makfil Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Η δικαιολογια "Warranty Repaired Phone" εχει καθολου αποτελεσμα ; Αν έχεις σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, πιθανά να μπορέσεις να κάνεις κάτι αλλά, και πάλι, δεν υπάρχουν σχετικές καταγραφές από μέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Λυσαξανε τα γουρούνια με το τελωνείο. Σταματούν τα δεματα χωρίς να έχουν τις υποδομές.. πιο γρήγορα έρχεται το πακέτο από Κίνα παρά να βγει από το τελωνείο. Άχρηστοι. Χωρίς υποδομή. Χωρίς μηχανήματα κάνουν μαγικές κ ταλαιπωρούν τον κόσμο...17 μέρες μέσα στο κ.δ θεσκης. Item upload και item upload.... Και δεν σηκώνουν και τα τηλέφωνα να τους ξεχεσω.....!! Πραγματικά είναι για πολλές μπάτσες.. !!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ρεκορ σημερα, ελαβα παιχνιδι που ειχε αποσταλει με Japan post στις 11 του μηνα, μη συστημενο σε απλο φακελο. Ο πωλητης πρεπει να εχει βυσμα με την αεροπορικη, δεν μπορω να βρω καποια εξηγηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothic_waver Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Αν έχεις σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, πιθανά να μπορέσεις να κάνεις κάτι αλλά, και πάλι, δεν υπάρχουν σχετικές καταγραφές από μέλη. Και ποια μπορει να ειναι αυτα τα στοιχεια δηλαδη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Και ποια μπορει να ειναι αυτα τα στοιχεια δηλαδη ; Όπως πχ αλληλογραφία με τον πωλητή για επιστροφή του κινητού, λόγω προβλήματος κλπ, tracking # για το δέμα αποστολής του κινητού στον πωλητή κ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Είναι τραγικό να παίρνουν reference τιμή από όπου βρουν και να εκτελωνιζουν το προϊόν βάσει αυτής. Για το Ελληνικο δημοσιο το να βαλουν reference τιμη απο minideal ειναι ακρως εντυπωσιακο...οποτε θελουν να παρουν λεφτα οι κυβερνησεις τοτε ολα μπορουν να γινουν... Αφου δεν πηρε reference τιμη απο Public/Plaisio παλι καλα να λες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 20 μέρες και συνεχίζουμε ακόμα να αλλάξει το status από το ότι έφτασε Ελλάδα . Είναι τραγικοί τέλος την Δευτέρα τουλάχιστον ανοίγω dispute να τελειώσει και αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μαλαισιανο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 20 μέρες και συνεχίζουμε ακόμα να αλλάξει το status από το ότι έφτασε Ελλάδα . Είναι τραγικοί τέλος την Δευτέρα τουλάχιστον ανοίγω dispute να τελειώσει και αυτό το θέμα.αν εχουν συμπληρωθει 45 μερες απο την ημερα αποστολης καλυτερα επικοινωνησε με τον πωλητη και αν δεν βρεις ακρη ανοιγεις dispute.αν δεν εχουν συμπληρωθει οι μερες καλυτερα κανε λιγο ακομα υπομονη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Από το gearbest είναι πρώτη φορά τόσες μέρες . Δεν πρόκειται να μιλήσω γιατί είχα μπελάδες και άκρη δεν έβγαλα με αυτά που μου δώσαν σαν λύσεις σε προηγούμενη παραγγελία . Κατευθείαν refund να τελειώνω και άμα έρθει θα το σκεφτώ για τα λεφτά αν θα τους δώσω πίσω μιας και μου χρωστάνε με κατά κάποιον τρόπο αφού μου στείλανε σκάρτο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polis1908 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια, εχω παρει και εγω ενα τηλεφωνο απο gearbest.com με απλο ταχυδρομειο και η αξια του ειναι 140 ευρω. Εχει καταληξει στην ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(πρωτη φορα μου τυχαινει) και για να μην τα πολυλογώ ξερω οτι θα πληρωσω τελωνειο κτλ κτλ κατα 99%. Αυτο που θα ηθελα να ρατησω απο οσους εχουν εμπειρία ειναι ο καιρος που συνιθως το κρατανε εκει .. ο συνολικος χρονος που περιμενω ηδη ειναι ενας μηνας, στην ΥΕΔ το εχουνε 5 μερες και αναγραφει απλα "ΑΦΙΞΗ ΣΕ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Σήμερα παρέλαβα άλλο ένα δεματάκι από banggood με PostNl, ευτυχώς ούτε τώρα μπήκε τελωνείο ούτε μου ζήτησαν 3Ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια, εχω παρει και εγω ενα τηλεφωνο απο gearbest.com με απλο ταχυδρομειο και η αξια του ειναι 140 ευρω. Εχει καταληξει στην ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(πρωτη φορα μου τυχαινει) και για να μην τα πολυλογώ ξερω οτι θα πληρωσω τελωνειο κτλ κτλ κατα 99%. Αυτο που θα ηθελα να ρατησω απο οσους εχουν εμπειρία ειναι ο καιρος που συνιθως το κρατανε εκει .. ο συνολικος χρονος που περιμενω ηδη ειναι ενας μηνας, στην ΥΕΔ το εχουνε 5 μερες και αναγραφει απλα "ΑΦΙΞΗ ΣΕ" Δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος αλλά έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που πέρασαν το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polis1908 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος αλλά έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που πέρασαν το μήνα. Να υποθεσω πως δεν μπορω να πιεσω με καποια ενεργεια μου, απλα περιμενω? την κατσαμε με λιγα λογια ... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Όχι, δεν μπορείς και αν προσπαθήσεις το πιθανότερο είναι να κάνεις ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις