alexserres2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Λοιπόν λοιπόν έχω νέα για την περιπέτεια του πακέτου μου. Αφού άλλαξε το status μετά από 27 μέρες στην Ελλάδα και να το εμφάνιση ο Ελτα έκανε άλλες 4 για να ανανεώσει αλλά και εδώ έχω κάτι περίεργο να σημειώσω . Αντι να γράψει ότι πάει κδ Αττικής έγραψε ότι πάει στο σημείο που έρχεται πάντα από το κδ Αττικής και μετά έρχεται σε μένα . Δεν με πειράζει αρκη να είναι όντως έτσι τα πράγματα. Κάτι άκουσα ότι επηρέασε και ο χαμός με τα επικίνδυνα δέματα , αν και δεν πιστεύω ότι αυτό άργησε το πακέτο μου. Αυτό το καλοκαίρι προβλέπετε περιπετειώδης θα πάρουν φωτιά τα φόρουμ και τα παραπάνω .δυσκολα βγαζει κανεις νοημα απο αυτα που εγραψες.προσπαθησε να εισαι πιο κατανοητος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makrixeris Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Παραθέτω το screenshot από το tracking μου απελπισμένος... https://ibb.co/fixHtF κ ρωτώ 1ον μήπως πρέπει να πάω εγώ να το εκτελωνίσω γιατί αργεί τόσο ? Κ 2ον η τιμή του προϊόντος ήταν 38€ το είχε το g.b έκπτωση αν μπουν κ δουν την τωρινή τιμή είναι 70€ παίζει να μου βγάλουν να πληρώσω το ποσό που μου αντιστοιχεί στο τελωνείο με την αξία χωρίς την έκπτωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 1, δεν μπορείς 2. ο τελωνειακός θα βρει την αξία από το διαδίκτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 δυσκολα βγαζει κανεις νοημα απο αυτα που εγραψες.προσπαθησε να εισαι πιο κατανοητος.Τι δεν καταλαβαίνεις ? Έχω γράψει σε 4-5 προηγούμενα τι μου έχει συμβεί. Το μόνο που μπορώ να σου πω ξανά είναι ότι αντί από αεροδρόμιο να πάει κ.δ. Αττικής έγραψε στην παρένθεση ότι θα πάει στο σημείο που πάει μετά το κ.δ. Αττικής δηλαδή το προσπεράσε . Και τώρα που μπήκα έγραψε ότι είναι στο κδ Αττικής. Και εγώ έχω μπερδευτεί με αυτό το πράγμα αυτή η παραγγελία ήταν η πιο fail νομίζω που έχω κάνει . Τουλάχιστον γλίτωσα τελωνείο που είναι σημαντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief15 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα! Για φούτερ που παρηγγειλα 32€ (δωρεάν μεταφορικα) με dhl από Αμερική, θα χρειαστεί να πληρώσω εκτελωνισμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα! Για φούτερ που παρηγγειλα 32€ (δωρεάν μεταφορικα) με dhl από Αμερική, θα χρειαστεί να πληρώσω εκτελωνισμο;Αν είναι με σκέτο dhl το πιο πιθανό ναι δεν ξέρω αν σε χαρίσουν επειδή είναι κοντά στα 22, αν είναι με global mail μάλλον όχι. Καλύτερα να σου πει και κάποιος με ανάλογη περίπτωση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα! Για φούτερ που παρηγγειλα 32€ (δωρεάν μεταφορικα) με dhl από Αμερική, θα χρειαστεί να πληρώσω εκτελωνισμο; Είσαι σίγουρος ότι ο πωλητής στέλνει δωρεάν με courier; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief15 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Subtotal: €40.00 Discount: €7.79 Shipping: €0.00 Tax: €0.00 Total: €32.21 Δεν το σκέφτηκα για το τελωνείο. Προφανώς αν πρόκειται να πληρώσω είτε 120€ είτε 50€ και να μπω στην γραφειοκρατία καταλαβαίνετε ότι δεν αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Γενικά, οι courier (και όχι μόνο η DHL) σταματάνε στο τελωνείο τα δέματα από τρίτες χώρες με δηλωμένη αξία πάνω από 22€ και ζητάνε απόδειξη paypal ή κάρτας για να επιβεβαιώσουν την αξία. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει η συγκεκριμένη με το δικό σου δέμα αλλά το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει τη γνωστή της μεθοδολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief15 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ναι οκ, και αν επιβεβαιωσω ότι κάνει 32€, μετά πληρώνω το γνωστό πόσο 50-100€ επιπλέον για εκτελωνισμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Εάν αποφασίσουν να χρεώσουν τα έξοδα εκτελωνισμού και δεχτούν τα 32€, σαν αξία, θα υπολογίζεις ΦΠΑ 24%, αμοιβή εκτελωνιστή (που στην περίπτωσή σου μπορεί να μην ξεκινάει από 60-65€), αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα! Για φούτερ που παρηγγειλα 32€ (δωρεάν μεταφορικα) με dhl από Αμερική, θα χρειαστεί να πληρώσω εκτελωνισμο; Εκτιμώ ότι το έστειλαν με την υπηρεσία global mail οπότε θα παραδοθεί με το ταχυδρομείο. Αυτο σημαίνει ότι αν περάσει τελωνείο υπάρχουν 3 πιθανότητες: 1) Να μη χρεωθείς τίποτα 2) Να χρεωθείς 3 ευρω 3) να χρεωθείς ΦΠΑ επί του 32ε και 12 ευρω επιπλέον. Αυτο είναι το χειρότερο σενάριο και το λιγότερο πιθανό..... Ολα τα παραπάνω με την προυπόθεση ότι η εκτίμηση μου είναι βάσιμη. Αν εχεις το λινκ της dhl θα σου πω τι είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief15 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Service DHL GM Packet Priority Εν τέλει Global Mail είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Σήμερα παρέλαβα άλλα 3 δεματάκια από 2 παραγγελίες από banggood & gearbest (το πρώτο μου έσπασε για κάποιο λόγο την παραγγελία σε 2). Ευτυχώς και αυτή τη φορά δεν πέρασε κάτι από τελωνείο ούτε μου ζήτησαν 3Ε. Πληροφοριακά ζήτησα να αποσταλούν με PostNL το οποίο και έκαναν. Πάνω στα πακέτα του banggood δεν φαίνεται τίποτα κινέζικο, παρά μόνο μια δ/νση για επιστροφή που δεν γράφει χώρα όμως. Σε αυτό του gearbest γράφει δ/νση επιστροφής με χώρα Ολλανδία αλλά επίσης έχει και χώρα προέλευσης Κίνα. Κάτι τελευταίο, τα συγκεκριμένα άργησαν λίγο παραπάνω από τα προηγούμενα που πήρα (ή καλύτερα τα προηγούμενα ήρθαν πιο γρήγορα, αυτά ήταν σε πιο συνήθεις χρόνους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Kαι το gearbest «σπάει» τις παραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις