cf2233 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Λογικά θα φάνηκε τώρα έκανα ένα γρήγορο edit. Είναι Incipio τσούζει λίγο αλλά πολύ καλή ποιότητα.
sandbird Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Λογικά θα φάνηκε τώρα έκανα ένα γρήγορο edit. Είναι Incipio τσούζει λίγο αλλά πολύ καλή ποιότητα. Εγώ στη θέση σου θα έκανα καταγγελία και θα έστελνα φώτο και ένα κείμενο σε κάθε μεγάλο κανάλι στην tv, /εφημερίδα/κτλ. Ψοφάνε για τέτοια....δε μπορεί ένα θέμα θα πρέπει να το κάνουνε να γίνει λίγο ντόρος. Δείξε τί ειναι το αντικείμενο, πόσο πλήρωσες και πόσο έβαλε το ντουγάνι ο τελωνειακός . Πες και για την ένσταση στη βλακεία που τον δέρνει ότι ειναι +10€.....δεν υπάρχει περίπτωση να μη δε το κάνει θέμα κάποιος.... Αυτό είναι Χούντα....ούτε στις πιο σκληροπυρινικές χώρες όπως USA και Κίνα δε γίνεται αυτό.... Ούτε στη Ρωσία του 70' Από που και ως που το βάφτισε κινητό και έβαλε και τιμή 100€ ? Το 100 από που το βρήκε !?! Μα το Θεό....ελπίζω να μου στείλουν κανα τέτοιο χαρτί και μένα για το κινητό που περιμένω.......Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Τραγέλαφος κατάντησε το θέμα να μην ξέρουμε τι μας περιμένει. Διαβάζω ότι κάποιος πληρώνει 50 ευρώ για κινητό και το κοστολογούν 100 και 120 οι τελωνειακοί. Οποιαδήποτε δασμολογική επιβάρυνση κατά παρέκκλιση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας υποπίπτει στην Παράβαση καθήκοντος κατά άρθρο 259 του Π.Κ. (Καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη ως αρμόδιος για την εκκίνηση διαδικασίας επιβολής κυρώσεων). https://www.synigoros.gr/ Αυθαίρετη δασμολογική αξία δεν αναφέρεται πουθενά και ο τελωνειακός είναι υποχρεωμένος να λάβει υπόψη το συνοδευτικό τιμολόγιο/απόδειξη αγοράς ή σε περίπτωση αμφισβήτησης να καλέσει τον ενδιαφερόμενο να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν το πραγματικό ποσό που πλήρωσε. Δεν το λέω εγώ στο site της ΑΑΔΕ είναι: >Ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατά την εισαγωγή ταχυδρομικών δεμάτων προκειμένου να τελωνιστούν και να παραδοθούν στον παραλήπτη; -Τιμολόγιο (για εταιρεία) ή απόδειξη αγοράς (για ιδιώτη) που πρέπει να συνοδεύει τα εμπορικού χαρακτήρα είδη – εγκλείεται στα δέματα ή το προσκομίζει, αφού ειδοποιηθεί ο παραλήπτης. https://portal.gsis.gr/portal/page/portal/ICISnet/faq?catid=10255981&faqid=10263281&&subcatid=10256061' Οι τελωνειακές Αρχές έχουν το δικαίωμα να αμφισβητήσουν τη δασμολογητέα (συναλλακτική) αξία ; Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, όταν οι Τελωνειακές Αρχές, έχουν λόγους να αμφιβάλλουν για το αληθές ή την ακρίβεια της αξίας που δηλώθηκε μπορούν να ζητήσουν περαιτέρω στοιχεία και πληροφορίες από τους εισαγωγείς. Εάν οι αμφιβολίες αυτές εξακολουθούν να παραμένουν, οι Τελωνειακές Αρχές πρέπει να κοινοποιούν στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο, πριν λάβουν την τελική απόφαση, γραπτώς εφόσον αυτό ζητείται, την αιτιολογία στην οποία στηρίζονται οι αμφιβολίες αυτές και να του παρέχουν λογικά περιθώρια απάντησης. Η τελική απόφαση καθώς και η σχετική αιτιολόγησή της κοινοποιούνται στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο εγγράφως. http://www.ektelonizo.gr/%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/#1451917714833-62058a6c-295e Είδη εμπορικού χαρακτήρα έως 22 ευρώ απαλλάσσονται Φ.Π.Α. και έως 150 ευρώ απαλλάσσονται δασμών. Άρα σε είδη έως 22 ευρώ (τελωνειακά ελεύθερα) εφόσον "δεν υπάρχει" εκτελωνισμός δεν πρέπει να βάζουν αμοιβή εκτελωνιστή παρά μόνο τα 3 ευρώ ως έξοδα παράστασης ΕΛΤΑ: >Για αποστολές εμπορικού χαρακτήρα καταβάλλονται κανονικά οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις, ενώ τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει τα 22 € απαλλάσσονται από το Φ.Π.Α και τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει τα 150 € απαλλάσσονται από το δασμό. http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Consumer/Postal/Responsib/postalfees.pdf Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα ανωτέρω συνεπάγεται παράβαση καθήκοντος. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από Επισκέπτης
Cat97 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γεια σας!Σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο εξωτερικο (Αμερικη) η οποια κοστιζει περιπου 125 ευρω και λιγοτερα (μαζι με τα μεταφορικα). Πιο συγκεκριμενα (αν εχει σημασια) τα μεταφορικα ειναι περιπου 15 ευρω και θα ερθει με τη USPS (ΕΛ.ΤΑ Αμερικης). Ειναι μια παιχνιδοκονσολα (handheld) μαζι με 2 θηκες και φορτιστη. Με αλλα λογια, δεν ειναι μεγαλος ο ογκος του προϊοντος (το λεω γιατι στην πρωτη σελιδα -ετος 2013- ειδα οτι σπανια πληρωνεις τελωνειο για μικρα δεματα. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο ακομα). Οποτε, εγω τωρα για παραγγελια που κοστιζει λιγοτερο απο 125 ευρω ΚΑΙ ειναι μικρος ο ογκος του προϊοντος, θα με "σφαξει" οικονομικα το τελωνειο? Υ.Σ: Παρακαλω απαντηστε οσο το δυνατον απλοτερα. Δεν κανω συχνα παραγγελιες απο εξωτερικο (ποσο μαλλον εκτος Ε.Ε.) και δεν εχω καμια επιγνωση οσον αφορα δασμους, Φ.Π.Α και αλλους φορους.Ευχαριστω!
makfil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Από το ΔΕΚ 2016 και πιο συγκεκριμένα από τον ΙΟΥΝ 2017 άλλαξαν πολλά στα ΕΛΤΑ και ειδικότερα 1) ανατέθηκε σε ιδιώτη το έργο εκτελωνισμού και 2) αυξήθηκαν σημαντικά τα τέλη εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ (επισημαίνω, τα τέλη και όχι τα έξοδα εκτελωνισμού που είναι άλλο θέμα). Αποτέλεσμα είναι να σπρώχνονται τα περισσότερα δέματα στο τελωνείο και έτσι να χρεώνονται τα νέα τέλη που ξεκινούν από 15€, ανεξαρτήτως αξίας CIF του δέματος, και ο τελωνειακός να χρεώνει τον ΦΠΑ στην αξία CIF που βρίσκει στο δίκτυο (όχι στη δηλωμένη).
grfurby Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 και για να μην εχετε παραπονα μονο για τα εισερχομενα, ερχονται αυξησεις, λογω προσληψεων και στα εξερχομενα. Τα συστημενα μεχρι 2 κιλα απο 1,5 ευρω τωρα θα στοιχιζουν μονο...2,60€
helena_n Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Να τους τραβήξω μία καταγγελία ΕΕΤΤ απευθείας? Δε νομίζω ότι είναι αρμόδια η ΕΕΤΤ για τέτοια περίπτωση... http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Postal/Responsib/
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα κι από εμένα παιδιά. Θέλω να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου μαζί σας, ώστε να πω τον πόνο μου, από τη μία, αλλά και για να βοηθήσω όπου μπορώ, από την άλλη. Είχα κάνει τέσσερις αγορές από Αμερική το τελευταίο διάστημα, τίποτα ηλεκτρονικό, τίποτα αξίας, όλα ήταν μικρά λούτρινα που χωράνε σε μια χούφτα, 5 δολάρια το ένα (αρχική αξία, στην μεταπώληση ακριβότερα), ταχυδρομημένα σε μικρούς φακέλους μέσω USPS. Ούτε για αστείο δεν φανταζόμουν να επιβληθούν δασμοί δηλαδή. Εξάλλου έχω παραγγείλει και στο παρελθόν, με τον ταχυδρόμο να μου τα παραδίδει σπίτι σαν γράμματα. Βλέπω μέσω tracking ότι φθάνουν Ελλάδα (με σημαντική καθυστέρηση σε σχέση με προηγούμενες αποστολές) και τα τρία από τα τέσσερα μπαίνουν τελωνείο. Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι υπήρχε περίπτωση να κληθώ να πληρώσω κάτι. Εν τέλει, δύο μέρες μετά, εκτελωνίζονται, πάνε Ρουφ, Αττική και Πειραιά. Το ένα που δεν μπήκε τελωνείο είχε πάει απευθείας Αττική και συνέχιζε για Πειραιά. Χθες, 9 το πρωί, χτυπά το κουδούνι, σηκώνομαι να ανοίξω περιμένοντας τα τέσσερα δεματάκια, μου παραδίδει ο άνθρωπος το ένα (αυτό που δεν είχε μπει καθόλου τελωνείο, καθώς, όπως έμαθα αργότερα, στάθηκα τυχερός), υπογράφω και μου λέει πως έχω άλλα τρία. Του απαντώ, πολύ σωστά. Με ενημερώνει λοιπόν πως έχουν βγάλει δασμούς και πρέπει να πληρώσω στο ταχυδρομείο ώστε να τα παραλάβω. Πρώτο σοκ. Μου δίνει τρία χαρτιά, δεύτερο σοκ. Για το ένα δέμα συνολικής αξίας 10,25$ έπρεπε να πληρώσω 22,25€. Για το δεύτερο, αξίας 28$, 26€ και για το τρίτο αξίας 47$, το ποσό των 20,25€. Λογική στα ποσά, πουθενά. Εν τω μεταξύ αυτό που μου ήρθε κανονικά σπίτι, έκανε 18$, αλλά για κάποιον λόγο τη γλίτωσε. Πηγαίνω λοιπόν εν εξάλλω στο ταχυδρομείο, με δεδομένο ότι θα γίνει καβγάς καθώς σχεδόν άκουγα να μου λένε "δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι", "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς", "καλέστε εδώ", "πηγαίνετε εκεί" και τα λοιπά γνωστά σε όλους μας. Τελικά, έρχεται η σειρά μου στον γκισέ για τα δέματα και δείχνω τα χαρτιά στην υπάλληλο. "Ωχ, δικά σου είναι όλα αυτά;" με ρωτάει. Της λέω εν συντομία πως έχει η κατάσταση και, παραδόξως, θέλει να με βοηθήσει και να με ενημερώσει. Αρχικά, μου ανέφερε έναν προηγούμενο παραλήπτη, ο οποίος είχε αγοράσει δαχτυλίδι για πούρο μέσω ebay, αξίας 3$ και του είχαν ορίσει να πληρώσει 18€. Μου είπε πως δεν δέχτηκε να το παραλάβει και μάλιστα μου έδειξε το πακετάκι, για του λόγου το αληθές. Συνέχισε, λέγοντάς μου πως από 1η Ιουλίου έχει εκδοθεί νέα Εγκύκλιος, κατά την οποία, ό,τι προέρχεται εκτός ΕΕ, περνάει από τελωνείο, όσο ευτελές και αν είναι σαν ποσό ή προϊόν. Μου είπε πως πλέον θα επιβάλλονται δασμοί στα πάντα και πως έχω τρεις επιλογές. Ή θα πληρώσω και θα τα παραλάβω, ή θα συμπληρώσω μία φόρμα ότι αρνούμαι να πληρώσω και θα σταλούν πίσω, ή θα αμφισβητήσω την κοστολόγηση από τους τελωνειακούς, θα βάλω δικό μου εκτελωνιστή να τα επανεκτιμήσει και ίσως, να γλιτώσω κάτι. Σίγουρα πάντως όχι τα 15€ των μεταφορικών από το αεροδρόμιο στο κατάστημα του Πειραιά. Γιατί, προφανώς, πήγαν με κάποιον πύραυλο, εξού και 15€ ανά πακετάκι, ασχέτως που στο tracking φαίνεται να φορτώθηκαν το ίδιο δευτερόλεπτο στο φορτηγάκι και άρα, θα μπορούσα κάλλιστα να έχω χρεωθεί 15€ και για τα τρία, και όχι ξεχωριστά για το κάθε ένα, ποσό που, στο χαρτί που μου έδωσε ο ταχυδρόμος, δικαιολογούταν ως "λοιπές επιβαρύνσεις", έτσι γενικά και αόριστα! Τελικά, κάνοντας την καρδιά μου κάτι παραπάνω από πέτρα, πλήρωσα, καθώς από βδομάδα δεν θα βρίσκομα Αθήνα και δεν μπορούσα να τρέξω το ζήτημα, ξέροντας ότι με έχουν κατακλέψει. Σχεδόν μου το είπε και η υπάλληλος, βλέποντας τις δυσαναλογίες, 10 δολάρια αξία, 20 ευρώ δασμοί. Βγαίνοντας από το ταχυδρομείο, ένιωθα απλώς, ότι δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά κάτι ηλεκτρονικά. Γιατί, αν τώρα, για αυτά τα προϊόντα, πλήρωσα τόσο, δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει με άλλες αγορές και άλλα ποσά. Επομένως, μόνο από ΕΕ. Από όπου, εγώ προσωπικά, δεν ψωνίζω ποτέ. Όχι επειδή σνομπάρω, απλώς επειδή δεν με καλύπτει η αγορά. Συγγνώμη αν σας κούρασα, ελπίζω να μην έχετε αντίστοιχες περιπέτειες. Είναι κρίμα πάντως, εδώ και 6-7 χρόνια ψωνίζω τακτικά μέσω ebay, amazon κλπ και δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Κάτι μικροκαθυστερήσεις μόνο. Τώρα, αντίο ζωή.
dexterios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τα 15 ευρώ στα χρέωσαν γιατί έδρασαν ως εκτελωνιστής σου όχι γιατί έκαναν την μεταφορά.Για να έχεις μέτρο σύγκρισης η DHL αρχίζει την χρέωση για υπηρεσίες εκτελωνισμού από τα 30 ευρώ.Λογικό ότι χρεώθηκες 3 φορές αφού 3 δέματα πήγες να περάσεις. Φαντάζομαι το να σου στείλουν τα λούτρινα ένα-ένα το έκανες για γλιτώσεις το τελωνείο ;
makfil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 @ antolee Είναι προφανές ότι δεν είχες διαβάσει τα σχετικά νήματα του forum για να γνωρίζεις τις αλλαγές που έγιναν στα ΕΛΤΑ σχετικά με 1) την ανάθεση του έργου εκτελωνισμού σε ιδιώτη και 2) το νέο τιμολόγιο των ΕΛΤΑ για τα δέματα που έρχονται από τρίτες χώρες και μπαίνουν στο τελωνείο, ανεξάρτητα από το αν χρεωθεί ΦΠΑ. Σε καθένα από τα δέματα που πλήρωσες και παρέλαβες, χρεώθηκε το τέλος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ (15€) και ο ΦΠΑ στην αξία που βρήκε ο τελωνειακός από το διαδίκτυο.
Composer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ένας μήνας πέρασε από τότε που έφτασε στην ελλάδα (σύμφωνα με αμερικάνικο tracking number) πακέτο που στάλθηκε από Αμερική με USPS ως απλό international letter. (το ίδιο πράγμα είχα πάρει πάνω από 10 φορές από το ίδιο site και ερχόταν ακριβώς στις 10 μέρες στο σπίτι μου) Απ'τη στιγμή που είναι απλό, δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα όπως μου είπαν σε τελωνείο/αποθήκες κτλ; Απλά να περιμένω; (πάει, το'χασα το πακέτο και τα λεφτά)
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τα 15 ευρώ στα χρέωσαν γιατί έδρασαν ως εκτελωνιστής σου όχι γιατί έκαναν την μεταφορά.Για να έχεις μέτρο σύγκρισης η DHL αρχίζει την χρέωση για υπηρεσίες εκτελωνισμού από τα 30 ευρώ.Λογικό ότι χρεώθηκες 3 φορές αφού 3 δέματα πήγες να περάσεις. Φαντάζομαι το να σου στείλουν τα λούτρινα ένα-ένα το έκανες για γλιτώσεις το τελωνείο ; Η υπάλληλος μου είπε ότι εκτός του ΦΠΑ, οι "λοιπές επιβαρύνσεις" 15€ είναι για τη μεταφορά. Δέχομαι αυτό που λες ωστόσο. Απλώς τα πήρα από τρεις διαφορετικούς πωλητές, μάλιστα το ένα πακετάκι όπως ήταν θα το έβαζα σε δικό μου φάκελο να το στείλω Λαμία σε συγγενή. @ antolee Είναι προφανές ότι δεν είχες διαβάσει τα σχετικά νήματα του forum για να γνωρίζεις τις αλλαγές που έγιναν στα ΕΛΤΑ σχετικά με 1) την ανάθεση του έργου εκτελωνισμού σε ιδιώτη και 2) το νέο τιμολόγιο των ΕΛΤΑ για τα δέματα που έρχονται από τρίτες χώρες και μπαίνουν στο τελωνείο, ανεξάρτητα από το αν χρεωθεί ΦΠΑ. Σε καθένα από τα δέματα που πλήρωσες και παρέλαβες, χρεώθηκε το τέλος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ (15€) και ο ΦΠΑ στην αξία που βρήκε ο τελωνειακός από το διαδίκτυο. Όπως έγραψα στο ποστ μου όλο αυτό έγινε χθες το πρωί. Σήμερα που το ψάχνω, μαθαίνω. Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.
makfil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η υπάλληλος σου είπε ότι της κατέβηκε στο κεφάλι. Τα 15€ ονομάζονται τέλος εκτελωνισμού και χρεώνονται για την πρόσθετη εργασία που κάνουν οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ στον εκτελωνισμό ενός δέματος, δηλαδή τη δουλειά του ιδιώτη εκτελωνιστή, όπως σου είπε ο dexterios.
tsekostas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 28/7/2017, 09:09:31 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 21/7/2017, 01:27:55 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/7/2017, 15:00:23 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 20/7/2017, 10:00:39 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 19/7/2017, 13:57:52 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 18/7/2017, 05:25:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13/6/2017, 14:33:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Το στέλνουν πάλι στην Αθήνα ? Στην Δράμα θέλω να φτάσει.... 1,5 μήνα περιμένω έλεος. Κατέχει κάποιος το σύστημα αποστολής?
dmc.dmc55 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 28/7/2017, 09:09:31 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 21/7/2017, 01:27:55 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/7/2017, 15:00:23 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 20/7/2017, 10:00:39 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 19/7/2017, 13:57:52 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 18/7/2017, 05:25:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13/6/2017, 14:33:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Το στέλνουν πάλι στην Αθήνα ? Στην Δράμα θέλω να φτάσει.... 1,5 μήνα περιμένω έλεος. Κατέχει κάποιος το σύστημα αποστολής? Δεν βλεπω λογο να κατεβει Αθηνα, οκει δεν περασε τελωνειο Αθηνα,αλλα ουτε πηγε τελωνειο Θεσσαλονικης. Μηπως εγινε λαθος απλα στο check.Παρε τηλ στα ΕΛΤΑ την Δευτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις