qqqqqaa Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 17λεπτα με τον τελονιακο είναι πολλά?? ???????????? Για 3 ευρώ χρέωση μια χαρά σε βρίσκω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Serbinhio Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Για 3 ευρώ χρέωση μια χαρά σε βρίσκω ! 3 ασ είναι, 83 να μήν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα θήκη tablet αξίας 10E από Gearbest (UK2) μέσω Hungarian Post. Ειλικρινά όμως δεν πιστεύω ότι στάλθηκε από U.K. καθώς έκανε κοντά 1 μήνα για να έρθει (πληρωμή: 11/04/2017) και πιστεύω πως στάλθηκε από Κίνα σε Ευρώπη και από εκεί σε εμένα. Δεν μου ζητήθηκε να πληρώσω κάτι στα ΕΛΤΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπέρα.. Έχω αγοράσει από Κίνα Site: αυτό ... Βλέπω έχει κολλήσει το tracking number.(Και γω Θεσσαλονίκη) Λογικά απ' ότι διαβάζω πάει για τελωνείο. Επειδή δεν μου έχει ξανά τύχει στα 8 χρόνια που κάνω αγορές, τι γίνεται με το τελωνείο? Αν είναι να πληρώσω κάτι, έρχεται άλλο χαρτί που λέει το ποσό ή όταν πάω για παραλαβή από τα ελτα μου το λένε εκεί? 25-04-2017, 17:28 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ26-04-2017, 16:46 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ06-05-2017, 23:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ08-05-2017, 03:36 Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ08-05-2017, 14:26 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ08-05-2017, 15:01 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ09-05-2017, 02:17 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εάν μπει στο τελωνείο (ακόμη δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο) και χρεώσει έξοδα ο τελωνειακός, θα σου φέρει ειδοποιητήριο ο ταχυδρόμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasapario Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Kαλησπερα. Σκεφτομαι να ρισκαρω να αγορασω αυτο εδω https://www.urbanoutfitters.com/shop/champion-reverse-weave-hoodie-sweatshirt απο αμερικη. Ειναι 64$ και αλλα 30$ μεταφορικα με το ρισκο του τελωνειου ή 60$ μεταφορικα και απ οτι διαβασα αναλαμβανουν αυτοι τελωνεια κλπ (αν μπορει καποιος να μπει στον κοπο να τσεκαρει στη σελιδα να το εξακριβωσει). Επισης απ οτι διαβασα στελνονται με USPS τα δεματα. Πιστευετε αξιζει το ρισκο των 30$ μεταφορικων η να παω με κλειστα ματια στα 60$ μεταφορικα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Γενικά, οι αγορές από Αμερική έχουν το κίνητρο της σχετικά χαμηλής αξίας αλλά έχουν ακριβά μεταφορικά και επιπλέον το ρίσκο του τελωνείου. Μπορείς να αγοράσεις το ίδιο ή παρόμοιο ρούχο από ευρωπαική πηγή, όπως πχ το sportsdirect, με αρκετά προσιτές τιμές, χαμηλά μεταφορικά και χωρίς τελωνείο για 2 χρόνια ακόμη περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ξέρει κανείς τι έχει πάθει το site του ελτα και βγάζει ότι έχει τεχνικό πρόβλημα στο tracking ή το κάνει μόνο σε εμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 ^ Από χθες έχει θέμα απ' ότι φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ξέρει κανείς τι έχει πάθει το site του ελτα και βγάζει ότι έχει τεχνικό πρόβλημα στο tracking ή το κάνει μόνο σε εμένα?μπες απο το site των ελτα courier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamQ Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ παλικάρια . Ακόμα στο ότι έφτασε στην Ελλάδα είναι από τις 29 τόσο γκαντέμης . Να με ενημερώνει το ξένο ταχυδρομείο ότι έφτασε και αυτοί τόσες μέρες τίποτα φαντάζομαι πόσο ξύσιμο θα πέφτει εκεί μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 είναι να παραλάβω φάκελο με έναν μικρό (μεταχειρισμένο) επεξεργαστή μέσα (7100).Έρχεται με UPS από Ινδονησία και έχει αναγραφόμενη τιμή τα $30.Η ερώτηση είναι, θα περάσει τελωνείο? (λόγω ότι είναι φάκελος και κα΄που διάβασα ότι δεν τους ανοίγουν) Γενικά σχεδόν πάντα μου περνάγανε τελωνείο οι couriers... μια φορά πήγαν να μου περάσουν 2 reference coolers από GTX Titan και μου χρέωναν φόρο στην τιμή της κάρτας ($1000+ ) :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ddoottaa Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδία, σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi5 απο Κίνα αλλά με όσα διαβάζω μου φαίνεται λίγο ρίσκο αυτόν το καιρό.Την περασμένη βδομάδα παρέλαβα μια παραγγελία απο gearbets γύρω στα 30€ και ήρθε με Post NL αλλά πλήρωσα 3€ στα ελτα όταν την παρέλαβα.Πριν κάνα μήνα όμως είχα παραλάβει μια παραγγελία περίπου ίδιας αξίας απο bangood με Air Parcle Register και δεν πλήρωσα τπτ.Φταίει λέτε η μεταφορική;;Το κινητό και στα 2 καταστήματα έχει παρόμοια τιμή αλλά αν η Post NL ελέγχεται περισσότερο να την αποφύγω.Και κάτι τελευταίο ύπαρχει μήπως κάνα σίτε απο ευρώπη με καλές τιμές για κινητά, συγκεκριμένα γι αυτό;;Ευχαριστώ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Οι αγορες απο banggood με priority airmail (+1.5$) ειναι α) με ολλανδικο β)δεν εχουν tr number και γ)δεν περνουν τελωνειο Θα βοηθουσε απο οσους εχουν αναλογη εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Με μαλαισιανο τσεκαρετε τα ΤΝ σας για 20 21 και 22 απριλη.. Κουνηθηκαν ανοιξε ο σακος στο αεροδρομιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις