fsbmaniac Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μου εχουν ρημαξει τα δεματα ...7-8 κλεμενα το 6 μηννο...οτι δεν ειναι registered δεν φθανει......
broxopios Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ελπίζω μόνο να μην πάθεις ό,τι εγώ. Μάλιστα... Ωραία πράγματα. Προσωπικά επειδή είναι 4 δέματα των 2€ που περιμένω (μαζί έρχονται), θα ζητήσω αύριο από ebay επιστροφή χρημάτων για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και αν έρθουν καλώς, αλλιώς παραγγέλνω άλλα από διαφορετικό πωλητή. Είχα πάρει και τον Φεβρουάριο ένα κουμπί και μου ήρθε σε 1 μήνα χωρίς προβλήματα.
Kanesan Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Σημερα παρέλαβα δέμα που είχε σταλεί με το Μαλαισιανό ταχυδρομείο στις αρχές Μάρτη.... Δηλαδή 2 μήνες μετά. Οποτε εχω λάβει πακέτο απο το Μαλαισιανό πάντα αργεί. Το μήνα Μάρτη άλλες παραγγελίες από Κίνα (απλό ή συστημένο) ήρθαν σε λιγότερο από μήνα Εγώ πάλι αντίθετη περίπτωση, τόσο το πρώτο δέμα από Μαλαισία που δεν παραδόθηκε ποτέ, όσο και το δεύτερο έφθασαν σχετικά γρήγορα (το πρώτο στις 3 βδομάδες, το δεύτερο στις 2 βδομάδες) , αντίθετα έχω πρόβλημα με 3 δέματα που εστάλησαν Μάρτιο από Ιαπωνία και σχεδόν δύο μήνες μετά παραμένουν άφαντα (παρότι η Ιαπωνία ούτε Κίνα είναι, ούτε Μαλαισία, τα δέματα είναι συστημένα κλπ.). Και φοβάμαι θα έχω το ίδιο θέμα και με τα δέματα Απριλίου, γιατί νομίζω το μπέρδεμα/αργοπορία είναι με τα ΕΛΤΑ, αλλά θα δούμε.
qqqqqaa Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 αν ενα δεμα ερχεται απο τριτη χωρα βασει νομου πρεπει να εκτελωνιστει.στην περιπτωση σου θα περασει ως ελευθερο ή θα πληρωσεις 3€ για παρουσιαση στο τελωνειο.επισης δεν περνανε τελωνειο ολα τα δεματα.να ξερεις οτι περισσοτερο 'κυνηγανε'κινητα.Όπως το περίμενα. . . Για 4 λαμπάκια led αξίας 2$ το δέμα πέρασε τελωνείο και φεσώθηκε 3€ μόνο και μόνο για να έχει πάνω του 1 σφραγίδα που να λέει " ελεύθερο". Για μένα που αγοράζω φτηνιάρικα μικροπραγματάκια αυτό είναι το τέλος. Πρέπει να διαλέξω να μου τα στέλνουν unregistered και έχει ο Θεός αν θα φτάσουν ποτέ αλλιώς φέσωμα 3€. Κοίταξα και στο Gearbest σου διάβασα ότι υποστηρίζει τριγωνική αποστολή αλλά δεν έχει γκάμα καμία σχέση με το aliexpress. Καμία ιδέα για όσους αγοράζουν αντικείμενα πολύ μικρής αξίας ;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά, ποιο είναι το όριο για να μην έχει δασμούς εισαγωγής ένα προϊόν από ΗΠΑ;
Ablaoublas_542 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Όπως το περίμενα. . . Για 4 λαμπάκια led αξίας 2$ το δέμα πέρασε τελωνείο και φεσώθηκε 3€ μόνο και μόνο για να έχει πάνω του 1 σφραγίδα που να λέει " ελεύθερο". Για μένα που αγοράζω φτηνιάρικα μικροπραγματάκια αυτό είναι το τέλος. Πρέπει να διαλέξω να μου τα στέλνουν unregistered και έχει ο Θεός αν θα φτάσουν ποτέ αλλιώς φέσωμα 3€. Κοίταξα και στο Gearbest σου διάβασα ότι υποστηρίζει τριγωνική αποστολή αλλά δεν έχει γκάμα καμία σχέση με το aliexpress. Καμία ιδέα για όσους αγοράζουν αντικείμενα πολύ μικρής αξίας ; Ναι. Αμα θες να παρεις 4 led παρτα απο την πολη σου. Κουφο ε? Ποιος θα το φανταζοταν
alexserres2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά, ποιο είναι το όριο για να μην έχει δασμούς εισαγωγής ένα προϊόν από ΗΠΑ; για δασμους ειναι κατω απο 150€.απο 22€ μεχρι 150€ πληρωνεις τον φπα(24%).αμα ερθει με courier(dhl) κανουν αυτοι τον εκτελωνισμο αλλα κοστιζει πολυ παραπανω.αμα ερθει με ελτα πληρωνεις και φπα και 12€.απο 22€ και κατω δεν πληρωνεις κατι.
Seahorse Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλημέρα. 2 δέματα μου έφτασαν την προηγούμενη Παρασκευή στην Ελλάδα και εδώ και 1 εβδομάδα το tracking number έχει κολλήσει σε αυτό: 28/4/2017, 05:41:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ Είναι φυσιολογικό που εδώ και 1 εβδομάδα έχει κολλήσει στο ίδιο πράγμα?
Serbinhio Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά είχα ξαναστείλει πριν λίγο καιρό και ακόμα δεν έχω παραλάβει. Έχει από τις 27/4 που λέει Άφιξη στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Τι παίζει, τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσσια! Παίζει να έχει χαθεί?
scullyist Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Νωρίς δεν είναι για να γίνουν τα νεύρα σου κρόσια; οι περισσότερες αναφορές που θυμάμαι για τα δέματα που μπήκαν τελωνείο, είναι τουλάχιστον μήνας μέχρι να βγει.
teckgeek Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλημέρα, πολύ σωστα αναφέρει και ο φίλος πιο κάτω: Νωρίς δεν είναι για να γίνουν τα νεύρα σου κρόσια; οι περισσότερες αναφορές που θυμάμαι για τα δέματα που μπήκαν τελωνείο, είναι τουλάχιστον μήνας μέχρι να βγει. Εδω είχαμε δέματα απο τις 29-11-16 και μας τα φέρανε ΜΑΡΤΙΟ 2017 για να πληρώσουμε τελικά την ""ΛΥΠΗΤΕΡΗ"" και απο τοτε ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ αν νομίζει κάποιος πλέον οτι μπορει να περάσει δεμα έτσι διχως τελωνεία ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ 100% ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΦΙΛΙΚΑ Καλημέρα. 2 δέματα μου έφτασαν την προηγούμενη Παρασκευή στην Ελλάδα και εδώ και 1 εβδομάδα το tracking number έχει κολλήσει σε αυτό: 28/4/2017, 05:41:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΕίναι φυσιολογικό που εδώ και 1 εβδομάδα έχει κολλήσει στο ίδιο πράγμα?
Serbinhio Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Νωρίς δεν είναι για να γίνουν τα νεύρα σου κρόσια; οι περισσότερες αναφορές που θυμάμαι για τα δέματα που μπήκαν τελωνείο, είναι τουλάχιστον μήνας μέχρι να βγει. Ναι απλά πριν είχε και μια βδομάδα στο αεροδρόμιο και μετα μιάμιση στο ΥΕΔ πριν εμφανιστεί σαν άφιξη...κοντά μήνας πάει...
Seahorse Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εμένα το 1 απο 2 δέματα στις 27/04 στάλθηκε απο Ιαπωνία - στην Ελλάδα έφτασε μόλις 1 μέρα μετά, στις 28.04 και έχει τώρα 7 μέρες που το status είναι κολλημένο στο ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ'' (!!!!!!!!!!). Όλα δουλεύουν άψογα στη χώρα μας!!! 1
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 μωρε εμενα μου το πε ενας φιλος, απ την στιγμη που θα φτασει ελλαδα περιμενεις καμια 25αρια μερες, ε, δεν ειχε αδικο, καμια βδομαδα ακομα και θα κανει expire το estimated του ebay και περιμενω γυρω στα 5 items, μαλιστα στο ενα απ αυτα ειδα εγραφε οτι δεν στελνει ελλαδα πλεον, ποιος ξερει τι παιχτηκε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις