα συνηθως την γλιτωνες αν μπει λοιπον τελωνειο θα σε χρεωσουν με ολα τα καλουδια Καλουδια??να ξερω περιπου δλδ..η τιμη ειναι 143 κανονικη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Με τον ΦΠΑ - αλλα εξοδα πληρωνω κατι αλλο ? Δέματα που διακινούνται μεταξύ χωρών της ΕΕ δεν χρεώνονται με έξοδα εκτελωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλουδια??να ξερω περιπου δλδ..η τιμη ειναι 143 κανονικη!!143 με τα μεταφορικά? Αν είναι σύνολο τότε έχεις 24 %ΦΠΑ +15ευρώ ελτα το ΦΠΑ στην αξία που λες είναι 34,32 μαζί με τα τέλοι τον ελτα είσαι 49,32 Απο οτι διαβάζω όμως στο τελωνείο το ΦΠΑ το χρεώνει με ότι τιμή θέλει πολλές φορές δηλαδή μπορεί να το κοστολόγησει 200 και εκεί έχεις ΦΠΑ 48+5 δασμούς +τα τέλοι των έλτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismt09 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 143 με τα μεταφορικά? Αν είναι σύνολο τότε έχεις 24 %ΦΠΑ +15ευρώ ελτα το ΦΠΑ στην αξία που λες είναι 34,32 μαζί με τα τέλοι τον ελτα είσαι 49,32 Απο οτι διαβάζω όμως στο τελωνείο το ΦΠΑ το χρεώνει με ότι τιμή θέλει πολλές φορές δηλαδή μπορεί να το κοστολόγησει 200 και εκεί έχεις ΦΠΑ 48+5 δασμούς +τα τέλοι των έλτα 148 με μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorypap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 μετα απο 1 μηνα και κατι φαινεται να φτανει. για να δουμε θα εχει τελωνειο η οχι το κινητο που περιμενω.. http://prntscr.com/g2i9wu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 3 διαφορετικες παραγγελιες απο Κινα/Χονγκ Κονγκ ψιλολοιδια των 10 ευρω τα 2 πρωτα εσταλησαν 5-6/6, το ενα μολις σημερα εφτασε στο τοπικο υποκαταστημα, το αλλο μολις εμφανιστηκε αεροδρομιο το 3ο εσταλη απο 2/6 εφτασε τη περασμενη εβδομαδα και δε το βρισκουν.. αντε γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πλήρωσα 36 ευρώ για ενα προιόν που έκανε 50 αφού τα τσακάλια το κοστολόγησαν στα 90? ευρώ. Το θέμα είναι ότι περιμένω άλλα 2 συστημένα δέματα από Κίνα και δεν είμαι διατεθυμένος να ξαναπληρώσω τέτοια ποσά μιας και είναι μικρής αξίας. Μπορώ απλά να μην τα παραλάβω και να γυρίσουν πίσω και να μου επιστραφούν τα χρήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Eχα mega παραλαβη 15 τεμαχια ολα unregistered σε κανενα δεν πληρωσα τιποτα ! καποια τα περιμενα εδω και 2 μηνες . Καποια ηταν μονο 15 μερες !!! Super γρηγορα. Φυσικα εχω καμια 10αρια να παρω ακομα Ηταν απο banggood , gearbest και ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ruizu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 μετα απο 1 μηνα και κατι φαινεται να φτανει. για να δουμε θα εχει τελωνειο η οχι το κινητο που περιμενω.. http://prntscr.com/g2i9wu καλησπερα δεν πληρωνεις για τελωνειο τιποτα αν ηταν για τελωνειο θα εγραφε ΥΕΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πλήρωσα 36 ευρώ για ενα προιόν που έκανε 50 αφού τα τσακάλια το κοστολόγησαν στα 90? ευρώ. Το θέμα είναι ότι περιμένω άλλα 2 συστημένα δέματα από Κίνα και δεν είμαι διατεθυμένος να ξαναπληρώσω τέτοια ποσά μιας και είναι μικρής αξίας. Μπορώ απλά να μην τα παραλάβω και να γυρίσουν πίσω και να μου επιστραφούν τα χρήματα? Να δηλώσεις ότι αρνείσαι να το παραλάβεις στα ΕΛΤΑ γίνεται σίγουρα, το εάν θα δεχθεί ο πωλητής να σου επιστέψει τα λεφτά το συζητάς μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πλήρωσα 36 ευρώ για ενα προιόν που έκανε 50 αφού τα τσακάλια το κοστολόγησαν στα 90? ευρώ. Το θέμα είναι ότι περιμένω άλλα 2 συστημένα δέματα από Κίνα και δεν είμαι διατεθυμένος να ξαναπληρώσω τέτοια ποσά μιας και είναι μικρής αξίας. Μπορώ απλά να μην τα παραλάβω και να γυρίσουν πίσω και να μου επιστραφούν τα χρήματα? Νομίζω ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν μπορεί να αγοράζουμε ένα προιόν 50€ πχ από την Κίνα και να ψάχνει ο εκτελωνιστής και να το βλέπει να πουλιέται κάπου οπου δήποτε 90€ και να το φορολογεί για 90€ Πρέπει να ζητήσει απόδειξη. Κάποιος αρμόδιος φορέας πρέπει να επέμβει γιατί το θεωρώ κατάχρηση εξουσίας και παράνομο αυτό. Πρέπει να ζητάνε από τον παραλήπτη να αποδείξει ότι το δέμα όντως κοστίζει την αναγραφόμενη τιμή και όχι να βάζουν αυθιαίρετα ότι τιμή θέλουν. Αν το πάμε με το σκεπτικό τους άντε να βάλω τα μοντέλα εγώ σε ένα κατάστημα που αγοράζετε και τα πουλάω 500€ γιατί έτσι γουστάρω να βγάλω κέρδος ο εκτελωνιστής θα βρίσκει στο google ότι εφόσον εγώ τα πουλώ τόσο με τόσο θα τα κοστολογήσει για να τα φορολογήσει σε εσάς ; Αν αγοράσουμε την black Friday προιόντα με μεγάλες εκπτώσεις εδώ θα μας τα φορολογούμε πόσο κάνουν κανονικά ; Δεν γίνεται να συνεχιστή αυτή η τακτική. Θεωρώ ότι είναι παράνομο αυτό που κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isovitis33 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 καλησπέρα κι από μένα..παρέλαβα σήμερα δέμα με μπλούζες που είχα παραγγείλει από αμερική.το κόστος τους ήταν 183.50 usd όμως στο τελωνείο έβαλαν κόστος 200.58 ευρώ με αποτέλεσμα να πληρώσω 24.07 ευρώ δασμούς, 53.92 ευρώ ΦΠΑ και 20 ευρώ τέλη εκτελωνισμού, συνολο 97.99 ευρώ!!!!!! Βέβαια δεν ξέρω με τι μαθηματικούς τύπους βγήκε αυτό το ΦΠΑ. Λογικά έτσι την είδε ο υπάλληλος. Το δέμα είχε ανοιχτεί και συσκευαστεί εκ νεου από το τελωνείο πετώντας από μέσα ότι χαρτιά σου στέλνει το site απο όπου αγοράζεις!Στα ΕΛΤΑ μου ειπαν οτι μέσα στον Ιουλιο αλλαξε το σύστημα και οτιδηποτε ερχεται εκτος ευρωπαϊκης ενωσης σταματαει τελωνειο. Αν η αξια του ειναι μικρη σε χρεωνουν 3 ευρω απλα και μονο επειδη σταμάτησε στο τελωνειο (όπως έπαθα εγώ με ένα καπέλο). Διαφορετικά κάνουν ότι τους καπνίσει χωρίς λογική και έλεγχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις