epir21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δέμα με Χiaomi Μi Βand 2 και 2 bands επιπλέον. Τιμή 23Ε απο Gearbest. Ο Κινέζος είχε γράψει 9.19Ε στο δέμα οπότε δεν πέρασε τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δέμα με Χiaomi Μi Βand 2 και 2 bands επιπλέον. Τιμή 23Ε απο Gearbest. Ο Κινέζος είχε γράψει 9.19Ε στο δέμα οπότε δεν πέρασε τελωνείο. το οτι ο κινεζος εγραψε μια αξια πανω στο δεμα δεν παιζει κανεναν ρολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Γειά σας παιδιά, περιμένω ενα μικρό πακέτο απο Κίνα αξίας 22.99 δολαρίων,για την ακρίβεια είναι ενα ρολόι. Μένω Αθήνα και ενω χθες το πακέτο το φαινοταν στο κ.δ αττικής σήμερα στο τρακινγκ εμφανίστηκε στο κ.δ Θεσσαλονίκης. Είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει κατι τέτοιο,γνωρίζει κανεις να μου πει για ποιον λογο το πακέτο ενω ήταν Αθήνα πήγε Θεσσαλονίκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Η διευθυνση σου ειναι αθηνα και το εστειλαν Θεσσαλονικη; Θα μας τρελανουν μου φαινεται.Αν οντως το εστειλαν και δεν εχει γινει λαθος στο tracking το πιθανοτερο ειναι να χρεωθεις 3 ευρω Γειά σας παιδιά, περιμένω ενα μικρό πακέτο απο Κίνα αξίας 22.99 δολαρίων,για την ακρίβεια είναι ενα ρολόι. Μένω Αθήνα και ενω χθες το πακέτο το φαινοταν στο κ.δ αττικής σήμερα στο τρακινγκ εμφανίστηκε στο κ.δ Θεσσαλονίκης. Είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει κατι τέτοιο,γνωρίζει κανεις να μου πει για ποιον λογο το πακέτο ενω ήταν Αθήνα πήγε Θεσσαλονίκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ακριβως,μένω αθηνα,το δέμα στο τραγκινκ φάνηκε κανονικά στο κέντρο διαλογής αττικής χθες το μεσημέρι και σήμερα ξαφνικα εμφανίστηκε στο κεντρο διαλογής Θεσσαλονίκης. 27/5/2017, 06:32:03Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ26/5/2017, 21:55:58Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)26/5/2017, 14:41:25Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Καβάλας(Θεσσαλονίκη))26/5/2017, 12:41:25Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΑΦΙΞΗ ΣΕ26/5/2017, 08:35:29Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΑΦΙΞΗ ΣΕ25/5/2017, 10:34:37Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ25/5/2017, 09:00:17Κ.Α.Τ.ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)25/5/2017, 00:07:55ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ9/5/2017, 23:59:00ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Σκέφτηκες την περίπτωση να σου έδωσε λάθος tracking # ο πωλητής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apla Alex Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Γεια σας! Θέλω να αγοράσω λάπτοπ αξίας 1350 ευρώ απο το ebay, from US. Τι θα μου προτείνατε να ζήταγα απο τον πωλητη, δηλαδη με ποια μεταφορική να το στείλει και πως... κυκλοφορουν φημες πως εαν είναι σε συσκευασια δωρου, απαλλασεται απο το τελωνειο. Βοηθειστε κάποιος που να γνωρίζει, για να πληρώσουμε λιγότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euamak Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Θελω να παραγγειλω μια τσαντα απο Κινα (gearbest) η οποια εχει κοστος 30 USD. Αν επιλεξω τροπο αποστολης registered airmail υπαρχει περιπτωση να πληρωσω καποιο φορο ή επιπλεον εξοδο τελοσπαντων; Επισης παραλαβη γινεται απο τα ΕΛΤΑ ή τη στελνουν σπιτι; Μπορω να επιλεξω; Σορρυ για τις πανασχετες ερωτησεις, αλλα δεν εχω παραγγειλει ποτε απο εξωτερικο. Ευχαριστω εκ των προτερων. EDIT Συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος, αλλα την βρηκα απο ευρωπη με δωρεαν μεταφορικα DHL. Την παραγγελνω ή θα μου ζητησουν κατι εξτρα μετα; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2017 από euamak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Γεια σας! Θέλω να αγοράσω λάπτοπ αξίας 1350 ευρώ απο το ebay, from US. Τι θα μου προτείνατε να ζήταγα απο τον πωλητη, δηλαδη με ποια μεταφορική να το στείλει και πως... κυκλοφορουν φημες πως εαν είναι σε συσκευασια δωρου, απαλλασεται απο το τελωνειο. Βοηθειστε κάποιος που να γνωρίζει, για να πληρώσουμε λιγότερα. Σαν νέος στο forum (1ο post) είναι σίγουρο ότι δεν έχεις διαβάσει κανένα νήμα σχετικά με τις αγορές από το εξωτερικό. Απόδειξη, η "φήμη" που σου πλάσαρε ο ξύπνιος πωλητής ότι με συσκευασία "δώρου" θα αποφύγεις τα έξοδα τελωνείου, και εσύ τον πίστεψες αμέσως (εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα είχαμε λύσει το πρόβλημα του τελωνείου). Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπολογιστές, από τρίτες χώρες, δεν χρεώνονται δασμό (όχι και τον ΦΠΑ), για την αξία πάνω από 150€, όπως ισχύει για όλα τα άλλα είδη. Άλλο ένα, επίσης, σιγουράκι είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γλυτώσεις τα έξοδα αν το φέρει κάποιος μαζί του. Καλησπερα. Θελω να παραγγειλω μια τσαντα απο Κινα (gearbest) η οποια εχει κοστος 30 USD. Αν επιλεξω τροπο αποστολης registered airmail υπαρχει περιπτωση να πληρωσω καποιο φορο ή επιπλεον εξοδο τελοσπαντων; Επισης παραλαβη γινεται απο τα ΕΛΤΑ ή τη στελνουν σπιτι; Μπορω να επιλεξω; Σορρυ για τις πανασχετες ερωτησεις, αλλα δεν εχω παραγγειλει ποτε απο εξωτερικο. Ευχαριστω εκ των προτερων. EDIT Συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος, αλλα την βρηκα απο ευρωπη με δωρεαν μεταφορικα DHL. Την παραγγελνω ή θα μου ζητησουν κατι εξτρα μετα; Καλώς όρισες και εσύ στο forum. Επειδή η αξία της τσάντας (με μηδενικά μεταφορικά, υποθέτω) είναι κοντά στην ατέλεια των 22€, υπάρχει πιθανότητα να πληρώσεις μόνο το τέλος των 3€ των ΕΛΤΑ. Εάν την έχεις βρει σε παρόμοια τιμή και από ΕΕ (σιγουρέψου γι' αυτό, μην έρθει πάλι από Κίνα) δεν σε φοβίζει η αποστολή με DHL ή άλλη courier αφού αγοράζεις από ΕΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Σκέφτηκες την περίπτωση να σου έδωσε λάθος tracking # ο πωλητής; Θα καλεσω στα ΕΛΤΑ την δεύτερα για να αποκλεισω την περιπτωση λάθους απο τα ΕΛΤΑ και θα στείλω και ενα μήνυμα στον πωλητη μήπως υπάρχει όντως καποιο λάθος απο αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Από τις 29Απριλίου Ελλάδα και δεν είχε φανεί έκανα και εγώ dispute την επόμενη μου απαντάνε τα συνηθισμένα και την μεθεπόμενη δια μαγείας εμφανίστηκε και στο site του Ελτα αλλά δύο μέρες τώρα μένει στάσιμο . Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι για τον Πεοντα το έχουν κάνει καφενείο τώρα τελευταία και που να σφίξουν και οι ζέστες την μαμισαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Από τις 29Απριλίου Ελλάδα και δεν είχε φανεί έκανα και εγώ dispute την επόμενη μου απαντάνε τα συνηθισμένα και την μεθεπόμενη δια μαγείας εμφανίστηκε και στο site του Ελτα αλλά δύο μέρες τώρα μένει στάσιμο . Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι για τον Πεοντα το έχουν κάνει καφενείο τώρα τελευταία και που να σφίξουν και οι ζέστες την μαμισαμε. Τα ΕΛΤΑ δεν είναι courier για να έχεις το δέμα σου συγκεκριμένη μέρα. Θέλει υπομονή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τα ΕΛΤΑ δεν είναι courier για να έχεις το δέμα σου συγκεκριμένη μέρα. Θέλει υπομονή. Εντάξει δεν λέω κάτι τέτοιο αλλά μετά από εκατοντάδες παραγγελίες τέτοιο πράμα πότε πάντα όταν φτάνει στην Ελλάδα κάνει μέχρι μια 5-6 να ανοίξει τον σάκο και μετά την ίδια μέρα λέει ότι θα πάει στο κδ Αττικής και μετά όσες μέρες πάρει δεν με νοιάζει αρκεί να ξέρω ότι πήρε τον τελικό δρόμο . Τώρα είχε ένα μήνα που έλεγε ότι έφτασε Ελλάδα βάση ποστ νλ στο 17track και από Ελτα τίποτα μόνο όταν άνοιξα dispute ξαφνικά βρέθηκε αλλά και πάλι θα έπρεπε να γράψει που θα πάει αλλά τίποτα. Καθόλου φυσιολογικό δεν μου έτυχε ποτέ. Δεν έχω απαιτήσεις να μου το στείλουν γρήγορα αλλά νορμάλ γιατί ένα μήνα τώρα διαβάζω ότι σε άλλους ας πούμε έφτασε 19-20 και τα έχουν παραλάβει πιστεύω καταλάβενεις τι θέλω να πω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μάλλον δεν διαβάζεις τι γίνεται με καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ τους τελευταίους μήνες. Φυσικά, το dispute δεν έχει σχέση με την κίνηση του δέματος στα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Στο θέμα που υπάρχει στις προσφορές για τον 3D εκτυπωτή ένα παιδί λέει πως αν αγοράσεις από gearbest με Eu express έρχεται με τριγωνική αποστολή και δεν περνάει τελωνείο. Ακόμα και ογκώδη αντικείμενα. Έχει κανείς άποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις