makfil Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δηλαδή κάθεται ο τελωνειακός και ψάχνει για το κάθε γκατζετάκι τιμή στα κινεζομάγαζα? Δεν λέω ότι δεν ισχύει, γιατι για να το λέτε κάπου θα στηρίζεστε, αλλα το θεωρώ τραβηγμένο. Και που ξέρει αυτός πόσο και από που το πήρα εγώ για βγάλει τα ΦΠΑ κλπ ακριβώς; Στη σωστή απάντηση του basketballfan, παραθέτω και το παρακάτω (φρέσκο, ώρα ανάρτησης 12.39) post μέλους του myphone για το ίδιο θέμα. Φυσικά, κάθε μέρα αναρτώνται πολλά παρόμοια posts. παρελαβα σημερα μετα απο εναμισο μηνα απο gearbest (redmi 4)..39.50 ολα μαζι..δασμοι και εξοδα ελτα.το πακετο εγραφε gift και αξια 20 $...ο εκτελωνισμος εγινε συμφωνα με μια εκτυπωμενη σελιδα απο το site που αγοραστηκε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας, με postNL περιμένω ενα πληκτρολόγιο αξίας 44 ευρώ απο gearbest .. Βλέπω μέσω PostNL Οτι έχει ερθει Ελλάδα απο τις 22.5.17 αλλά στο elta tracking ως φαίνεται μετα απο μια εβδομάδα δεν το έχουν σκανάρει καν.. Οπως και να χει για τέτοιο ποσό στην χειρότερη πόσο θα μου κοστισει εαν το ελέγξουν; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εάν σταματήσει στο τελωνείο (παίζει η πιθανότητα να μην σταματήσει), υπάρχουν τρία σενάρια: 1. να χρεωθείς τον ΦΠΑ στην αξία που θα βρει ο τελωνειακός στο δίκτυο 2. να χρεωθείς το τέλος των 3€ 3. να μην χρεωθείς έξοδα Υπομονή και θα μάθεις (αλλά και θα μας ενημερώσεις για) το αποτέλεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τελικά το δέμα μου που φαινοταν να εχει παει θεσσαλονικη το σαββατο εμφανίστηκε πρωι πρωί στο ταχυδρομείο της περιοχής μου και μου το έφερε λίγο αργότερα ο ταχυδρόμος, όπως μάλλον φαίνεται δε πήγε ποτέ στη Θεσσαλονίκη και λογικά ηταν κάποιο λάθος των ΕΛΤΑ με το τρακινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ή το τράκινγκ ήταν άλλου πακέτου όπως αναφέρθηκε. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2017 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ή το τράκινγκ ήταν αλλού πακέτου όπως αναφέρθηκε. Το τρακινγκ ηταν σωστο γιατί το πρωι μου εμφάνισε το πακέτο στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου,μάλλον κάποιο διαφορετικό μπέρδεμα έγινε που δε μπορώ να καταλαβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAntono Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Είναι πρώτη φορά ο σκέφτομαι να αγοράσω ρούχα από εξωτερικό κ έχω την απορία αν πληρώσω κ το τελωνείο κ πόσο πάει περίπου αυτό..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Είναι πρώτη φορά ο σκέφτομαι να αγοράσω ρούχα από εξωτερικό κ έχω την απορία αν πληρώσω κ το τελωνείο κ πόσο πάει περίπου αυτό..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ! Από ποια χώρα θα αγοράσεις και τι ποσό περίπου θα κοστίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAntono Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Από ποια χώρα θα αγοράσεις και τι ποσό περίπου θα κοστίζουν; Από την Αμερική κ μαζί με τα μεταφορικά θα βγουν περίπου στα 55 ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Από την Αμερική κ μαζί με τα μεταφορικά θα βγουν περίπου στα 55 ευρώ..αν ερθουν με καποια εταιρια courier(UPS,DHL)τα εξοδα εκτελωνισμου θα πανε γυρω στα 100€ μπορει και παραπανω.αν ερθει με το ταχυδρομειο θα πληρωσεις 24% επι της αξιας που θα ορισει ο τελωνειακος και 12€ των ΕΛ.ΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAntono Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 αν ερθουν με καποια εταιρια courier(UPS,DHL)τα εξοδα εκτελωνισμου θα πανε γυρω στα 100€ μπορει και παραπανω.αν ερθει με το ταχυδρομειο θα πληρωσεις 24% επι της αξιας που θα ορισει ο τελωνειακος και 12€ των ΕΛ.ΤΑ. Είναι όντως τόσο πολύ?? Εξωφρενικά πράγματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Είναι όντως τόσο πολύ?? Εξωφρενικά πράγματα!!οι εταιριες courier χρεωνουν πολυ παραπανω καθως πληρωνεις και τους εκτελωνιστες που εχουν.γι'αυτο βλεπεις οτι λεμε συνεχως αποφευγουμε τις courier απο τριτες χωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Είναι όντως τόσο πολύ?? Εξωφρενικά πράγματα!! Μερικες φορες ομως ακομα και με το φπα + να υπολογισεις μπορει να βγει κατι πολυ φθηνοτερο απο το Αμερικα σε σχεση με Ελλαδα.... ή ακομα να μην κυκλοφορει καν Ελλαδα κλπ.... (αναφερομαι στα ΕΛΤΑ οχι κουριερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας, με postNL περιμένω ενα πληκτρολόγιο αξίας 44 ευρώ απο gearbest .. Βλέπω μέσω PostNL Οτι έχει ερθει Ελλάδα απο τις 22.5.17 αλλά στο elta tracking ως φαίνεται μετα απο μια εβδομάδα δεν το έχουν σκανάρει καν.. Οπως και να χει για τέτοιο ποσό στην χειρότερη πόσο θα μου κοστισει εαν το ελέγξουν; ευχαριστώ κάποτε είχε πάρει το μάτι μου σ ένα ποστ ότι δεν υπάρχει φόρος τελωνείου για πληκτρολόγια υπολογιστή. Αυτό όμως ήταν πριν αρκετούς μήνες και εφόσον δεν ήξερα καν αν ίσχυε τότε... Δεν έχω ιδέα τι γίνεται τώρα που όλα έχουν χειροτερεψει τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Λοιπόν λοιπόν έχω νέα για την περιπέτεια του πακέτου μου. Αφού άλλαξε το status μετά από 27 μέρες στην Ελλάδα και να το εμφάνιση ο Ελτα έκανε άλλες 4 για να ανανεώσει αλλά και εδώ έχω κάτι περίεργο να σημειώσω . Αντι να γράψει ότι πάει κδ Αττικής έγραψε ότι πάει στο σημείο που έρχεται πάντα από το κδ Αττικής και μετά έρχεται σε μένα . Δεν με πειράζει αρκη να είναι όντως έτσι τα πράγματα. Κάτι άκουσα ότι επηρέασε και ο χαμός με τα επικίνδυνα δέματα , αν και δεν πιστεύω ότι αυτό άργησε το πακέτο μου. Αυτό το καλοκαίρι προβλέπετε περιπετειώδης θα πάρουν φωτιά τα φόρουμ και τα παραπάνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις