Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλάβει περίπου τι γίνεται διάβασα αρκετές σελίδες! Το μόνο που θέλω να με βοηθήσετε ειν στο με ποιο τρόπο θα πω στο Κινέζο τι να γράψει στο κουτί και σε αυτά για να με βοηθήσει! Και αν γίνεται δηλαδή! Ευχαριστώ

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εάν είχες διαβάσει, θα καταλάβαινες ότι αυτά που ζητούσαμε πριν από καιρό (χαμηλή δηλωμένη αξία, δώρο κλπ) αφενός δεν τα κάνουν πλέον αρκετά κινεζομάγαζα αφετέρου δεν αποτελούν στοιχεία για να ξεγελάσουν τον τελωνειακό.

• Like 1
Δημοσ.

Απο MY εχεις κανεις εμπειρια με τους χρονους αποστολης ?

"ΜΥ" υποθέτω εννοείς Μαλαισιανό. Όσο κάνουν όλα τα ταχυδρομεία από Κίνα είναι η απάντηση. 20-25 μέρες υπό κανονικές συνθήκες.

Δημοσ.

"ΜΥ" υποθέτω εννοείς Μαλαισιανό. Όσο κάνουν όλα τα ταχυδρομεία από Κίνα είναι η απάντηση. 20-25 μέρες υπό κανονικές συνθήκες.

Mαλαισιανο εννοω ακριβως.. Χμμ ειχα ακουσει για 40+

Δημοσ.

Mαλαισιανο εννοω ακριβως.. Χμμ ειχα ακουσει για 40+

Δεν ισχύει αυτό ως κανόνας. Είπα υπό κανονικές συνθήκες. Έχω κι εγώ περίπτωση που με NLPost έλαβα πακέτο μετά από 2,5 μήνες (τα περασμένα Χριστούγεννα που έγινε ο γνωστός χαμός). Οι συνήθεις χρόνοι όμως είναι πρακτικά ίδιοι για όλα τα ταχυδρομεία.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,είμαι εντελώς καινούργια στην ομάδα και στο online shopping γενικότερα.

Θέλω να παραγγειλω απο Αυστραλία ενα κραγιον που δεν βρήκα πουθενά αλλού και είναι η τιμη του στα 11.24€ και τα έξοδα αποστολής μέσω DHL Express(είναι η μόνη επιλογή αποστολής που υπάρχει) 34.34. Σύνολο 45.58€

Γνωρίζετε αν θα περάσει από τελωνειο και αν ναι,ποσο θα χρεωθω;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλώς όρισες στο forum και καλά posts.

Προσωπικά, δεν θα αγόραζα ένα είδος αξίας 11€ από τη μακρινή Αυστραλία και μάλιστα με υποχρεωτική αποστολή με courier αλλά αυτά είναι προσωπικές επιλογές.

Με courier θα σταματήσει οπωσδήποτε αυτό το δέμα, θα σε καλέσουν να στείλεις απόδειξη είτε κάρτας είτε paypal και θα σε χρεώσουν, εκτός από ΦΠΑ στα 45,58€, αμοιβή εκτελωνιστή (γύρω στα 60€, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα).

Μπορείς να το εκτελωνίσεις μόνη σου, εάν μένεις πχ στην Αθήνα, και θα γλυτώσεις την αμοιβή αλλά θα πληρώσεις κάτι λιγότερο (γύρω στα 35€) για τη διασάφηση.

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τάμπλετ αξίας 169Ε από banggood με ημ. αποστολής 13/04/2017. Με δική μου απαίτηση στάλθηκε με PostNL μήπως και γλιτώσω το τελεωνείο. Το δέμα δεν μπήκε καν τελωνείο, ούτε τα ΕΛΤΑ μου ζήτησαν κάτι (τα συνήθη 3Ε).

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τάμπλετ αξίας 169Ε από banggood με ημ. αποστολής 13/04/2017. Με δική μου απαίτηση στάλθηκε με PostNL μήπως και γλιτώσω το τελεωνείο. Το δέμα δεν μπήκε καν τελωνείο, ούτε τα ΕΛΤΑ μου ζήτησαν κάτι (τα συνήθη 3Ε).

Τι τρόπο αποστολής είχες επιλέξει;

Δημοσ.

:shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω εαν εχουν ηρεμησει τα πραγματα με το τελωνειο. Κρατανε ακομα δεματα; Θελω να κανω μια μικρη παραγγελια απο banggood. Μεχρι τι ποσο θα πρεπει να ειναι; Το βαρος παιζει ρολο;; Θελω ενα powerbank και 1,2 ακουστικα handsfree.

Τι επιλογη κουριερ να διαλεξω; Και σε ποσες ημερες πανω-κατω θα τα περιμενω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...