Booboer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να αγοράσω το Site: συγκεκριμένοtv box , μου βγάζει τις παρακάτω επιλογές. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι να επιλέξω, προφανώς θέλω να αποφύγω να πληρώσω παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Registered airmail ....παντα με απλο ταχυδρομειο απο κινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kistos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σε όλους. Είχα διαβάσει πριν από λίγο καιρό πως για αγορές από κινέζικα site (banggood, gearbest κτλ.) υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο. Συνεχίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σε όλους. Είχα διαβάσει πριν από λίγο καιρό πως για αγορές από κινέζικα site (banggood, gearbest κτλ.) υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο. Συνεχίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Αν έκανες το κόπο να διαβάσεις της 2 τελευταίες σελίδες θα το έβλεπες Ναι υπάρχει ξεκίνησαν και κτυπαει δε πολλά δέματα το 3 ευρώ χαράτσι τον ελτα στην καλύτερη περίπτωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Έχουμε κανένα κρούσμα διαφορετικής αντιμετώπισης για τα πακέτα που έρχονται από το gearbest με priority line? Αν όχι παραμένει ένας ασφαλής τρόπος να φέρεις κινητό. το priority line δεν εμφανίζεται σε κινητά της κατηγορίας τιμής 100-150 που είναι και η πιο δημοφιλής για να πάρεις κινητό από Κινα. Αν πάρεις κινητό με 180 ευρώ σου χώνει άλλα 25. Γενικά συμφέρει μόνο σε ακριβά κινητά. Registered airmail ....παντα με απλο ταχυδρομειο απο κινα δεν υπάρχει όμως καμμία εγγύηση πια ότι δεν θα πληρώσει. Παίζει από 3ευρο μέχρι +24%+12. Ρωτησε τι να κάνει για να μην πληρώσει παραπάνω. Η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει σιγουρος τρόπος και μάλιστα τελευταία οι πιθανότητες ειναι αρκετες να πληρώσει παραπάνω. Με το απλό ταχυδρομείο έχει απλώς τις λιγότερες πιθανότητες να πληρώσει. Εγω ας πούμε θέλω να πάρω αυτο: http://www.gearbest.com/skateboard/pp_621082.html?wid=21 Λένε ότι η επιλογή που σώζει είναι η Priority Line --> EU Express. ΟΚ μέχρι εδώ. Εμένα όμως μου δινει στο Priority Line άλλες επιλογές. "Express for Electric Scooter Only" με 92 ευρώ, δεν παίζει, και "Priority Mail for Electric Scooter Only" με 0,55 ευρώ. Το "EU express" όμως δεν εμφανίζεται. Τι κάνουμε λοιπόν; Στο live chat λένε δεν ξέρουν τιποτα και ότι το πακέτο θα έρθει κατ ευθείαν Ελλάδα και ότι ειμαι υπευθυνος για ότι χρειασθεί να πληρώσω. Οπότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 το priority line δεν εμφανίζεται σε κινητά της κατηγορίας τιμής 100-150 που είναι και η πιο δημοφιλής για να πάρεις κινητό από Κινα. Αν πάρεις κινητό με 180 ευρώ σου χώνει άλλα 25. Γενικά συμφέρει μόνο σε ακριβά κινητά. δεν υπάρχει όμως καμμία εγγύηση πια ότι δεν θα πληρώσει. Παίζει από 3ευρο μέχρι +24%+12. Ρωτησε τι να κάνει για να μην πληρώσει παραπάνω. Η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει σιγουρος τρόπος και μάλιστα τελευταία οι πιθανότητες ειναι αρκετες να πληρώσει παραπάνω. Με το απλό ταχυδρομείο έχει απλώς τις λιγότερες πιθανότητες να πληρώσει. Εγω ας πούμε θέλω να πάρω αυτο: http://www.gearbest.com/skateboard/pp_621082.html?wid=21 Λένε ότι η επιλογή που σώζει είναι η Priority Line --> EU Express. ΟΚ μέχρι εδώ. Εμένα όμως μου δινει στο Priority Line άλλες επιλογές. "Express for Electric Scooter Only" με 92 ευρώ, δεν παίζει, και "Priority Mail for Electric Scooter Only" με 0,55 ευρώ. Το "EU express" όμως δεν εμφανίζεται. Τι κάνουμε λοιπόν; Στο live chat λένε δεν ξέρουν τιποτα και ότι το πακέτο θα έρθει κατ ευθείαν Ελλάδα και ότι ειμαι υπευθυνος για ότι χρειασθεί να πληρώσω. Οπότε; το priority mail ειναι ιδιο με το eu express.απλα θα καθυστερησει πολυ οπως γραφει στο checkout. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_projection Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αν έκανες το κόπο να διαβάσεις της 2 τελευταίες σελίδες θα το έβλεπες Ναι υπάρχει ξεκίνησαν και κτυπαει δε πολλά δέματα το 3 ευρώ χαράτσι τον ελτα στην καλύτερη περίπτωση ισχυει οτι χρεωνουν κ μικροδεματα αξιας μικροτερης των 22$ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ισχυει οτι χρεωνουν κ μικροδεματα αξιας μικροτερης των 22$ ? Ναι, εχουν χρεωθει αντικειμενα αξιας 50 λεπτων για 3€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ισχυει οτι χρεωνουν κ μικροδεματα αξιας μικροτερης των 22$ ? Ναι αλλα η χρεωση δεν ειναι του τελωνειου αλλα τον ελτα , η μονη λυση σε αυτο ειναι παραπονα στα ελτα (εγγραφως) και καταγγελιες στην εεττ , μπας και σταματησουν να χρεωνουν σε προιοντα που δεν επρεπε να χρεωνονται τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ισχυει οτι χρεωνουν κ μικροδεματα αξιας μικροτερης των 22$ ? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εχω πάρα πολλά να πω για την ιστορια που συνοδεύει το πακέτο αλλά θα μείνω και θα ρωτήσω σε ένα μόνο πράγμα.Τέλη εκτελωνισμου και λοιπών επιβαρύνσεων ειναι οντως 15ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Τι χρήμα έχουν να βγάλουν τώρα αυτοί από εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εχω πάρα πολλά να πω για την ιστορια που συνοδεύει το πακέτο αλλά θα μείνω και θα ρωτήσω σε ένα μόνο πράγμα. Τέλη εκτελωνισμου και λοιπών επιβαρύνσεων ειναι οντως 15ευρω? 12 ευρω εκτελωνισμος + τα 3 παρασταση στο τελωνειο των ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εχω πάρα πολλά να πω για την ιστορια που συνοδεύει το πακέτο αλλά θα μείνω και θα ρωτήσω σε ένα μόνο πράγμα. Τέλη εκτελωνισμου και λοιπών επιβαρύνσεων ειναι οντως 15ευρω? Φαίνεται ότι το 12αρι που χρεωνόταν για το πέρασμα του τελωνείου πήρε τώρα μέσα και το 3αρι που ήταν για να πάνε τα ΕΛΤΑ το πακέτο στο τελωνείο = 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Υγ) Εβαλά και γνωστό που δουλεύει χρόνια στο τελωνείο του αεροδρομίου και του έχω κανει και άπειρες εξυπηρετήσεις κατά τα άλλα...Δεν πειράζει. Εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις