dexterios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Κέρδος δεν έχει δηλαδή; μόνο τα έξοδα της αγοράς του αντικειμένου και τα έξοδα καταστήματος και υπαλλήλων; Eπίσης 1 απ'το ali πέρνει το μεγαλοκατάστημα ή από χονδρέμπορο αρκετή ποσότητα σε χονδρική; Όσο για τις αγορές απλά πρέπει οι κινέζοι ( κάποιοι ήδη το κάνουν είτε με χρέωση είτε και δωρεάν ) να βρουν τρόπους με τριγωνική κι ας κόψουν τον λαιμό τους με τις αυθαίρετες χρεώσεις και με τις καθυστερήσεις. Θέλω να πιστεύω ότι μεγάλα καταστήματα σαν το Πλαίσιο απευθύνονται στην ίδια την αντιπροσωπεία για εισαγωγές χονδρική και όχι στο ali και φυσικά λαμβάνουν χαμηλότερη τιμή χονδρικής που τους επιτρέπει κέρδος.Απλά έδειξα ότι και εάν κάποιος ήθελε να αγοράσει από το Ali νόμιμα και να το φέρει Ευρώπη η τελική τιμή θα ήταν παρεμφερής με την τιμή λιανικής Ελλάδα. Μάλιστα το συγκεκριμένο επειδή είναι και πολύ ακριβό κινητό πιθανον να έτρωγε και δασμούς εκτός από το ΦΠΑ στο τελωνείο που μπορεί να το καθιστούσε και ακριβότερο. Επίσης τιμή κοντά στους Κινέζους μπορείς να λάβεις και με αγορά από άλλη χώρα της ΕΕ ή πχ το amazon αν έχεις ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συνναλαγές και δεν χρεώνεσαι ΦΠΑ. Η μεγάλη διαφορά στην τιμή είναι ουσιαστικά φόροι. Τώρα εάν κάποιος θέλει να φοροαποφύγει/φοροδιαφύγει είναι προσωπική του επιλογή και ευθύνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 μολις παρελαβα powerbank με bpost(12 μερες)χωρις αριθμο αποστολης και χωρις χρεωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Θέλω να πιστεύω ότι μεγάλα καταστήματα σαν το Πλαίσιο απευθύνονται στην ίδια την αντιπροσωπεία για εισαγωγές χονδρική και όχι στο ali και φυσικά λαμβάνουν χαμηλότερη τιμή χονδρικής που τους επιτρέπει κέρδος. Απλά έδειξα ότι και εάν κάποιος ήθελε να αγοράσει από το Ali νόμιμα και να το φέρει Ευρώπη η τελική τιμή θα ήταν παρεμφερής με την τιμή λιανικής Ελλάδα. Μάλιστα το συγκεκριμένο επειδή είναι και πολύ ακριβό κινητό πιθανον να έτρωγε και δασμούς εκτός από το ΦΠΑ στο τελωνείο που μπορεί να το καθιστούσε και ακριβότερο. Επίσης τιμή κοντά στους Κινέζους μπορείς να λάβεις και με αγορά από άλλη χώρα της ΕΕ ή πχ το amazon αν έχεις ενεργοποιημένες της ενδοκοινοτικές συνναλαγές και δεν χρεώνεσαι ΦΠΑ. Η μεγάλη διαφορά στην τιμή είναι ουσιαστικά φόροι Αν ήταν η διαφορά στην τιμή μόνο οι φόροι θα κόστιζε τόσο στην Ελλάδα σε όλα τα μαγαζιά, ευτυχώς δεν κοστίζουν τόσο σε όλα τα μαγαζιά. Απλά στα μεγαλοκαταστήματα χρεώνουν το brand και την τάχα μου εξυπηρέτηση. Και πάλι ξεφεύγουμε απ'το νόημα, δεν είναι αποδεκτό να χρεώνει ότι θέλει ο τελώνης μιας και είναι τελείως λάθος αλλά και δεν προστατεύει την εγχώρια αγορά έτσι. ΄Οταν ξέρω ότι αν πάρω κάτι απ'την Κίνα σε προσφορά ή με τους πόντους μου θα το πληρώσω με ότι τιμή του κατέβει του τελώνη, πιο πολύ να παρανομήσω με άλλους τρόπους με κάνει αυτή η τακτική παρα να αρχίσω να αγοράζω απ΄την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Power bank ψαχνομαι και εγω να φερω απεξω.Το πηρες απο καταστημα η απο ebay? μολις παρελαβα powerbank με bpost(12 μερες)χωρις αριθμο αποστολης και χωρις χρεωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exqtr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Να κανω μια ερωτηση... Γιατι πληρωσα 3€ στα ΕΛΤΑ (λογω τελωνειου ειπαν) για να παραλαβω ενα πακετο ενω η παραγγελια που εκανα απο αμερικη ηταν δηλωμενη με αξια κατω των 20$?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sandbird Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Power bank ψαχνομαι και εγω να φερω απεξω.Το πηρες απο καταστημα η απο ebay? Εμένα χθες πάντως μου ήρθε αυτό που πηρα απο ebay: http://www.ebay.com/itm/12000mAh-Power-Bank-USB-LED-Charger-With-Bluetooth-Speaker-For-Mobile-Phones/142280560487 Δεν έγραφε επάνω ο φάκελος αν ειναι δώρο, ή τιμή....έτσι χύμα ήταν και ήρθε κανονικά. Ως powerbank καλό φαίνεται...Δυνατός φακός και bluetooth ηχείο. Το μόνο που δε μ'αρεσε ήταν ότι ο διακόπτης για το bluetooth speaker και το φως είναι στην ίδια ευθεία, και ανοίγοντας το φως, ανοιγει και το bluetooth για 1-2 sec και μετά κλείνει όμως (to bluetooth). Επίσης ακούγεται μια τύπισα που λέει bluetooth on από το speaker....δυνατά... Κατα τα άλλα θηρίο τα mAmp Να κανω μια ερωτηση... Γιατι πληρωσα 3€ στα ΕΛΤΑ (λογω τελωνειου ειπαν) για να παραλαβω ενα πακετο ενω η παραγγελια που εκανα απο αμερικη ηταν δηλωμενη κατω των 20$?? Welcome to our hell....Αυτά λέμε..για τα νταβατζιλίκια....3€ το πακέτο και άλλα 2€ σε βενζίνες/λεωφορεία να πας στα Ελτα.....μια χαρά....έτσι να κυκλοφορεί το χρήμα στην αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εμένα χθες πάντως μου ήρθε αυτό που πηρα απο ebay: http://www.ebay.com/itm/12000mAh-Power-Bank-USB-LED-Charger-With-Bluetooth-Speaker-For-Mobile-Phones/142280560487 Δεν έγραφε επάνω ο φάκελος αν ειναι δώρο, ή τιμή....έτσι χύμα ήταν και ήρθε κανονικά. Ως powerbank καλό φαίνεται...Δυνατός φακός και bluetooth ηχείο. Το μόνο που δε μ'αρεσε ήταν ότι ο διακόπτης για το bluetooth speaker και το φως είναι στην ίδια ευθεία, και ανοίγοντας το φως, ανοιγει και το bluetooth για 1-2 sec και μετά κλείνει όμως (to bluetooth). Επίσης ακούγεται μια τύπισα που λέει bluetooth on από το speaker....δυνατά... Κατα τα άλλα θηρίο τα mAmp Welcome to our hell....Αυτά λέμε..για τα νταβατζιλίκια....3€ το πακέτο και άλλα 2€ σε βενζίνες/λεωφορεία να πας στα Ελτα.....μια χαρά....έτσι να κυκλοφορεί το χρήμα στην αγορά Mα το συγκεκριμενο ειναι δεμα απο ΕΕ απο βελγιο βλεπω,τι δουλεια εχει σε αυτο το θεμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sandbird Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Mα το συγκεκριμενο ειναι δεμα απο ΕΕ απο βελγιο βλεπω,τι δουλεια εχει σε αυτο το θεμα ? Το κάνουν αυτό, και άλλες φορές μου έτυχε, Βέλγιο λέει (πολλές φορές και Καναδά) και έρχεται από Singapore. Έχω μαλώσει με τους sellers γι'αυτο το θέμα πολλές φορές...Βάζουν EU για να νομίζεις ότι θα σου'ρθει από Ευρώπη που συνεπάγεται πιο γρήγορα..και περιμένεις μετά 1 μήνα το καραβάκι να φτάσει. Γι'αυτό προτιμάω το aliexpress... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qqqqqaa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πριν λίγες μέρες παρέλαβα κι εγώ από aliexpress 1 μικρό συστημένο δέμα χωρίς να περάσει τελωνείο και χωρίς χρέωση 3€. Από ότι διάβασα εδώ και από άλλους που αγόρασαν αυτή τη χρονική περίοδο από aliexress πρέπει ο συγκεκριμένος σάκος να μην πέρασε γενικά τελωνείο. Από την άλλη όμως από βλακεία του ταχυδρόμου έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο να περιμένω 45 λεπτά γιατί από τις 2 υπαλλήλους που δούλευαν η μία κάνε 5 λεπτά να παραλάβει τον κάθε φάκελο / δέμα από τον πελάτη. Που να της έβαζαν να κάνει και τίποτα πιο περίπλοκο . . . αυτό για το σχόλιο ότι σκίζονται στη δουλειά . . . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sandbird Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πριν λίγες μέρες παρέλαβα κι εγώ από aliexpress 1 μικρό συστημένο δέμα χωρίς να περάσει τελωνείο και χωρίς χρέωση 3€. Από ότι διάβασα εδώ και από άλλους που αγόρασαν αυτή τη χρονική περίοδο από aliexress πρέπει ο συγκεκριμένος σάκος να μην πέρασε γενικά τελωνείο. Από την άλλη όμως από βλακεία του ταχυδρόμου έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο να περιμένω 45 λεπτά γιατί από τις 2 υπαλλήλους που δούλευαν η μία κάνε 5 λεπτά να παραλάβει τον κάθε φάκελο / δέμα από τον πελάτη. Που να της έβαζαν να κάνει και τίποτα πιο περίπλοκο . . . αυτό για το σχόλιο ότι σκίζονται στη δουλειά . . . Αυτό δεν είναι τίποτα...Εγω ήθελα για τη δουλεία να ρωτήσω κάποια πράγματα και η υπάλληλος μου είπε οτι πρέπει να μιλήσω με τον προϊστάμενο...ήταν 11 το πρωί και ακόμα δεν είχε έρθει...περίμενα και αφού ήρθε κατα τις 11:30, δε δεχόταν να με δει αν δεν έπινε τον καφέ του πρώτα. Ανεκτίμητης αξίας το συναίσθημα.... Πιστεύω γύρω στις 29 Ιουνίου όσοι κάναν παραγγελίες είναι ασφαλείς. Από κει και πέρα είναι το χάος. Εντωμεταξύ ρώτησα φίλης φίλη που δουλεύει στα τελωνεία των Σκοπίων περί του όλου θέματος και επέμενε ότι ακόμα δουλεύουν δειγματοληπτικά. Ίσως υπάρχει διαφορά μεταξύ τελωνείων 'πεζικού, αεροπορίας και ναυτικού '....δε ξέρω...πάντως επέμενε ότι δεν κάνουν ολικό έλεγχο στα πακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Power bank ψαχνομαι και εγω να φερω απεξω.Το πηρες απο καταστημα η απο ebay?απο το gearbest το xiaomi 20000mah.υπερικανοποιημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το πιστευεις οτι αυτο ζαχαρωνω εδω και μερες; με τη μεθοδο το πηρες; αυτη τη στιγμη μονο με unregistered με αφηνει να το παραγγειλω απο το gearbest το xiaomi 20000mah.υπερικανοποιημενος Ευχαριστω φιλε μου θα το τσεκαρω Εμένα χθες πάντως μου ήρθε αυτό που πηρα απο ebay: http://www.ebay.com/itm/12000mAh-Power-Bank-USB-LED-Charger-With-Bluetooth-Speaker-For-Mobile-Phones/142280560487 Δεν έγραφε επάνω ο φάκελος αν ειναι δώρο, ή τιμή....έτσι χύμα ήταν και ήρθε κανονικά. Ως powerbank καλό φαίνεται...Δυνατός φακός και bluetooth ηχείο. Το μόνο που δε μ'αρεσε ήταν ότι ο διακόπτης για το bluetooth speaker και το φως είναι στην ίδια ευθεία, και ανοίγοντας το φως, ανοιγει και το bluetooth για 1-2 sec και μετά κλείνει όμως (to bluetooth). Επίσης ακούγεται μια τύπισα που λέει bluetooth on από το speaker....δυνατά... Κατα τα άλλα θηρίο τα mAmp Welcome to our hell....Αυτά λέμε..για τα νταβατζιλίκια....3€ το πακέτο και άλλα 2€ σε βενζίνες/λεωφορεία να πας στα Ελτα.....μια χαρά....έτσι να κυκλοφορεί το χρήμα στην αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exqtr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Απο δω και περα φαινεται οτι καθιερωνεται αγριο νταβατζιλικι, ολα δειχνουν οτι θα ματωσουν οι τσεπες απο τα τριευρα... Ουτε ψιλα για καφεδακι δεν θα μας αφησουν οι αλητες... Δεν λεω να μην πληρωσει καποιος που πρεπει, ωστοσο αυτο το καινουριο κολπακι που κοβουν ταριφα 3€ σε φαση οτι κινειται εκτελειται ειναι εξωφρενικο, εξοργιστικο και καταχρηστικο.. Πρεπει να γινουν καυγαδες αλλα και καταγγελιες μπας και σταματησει! Εχω παραγγειλει απειρα πραγματα κατα το παρελθον αξιας 1-2$ αντε εως 5$.. Αν μου ζηταγαν να πληρωσω (ΑΔΙΚΑ οπως κανουν τωρα) 3€ για καθενα απο αυτα τωρα θα επρεπε να τους εχω δωσει γυρω στα 1.500€! Μιλαμε για αγριο νταβατζιλικι, Ελλας το μεγαλειο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το πληκτρολόγιο από Site: αμαζόνιο-Αμερικής . Δυστυχώς στον Site: αμαζόνιο-Ηνωμένου-Βασιλείου λέει ότι το εν λόγω προϊόν δεν κάνει σιππινγ στην Ελλάδα. Επειδή δεν έχω παραγγείλει ποτέ από αμαζόνιο, μπορεί κανείς να πει αν θα είναι εύκολο, πως είναι η παράδοση στο σπίτι και τέτοια; Ρωτάω γιατί εγώ είμαι σπίτι μόνο απόγευμα και σαββατοκύριακο. Ξέρουμε ποια εταιρεία κάνεις τις παραδόσεις εδώ, αν υπάρχει συνεννόηση κατά την παράδοση, αν φέρνουν απογεύματα ή σαββατοκύριακα και άλλες τέτοιες πληροφορίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλημερα φιλε! Πριν αναφερθω στην παραδοση θα πρεπει να σε ενημερωσω και για το τελωνειο.Λογω το οτι η αμερικη ανηκει στις τριτες χωρες το δεμα σου μπορει να περασει τελωνειο.Αν μπει στο τελωνειο ή δεν θα πληρωσεις τιποτα ή τα 3€(τελη παρουσιασης στο τελωνειο) ή 24%(φπα) επι της αξιας του δεματος και 12€(χρεωσεις ελτα).Παραδοσεις απογευμα κανουν μονο οι εταιριες courier(DHL,TNT,FEDEX,UPS),οι οποιες χρεωουν υπερογκα ποσα για τον εκτελωνισμο των δεματων.Μπορεις να μπεις στο site των ελτα και να δεις αν το καταστημα της περιοχης σου λειτουργει απογευματινες ωρες ή το σαββατο. Για οποια αλλη απορια εχεις μην διστασεις να ρωτησεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις