Kanesan Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ε ναι τώρα λογικό είναι να μην δέχεται, προκειμένου να κάνουν την προσφορά τους δελεαστική για τον αγοραστή , την προσφέρουν ως free shipping , επομένως έχουν προεπιλέξει τη φθηνότερη μέθοδο αποστολής που είναι το SAL unregistered. Αλλιώς θα έπρεπε να ενσωματώσουν επιπλέον 410 yen στην τιμή και πάει λέγοντας. Θα μου πεις αν ο άλλος θέλει να τα πληρώσει για να τα πάρει γρήγορα; Ε μάλλον δεν θα τα πληρώσει καν ο άλλος, τα snacks δεν είναι anime merchandise, αρκετοί απλά θα τα έπαιρναν από αλλού.Ελπίζω πάντως να τα πάρεις γρήγορα πάνω στο μήνα , μην σε πάει στο δίμηνο (δεν νομίζω, μάλλον είχαμε τώρα κάποιες καθυστερήσεις λόγω Πάσχα), ειδικά αν η παραγγελία σου έχει τίποτα σοκολατοειδή, έρχονται και μεγάλες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τι διαφορά έχει που δεν είναι anime merchandise; Ίσα ίσα που με το anime merchandise δεν έχει σημασία και πότε θα φταδει το πακέτο. Ανεξαρτήτως, θα έπρεπε να σε αφήνουν να διαλέξεις το shipping rate που θέλεις. Ιδιαίτερα όταν η τιμή είναι τόσο χαμηλή. Ελπίζω και εγώ το ίδιο, γιατί είναι ευαίσθητα προϊόντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ε γιατί φτηνά snacks βρίσκεις και αλλού , και στο ebay έχει προσφορές και σε άλλα stores, αλλά τα anime merchandise που φέρνει το AmiAmi είτε δεν πωλούνται εκτός Ιαπωνίας, είτε κάνει μεγαλύτερες εκπτώσεις από τα υπόλοιπα - σχετικά λίγα - stores (πχ HobbySearch) που στέλνουν εκτός Ιαπωνίας, είτε πρέπει να ανακατευθείς με proxy servιce για να τα αγοράσεις από πωλητές που δεν στέλνουν εκτός και τα έχουν πιο φθηνά από το AmiAmi κλπ. Θέλω να πω , υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι για να επιλέξει κάποιος AmiAmi και όχι κάποιο άλλο store, εφόσον δεν θέλει να σκοτιστεί με δημοπρασίες ή second hand stores κλπ όπου και θα έβρισκε το προϊόν μάλλον ακόμα φθηνότερα. Δεν νομίζω ότι ισχύει το ίδιο για τα snacks. Επίσης το AmiAmi έχει αρκετές φορές anime προϊόντα αποκλειστικά , που πωλούνται σε πολύ λίγα stores ή ακόμα είναι προς εξαγωγή μόνο για συγκεκριμένες περιοχές (π.χ. έχω ήδη παραγγείλει 2 φιγούρες μέσω τρίτου ατόμου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από το AmiAmi μόνο σε Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική). Τέλος πάντων, επειδή ακριβώς πρόκειται για φαγητό, συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να έδιναν και άλλες επιλογές για shipping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Exclusive πάντως σε store φιγούρες δεν έχω δει ποτέ να πουλάει σε καινούργια κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Exclusive πάντως σε store φιγούρες δεν έχω δει ποτέ να πουλάει σε καινούργια κατάσταση. Ποιο το amiami; Σε αυτές που αναφέρομαι ότι θα σταλούν μόνο Αμερική είναι pre-ordered, οπότε είναι καινούργιες, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Και μια ακόμα επίσης θα είναι περιορισμένα διαθέσιμη τον Οκτώβρη σε συγκεκριμένα stores , μεταξύ των οποίων και το amiami, από εκεί και μετά βέβαια θα ανεβούν τρελλά οι τιμές όταν μεταπωληθούν. Τέλος πάντων, έχουμε βγει εντελώς εκτός θέματος τώρα, μόνο για τελωνείο δεν μιλάμε. Άντε καλημέρα, κι ελπίζω να πάρεις το δέμα σου σύντομα. Πάντως αν περάσουν αρκετές μέρες, μην ανησυχείς. Σύνηθες είναι με το SAL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τα δεματα χωρις Tracking ... μου τα τρωνε ...τωρα σιγουρα καποιος απο τα ΕΛΤΑ/ΔΙΑΝΟΜΗ... μιλαω μαζι τους... αποκλειεται κτλ κτλ...ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafegeo Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Έχω αγαρασει ένα κινητό από Dubai με EMS και είναι κολλημενο στο τελωνείο από το τέλος Απριλίου; έχει κανείς γνώση πόσο ακόμα μπορεί να περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αναγκαστικά θα περιμένεις μέχρι να βγει. Σε πολλές περιπτώσεις έχει ξεπεράσει το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Corsair_23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Έχω φάει φρίκη το τελευταίο διάστημα αγορά κινητού απο Gearbest με PostNL 1,5 μηνά έκανε να έρθει(15 μερες ηταν τελωνείο 36Ε το πλήρωσα χρυσο) και περιμένω 2 παραγγελίες με malaysia post η μια εδω και 28 μερες ειναι άφαντη και η αλλη 19 μέρες, θα κόψω τις αγορές απ εξω έτσι που πάει το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokelas Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 μια που ειναι το πρωτο σου μηνυμα στο φορουμ, θες να το κανεις λιγο καλυτερο? να μας πεις λιγο τι κινητο ειναι, και να δειξεις και το tracking number? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Corsair_23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) μια που ειναι το πρωτο σου μηνυμα στο φορουμ, θες να το κανεις λιγο καλυτερο? να μας πεις λιγο τι κινητο ειναι, και να δειξεις και το tracking number? Δεν έχω λόγο να γράψω ψέματα(αν αυτό υπονοείς) το κινητό είναι το Xiaomi Redmi 4 και το tracking number είναι αυτό RS807166***NL. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Corsair_23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothic_waver Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Για ενα tablet 10" υπαρχει λετε τροπος να ερθει μονο με το 3ευρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 η αληθεια να λεγεται, το μαλαισιανο θελει υπομονη 50 μερες εκανε να εμφανιστει στην Ελλαδα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Corsair_23 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Για ενα tablet 10" υπαρχει λετε τροπος να ερθει μονο με το 3ευρω; Αν ανοιχτοί το πακέτο δεν το γλιτώνεις το 24% +12 ευρώ έξοδα εκτελωνισμού, αν περάσει χωρίς να ανοιχτοί μόνο τότε ειναι τα 3 ευρω και σε πακετα χαμιλης αξιας, αν και δύσκολο γιατί εχουν βάλει σκάνερ απ ότι έμαθα. η αληθεια να λεγεται, το μαλαισιανο θελει υπομονη 50 μερες εκανε να εμφανιστει στην Ελλαδα..... με λιγα λογια θα παρω refund και μετα θα ερθει....χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokelas Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν έχω λόγο να γράψω ψέματα(αν αυτό υπονοείς) το κινητό είναι το Xiaomi Redmi 4 και το tracking number είναι αυτό RS807166046NL. θα ειμαι ειλικρινης μαζι σου. επειδη εχω ακουσει πολλα τον τελευταιο καιρο μου περασε για μια στιγμη απο το μυαλο μηπως ειναι ψευτικο το μνμ απο καποιο μαγαζι εδω στην ελλαδα. ωστοσο ο λογος ειναι οτι σιγουρα θελω να βλεπω ολοκληρωμενες αναφορες για αγορες για να εχω μια σαφη εικονα, δεδομενου οτι και γω παραγγελνω καπου καπου αν και ψιλοπραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις