Serbinhio Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αρχικά, θα έλεγα το παράρτημα του ΚΚΕ στη Θεσ/νίκη Στα σοβαρά, τώρα, πρόκειται μάλλον για τυπογραφικό λάθος και θα εννοεί το ΚΔ (Κέντρο Διαλογής) Θεσ/νίκης. Από τα μέσα ΝΟΕ 2016 που άρχισαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι, πολλοί το έχουν πει αυτό. Εάν τα δέματά σου περιέχουν κινητά, περίμενε ΦΠΑ + 12€ τέλη ΕΛΤΑ για το καθένα. Μα από Κ.Δ. έφυγε και πήγε στο Κ.Κ... τι να πω ελπίζω να το έχω μέχρι αύριο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κεντρικό Κατάστημα σημαίνει το Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αρχικά, θα έλεγα το παράρτημα του ΚΚΕ στη Θεσ/νίκη Στα σοβαρά, τώρα, πρόκειται μάλλον για τυπογραφικό λάθος και θα εννοεί το ΚΔ (Κέντρο Διαλογής) Θεσ/νίκης. . Το ΚΚ είναι Κεντρικο Κατάστημα δεν είναι τυπογραφικό λάθος . Edit Ουπς τώρα το είδα το έγραψε και ο φίλος πιο πάνω Εγώ ακόμα περιμένω 17 μέρες να δώσει σημεία ζωής ακόμα να ανοίξουν τον σάκο . Η δεν θα έρθει ποτέ η κάποιος το έκανε δικό του η δεν ξέρω τι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothic_waver Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Εάν η αξία των δεμάτων σου είναι αυτή που γράφεις, ο τελωνειακός είτε θα χρεώσει 3€ είτε δεν θα χρεώσει, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς, εκτός από τον ίδιο. Τα 3 ευρω τα χρεωνουν τα ΕΛΤΑ και οχι ο τελωνειακος. Απλα καλομαθε η γρια στα συκα και οτι ειναι απο Κινα, καπως ογκωδες, με tracking number τσιμπαει τουλαχιστον 3ευρω με το που θα μπει ΥΕΔ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τα 3 ευρω τα χρεωνουν τα ΕΛΤΑ και οχι ο τελωνειακος. Τυπικά, είναι έτσι αλλά όταν γράφεις απάντηση σε ένα ερώτημα, όπως το συγκεκριμένο, πρέπει να είσαι σύντομος και όχι να γράφεις "Εάν η αξία των δεμάτων σου είναι αυτή που γράφεις, είτε τα ΕΛΤΑ θα χρεώσουν 3€ είτε ο τελωνειακός δεν θα χρεώσει, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς, εκτός από τον ίδιο", όπως μάλλον θα έγραφες εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emanon71 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Να κάνω κι ακόμη μια ερώτηση. Επειδή έχουν περάσει ήδη 11 μέρες χωρίς κάποια ειδοποίηση, πόσο είναι περίπου το φυσιολογικό? Αν αργήσει κι άλλο πως κινούμαι? Παίρνω κάποιο τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ ή στο τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Υπάρχουν περιπτώσεις που πέρασε μήνας για να βγει το δέμα. Υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emanon71 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Είναι που δεν ξέρω και πως γίνεται η ειδοποίηση σ' αυτές τις περιπτώσεις. Αν αφήσουν χαρτί ειδοποίησης έχει καλώς. Αν πάρουν κάνα τηλέφωνο και λείπω όμως... Απλά φοβάμαι μην πάρουν καμιά πρωτοβουλία και το στείλουν πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Είτε χρεώσει έξοδα ο τελωνειακός, είτε χρεώσουν τα 3€ τα ΕΛΤΑ, θα έρθει ειδοποιητήριο από τον ταχυδρόμο για να πας το γραφείο της περιοχής σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emanon71 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μάλιστα. Σ' ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liovag Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Εάν η αξία των δεμάτων σου είναι αυτή που γράφεις, ο τελωνειακός είτε θα χρεώσει 3€ είτε δεν θα χρεώσει, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς, εκτός από τον ίδιο. Εξαρτάται από το τι θέλεις. Εάν θέλεις το κινητό, πληρώνεις και το παίρνεις, εάν δεν σε καίει, συνεννοείσαι με τον πωλητή για την επιστροφή του δέματος και την επιστροφή των χρημάτων σου. Εάν δεν το δεχτεί, δεν έχεις εναλλακτικές. Τελικά το καλό σκέφτηκα και το πλήρωσα.. Πάντως στο ταχυδρομείο μου έδειξαν τα έγραφα από το τελωνείο και είχαν και μια εκτυπωμένη σελίδα από το minideal το οποίο χρησιμοποίησαν γιατί την κοστολόγηση του προϊόντος. Εγώ το αγόρασα από αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Τελικά το καλό σκέφτηκα και το πλήρωσα.. Πάντως στο ταχυδρομείο μου έδειξαν τα έγραφα από το τελωνείο και είχαν και μια εκτυπωμένη σελίδα από το minideal το οποίο χρησιμοποίησαν γιατί την κοστολόγηση του προϊόντος. Εγώ το αγόρασα από αλλού. Είναι τραγικό να παίρνουν reference τιμή από όπου βρουν και να εκτελωνιζουν το προϊόν βάσει αυτής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 δεμα με PostNL,περασε απο ΥΕΔ,3€ τελη παρουσιασης.αξια 80€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothic_waver Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Η δικαιολογια "Warranty Repaired Phone" εχει καθολου αποτελεσμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emanon71 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Τι φάση με το gearbest και τα μαχαίρια? Μια αφήνει μια δεν αφήνει!! Που κολλάνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις