Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαν να παρα άργησε..

27/4/2017, 09:56:43 ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

20/4/2017, 01:53:52 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

19/4/2017, 18:30:07 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

19/4/2017, 18:26:01 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

19/4/2017, 09:17:59 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

17/4/2017, 05:47:19 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

7/4/2017, 23:46:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Εμένα τα δικά μου ήταν Αθήνα από τις 17 Μαρτίου και ήρθαν πριν 1 εβδομάδα. 

Οπότε κάποια στιγμή θα σου έρθουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες.. "Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που παραλαμβάνουν χωρίς πρόβλημα, απλά δεν θα ποστάρουν πουθενά." Έχεις την εντύπωση ότι σε όσους σταματάει τελωνείο ποστάρουν? πχ την προηγούμενη βδομάδα 2 δεματάκια περάσαν από τελωνείο.. Το ένα 3 ευρώ και το άλλο τίποτα.. Αυτήν την φορά έγραψα γιατί το συγκεκριμένο όχι απλώς έκατσε τελωνείο, αλλά καθυστέρησε αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα.. Δεν είναι τόσο αμελητέο το ποσοστό πλέον.. Αλλά ούτε και αποτρεπτικό. Το ότι δεν έτυχε ακόμη σε κάποιον να κάτσει τελωνείο, δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, όπως και αντίστοιχα σε όποιον του σκασε ότι πλέον δεν περνάει τίποτα..

Τα στατιστικά μου αυτόν τον μήνα είναι 11 μικρά δέματα τα 2 τελωνείο και 2 κινητά, το ένα τελωνείο.

• Like 1

Απο gearbest έχει επιλογή 

Priority line --> Eu express 10-25 business days

ή

Expedited shipping 3-7 business days

Πρόκειται για έναν 3d printer. 148E βγαίνει με την πρώτη επιλογή. Τελικά τι είναι αυτό το EU express? Γενικώς εδώ στην Πάτρα δεν έχω φάει ποτέ τελωνείο και έχω πάρει διάφορα μεγαλούτσικα πράγματα. 

Η 2η επιλογή είναι cvourier και την αποφεύγουμε σαν τον διάολο το λιβάνι (εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα).

Η 1η επιλογή λέγεται ότι κάνει "τριγωνική διαδρομή" και γλυτώνεις το τελωνείο (πληρώνοντας κάτι παραπάνω στα μεταφορικά).

Το "δεν έχω φάει ποτέ τελωνείο" δεν σημαίνει ότι έχεις κερδίσει "ασυλία" ......

Σήμερα παρέλαβα δέμα που πέρασε από τελωνείο (PostNL), ήταν κινητό το HomTom HT16 το πήρα σε Flash Sale 45E στην Ελλάδα έχει 65Ε μου το χρέωσαν σαν 100Ε και πλήρωσα 36Ε (24e φόρο + 12e εκτελωνισμό)....Κλάμαααα το πλήρωσα χρυσό το κινητάκι... 

Σήμερα παρέλαβα δέμα που πέρασε από τελωνείο (PostNL), ήταν κινητό το HomTom HT16 το πήρα σε Flash Sale 45E στην Ελλάδα έχει 65Ε μου το χρέωσαν σαν 100Ε και πλήρωσα 36Ε (24e φόρο + 12e εκτελωνισμό)....Κλάμαααα το πλήρωσα χρυσό το κινητάκι... 

Από ποιο μαγαζί; Τι τρόπο αποστολής επέλεξες; Αθήνα ή Θεσ/νίκη;

Η 2η επιλογή είναι cvourier και την αποφεύγουμε σαν τον διάολο το λιβάνι (εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα).

Η 1η επιλογή λέγεται ότι κάνει "τριγωνική διαδρομή" και γλυτώνεις το τελωνείο (πληρώνοντας κάτι παραπάνω στα μεταφορικά).

Το "δεν έχω φάει ποτέ τελωνείο" δεν σημαίνει ότι έχεις κερδίσει "ασυλία" ......

H πρώτη επιλογή, το EU express είναι η πιο φτηνή. Μόλις 9Ε. Στην δεύτερη επιλογή έχει διάφορες DHL απο 20Ε καθώς και EMS με 70Ε. 

Τι μπάχαλο είναι αυτό το ελτα έχω δέμα εδώ από 29 Απριλίου έφτασε στην Ελλάδα έτσι αναφέρει το το 17track και ακόμη τίποτα . Το λογικό είναι να μην ανοίξανε τον σάκο η αυτό που έχουν μέσα τα δέκατο τέλος πάντων. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το πράγμα ? Λέτε να έχει έρθει στο ταχυδρομείο και να μην ανανέωσαν το τρακ ?

ναι, και σε μενα, μαλιστα φιλος μου ειχε πει οτι οταν φτασει ελλαδα περιμενεις ακομα 20-25 ημερες,

δεν ξερω γιατι, αλλα ετσι (φαινεται να) ειναι..

H πρώτη επιλογή, το EU express είναι η πιο φτηνή. Μόλις 9Ε. Στην δεύτερη επιλογή έχει διάφορες DHL απο 20Ε καθώς και EMS με 70Ε. 

Τόσο η DHL όσο και η EMS είναι courier με τη διαφορά ότι η 2η είναι των εθνικών ταχυδρομείων και εξυπηρετείται φυσικά από τα ΕΛΤΑ στην Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι γλυτώνει τα έξοδα εκτελωνισμού αλλά η διαδικασία είναι διαφορετική.

Τόσο η DHL όσο και η EMS είναι courier με τη διαφορά ότι η 2η είναι των εθνικών ταχυδρομείων και εξυπηρετείται φυσικά από τα ΕΛΤΑ στην Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι γλυτώνει τα έξοδα εκτελωνισμού αλλά η διαδικασία είναι διαφορετική.

Αυτά τα ξέρω. Το Eu express δεν ξέρω τι είναι.

ναι, και σε μενα, μαλιστα φιλος μου ειχε πει οτι οταν φτασει ελλαδα περιμενεις ακομα 20-25 ημερες,

δεν ξερω γιατι, αλλα ετσι (φαινεται να) ειναι..

Απο την στιγμή που θα γράψει ότι βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι 6μέρες μου έχει τύχη ώστε να αλλάξει το status και να μου πει ότι θα πάει κδ Αττικής ας πούμε . Το overall τώρα δεν με νοιάζει και τόσο αρκεί να ξέρω ότι το παρέλαβαν στο ΕΛΤΑ. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι Δευτέρα το πολύ τρίτη θα πάρω τηλέφωνο να του κράξω .

ναι, κανονικα ετσι πρεπει, αλλα αν σου δινουν tracking number κουκουρουκου τι να σου πουνε απ τα ελτα;

εγω ετσι πηρα σημερα 2 refunds γιατι εγινε expire το estimated delivery του ebay,

ε, δεν ερχονται και ολα μαλλον...

Εάν δεν σε καλύπτουν οι απαντήσεις σ' αυτό και σε άλλα σχετικά νήματα, υπάρχει και το google.

Τι να σου πω, το έχω κοιτάξει στο google αλλά δεν έχω βρει τι είμαι αυτό το eu express του gear best.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...