AdamQ Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Makfil έχω διαβάσει πολλά σαν την δική μου περίπτωση πουθενά όμως. Να σου πω ένα μπράβο που απαντάς σε πολλούς και βοηθάς όσο μπορείς αλλά τώρα σαν να προσπαθείς να δικαιολογισεις τον Ελτα . Στην δικιά μου περίπτωση είναι φάουλ εντελώς σπάνια γίνεται τέτοιο πράμα. Να είχε μπει τελωνείο ας έκανε 2μήνες τώρα όμως δεν υπαρχή δικαιολογία. Κάτι έχει αλλάξει εκεί και τα κάναν σκ@τ@. Θα ενημερώσω όταν και αν το παραλάβω και θα κάνω ένα τηλεφώνημα να ζητήσω εξήγηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Φαίνεται ότι έχεις παρεξηγήσει τα σχόλιά μου γιατί, απλά, έγραψα αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα στα ΕΛΤΑ, από τα posts που ανεβαίνουν καθημερινά σ' αυτό και άλλα fora. Συμπληρωματικά, σου λέω ότι δεν έχω (ακόμη) μετοχές στα ΕΛΤΑ, αλλά ίσως θα το σκεφτώ όταν έρθει η ώρα της ιδιωτικοποίησης .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 το οτι ο κινεζος εγραψε μια αξια πανω στο δεμα δεν παιζει κανεναν ρολο. Πώς δεν παίζει; Με βάση ποια τιμή περνάει τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xellos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπερα και απο εμενα.Θελω να αγορασω το redmi 4x και προτιμω απο banggood με airparcel registered η με priority direct mail γιατι εχει την 800αρα.Ψωνιζω συχνα απο gearbest και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα με τελωνειο( Ηρακλειο Κρητης). Να δοκιμασω απο banggood και αν ναι με ποια απο τις 2 μεταφορικες? Μπορω να ζητησω στην priority, tracking? Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokelas Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Πώς δεν παίζει; Με βάση ποια τιμή περνάει τελωνείο; δεν εχει σημασια τι γραφει πανω. βρισκει τιμη απο σαιτ στο ιντερνετ. για να καταλαβεις μου ηρθε δεμα κινητο απο αλι και ενω ειχα πει τον πωλητη και συμφωνησε να γραψει πανω 37 δολλαρια, αυτος εγραψε πανω την κανονικη τιμη 149 δολλαρια με τσεκαρισμενο απλα το gift το οποιο εδω και αρκετο καιρο δεν το παιρνουν υποψη τους οι τελωνειακοι. τελικα ημουν τυχερος και ενω το δεμα προφανως και εμοιαζε με κινητου και εγραφε πανω 149 δολλαρια δεν περασε καθολου τελωνειο δεν παιζει ρολο τι γραφει ο κινεζος, αν εισαι τυχερος την γλιτωνεις, αν ομως τσιμπησουν το δεμα στο τελωνειο βλεπουν στο ιντερνετ τιμες και αναλογα χρεωνουν Επεξ/σία 28 Μαΐου 2017 από sokelas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Φαίνεται ότι έχεις παρεξηγήσει τα σχόλιά μου γιατί, απλά, έγραψα αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα στα ΕΛΤΑ, από τα posts που ανεβαίνουν καθημερινά σ' αυτό και άλλα fora. Συμπληρωματικά, σου λέω ότι δεν έχω (ακόμη) μετοχές στα ΕΛΤΑ, αλλά ίσως θα το σκεφτώ όταν έρθει η ώρα της ιδιωτικοποίησης .... Όχι δεν παρεξήγησα τα σχόλια σου είπα ότι είναι σαν να δικαιολογεις και όχι ότι έχεις πρόθεση να το κάνεις. Και εγώ τα γράφω κάπως γιατί νιώθω σαν το μαύρο πρόβατο. Μακάρι να πάρεις μετοχές και μετά κάνε τα κονε να περνάμε αέρα από παντού και ότι θέλουμε χωρίς έξτρα . Πάντως αν γίνει και αυτό ιδιωτικό την μαμισαμε, μετά μόνο ότι τρύπα βρουν οι Κινέζοι να περνάνε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Just for the record... Παρέλαβα κινητό από Ali αξίας 150$ χωρίς τελωνείο και καθυστερήσεις. (Αθήνα). Θα παραγγείλω και άλλο ένα για φίλο και θα ενημερώσω (για στατιστικούς λόγους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electr0n Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Just for the record... Παρέλαβα κινητό από Ali αξίας 150$ χωρίς τελωνείο και καθυστερήσεις. (Αθήνα). Θα παραγγείλω και άλλο ένα για φίλο και θα ενημερώσω (για στατιστικούς λόγους). αυτο εγινε λογω ατελειας στα 150 ευρω οπως λεγεται εδω στο φορουμ ή ετυχε απλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ατελεια στα 150 ευρω ; Κατι διαβασες λαθος.. αυτο εγινε λογω ατελειας στα 150 ευρω οπως λεγεται εδω στο φορουμ ή ετυχε απλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electr0n Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ατελεια στα 150 ευρω ; Κατι διαβασες λαθος.. καπου ειχα διαβασει οτι ηταν στα 22 ευρω αλλα με νεα διαταξη πηγε στα 150 ευρω, εδω στο φορουμ το ειδα σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 καπου ειχα διαβασει οτι ηταν στα 22 ευρω αλλα με νεα διαταξη πηγε στα 150 ευρω, εδω στο φορουμ το ειδα σιγουρα Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electr0n Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Με τον Κανονισμό 918/83 της ΕΕ, άρθρο 27 "Αποστολές Ασήμαντης Αξίας", καθορίστηκε ατέλεια 22 ευρώ για εμπορεύματα αμελητέας αξίας που εισάγονται από τρίτες χώρες και αυτός τροποποιήθηκε με τον κανονισμό 274/2008, http://eur-lex.europ...08R0274:EL:HTML ο οποίος έγινε αποδεκτός από την Ελλάδα στις 15.1.2009 Η τροποποίηση που ενδιαφέρει αναφέρεται στην τροποποίηση του άρθρου 27 του προηγούμενου Κανονισμού και η ατέλεια των 22 ECU αντικαταστάθηκε από το ποσόν των 150 ευρώ. το παραπανω κειμενο προερχεται απο την πρωτη σελιδα αυτου του νηματος (ημ/νια δημοσιευσης: 11 Ιανουάριος 2013 - 10:29 πμ) απο δημοσιευση του χρηστη makfil οποτε εκει το ειδα και το αναφερω τωρα μπορει να αλλαξαν τα δεδομενα και να μην ισχυει πλεον αφου επιμενετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μαλλον δεν εχεις διαβασει ολοκληρο τον οδηγο το παραπανω κειμενο προερχεται απο την πρωτη σελιδα αυτου του νηματος (ημ/νια δημοσιευσης: 11 Ιανουάριος 2013 - 10:29 πμ) απο δημοσιευση του χρηστη makfil οποτε εκει το ειδα και το αναφερω τωρα μπορει να αλλαξαν τα δεδομενα και να μην ισχυει πλεον αφου επιμενετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 δεν εχει σημασια τι γραφει πανω. βρισκει τιμη απο σαιτ στο ιντερνετ. για να καταλαβεις μου ηρθε δεμα κινητο απο αλι και ενω ειχα πει τον πωλητη και συμφωνησε να γραψει πανω 37 δολλαρια, αυτος εγραψε πανω την κανονικη τιμη 149 δολλαρια με τσεκαρισμενο απλα το gift το οποιο εδω και αρκετο καιρο δεν το παιρνουν υποψη τους οι τελωνειακοι. τελικα ημουν τυχερος και ενω το δεμα προφανως και εμοιαζε με κινητου και εγραφε πανω 149 δολλαρια δεν περασε καθολου τελωνειο δεν παιζει ρολο τι γραφει ο κινεζος, αν εισαι τυχερος την γλιτωνεις, αν ομως τσιμπησουν το δεμα στο τελωνειο βλεπουν στο ιντερνετ τιμες και αναλογα χρεωνουν Δηλαδή κάθεται ο τελωνειακός και ψάχνει για το κάθε γκατζετάκι τιμή στα κινεζομάγαζα? Δεν λέω ότι δεν ισχύει, γιατι για να το λέτε κάπου θα στηρίζεστε, αλλα το θεωρώ τραβηγμένο. Και που ξέρει αυτός πόσο και από που το πήρα εγώ για βγάλει τα ΦΠΑ κλπ ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν ξέρει απλώς βλέπει μια τιμή και με βάση αυτή εκτελωνίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις