Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια πήρα απο Bangood μεσω nl(ολλανδικό) post και μπήκε τελωνείο...ειναι 6 μερες μεσα και δεν εχουν επικοινωνήσει μαζι μου...ρε παιδια δεν υποτίθεται οτι φαίνεται απο Ολλανδία γιατι το άνοιξαν; ειζα ξεχασει βεβαι να τους πω να το τικαρουν σαν δωρο και μικρης αξιας και δεν ξερω αν το εκαναν απο το bangood..ποσο παει το μαλλι ξέρουμε;

Δεν ειναι απο ολλανδία, ειναι απο κίνα (η απο οπου είναι τελος παντων στην ασία) με τριγωνική, το οποίο πάλι μπορούν να το καταλάβουν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι επέλεξες σαν μέθοδο αποστολής στο banggood?

παιδια πήρα απο Bangood μεσω nl(ολλανδικό) post και μπήκε τελωνείο...ειναι 6 μερες μεσα και δεν εχουν επικοινωνήσει μαζι μου...ρε παιδια δεν υποτίθεται οτι φαίνεται απο Ολλανδία γιατι το άνοιξαν; ειζα ξεχασει βεβαι να τους πω να το τικαρουν σαν δωρο και μικρης αξιας και δεν ξερω αν το εκαναν απο το bangood..ποσο παει το μαλλι ξέρουμε;

Δες post #4541 , από που θα το καταλάβουν?

Δεν ειναι απο ολλανδία, ειναι απο κίνα (η απο οπου είναι τελος παντων στην ασία) με τριγωνική, το οποίο πάλι μπορούν να το καταλάβουν!

• Like 1

Σκέφτομαι να κάνω μέσω ebay μια αγορά (απο Αμερική), ο πωλητής θέλει ,για το μεταχειρισμένο αντικείμενο 750 USD+40 USD περίπου τα μεταφορικά +220 περίπου USD import charges ,θα πληρώσω και τίποτα άλλο έξτρα?

Όχι, μάλλον δεν θα πληρώσεις, αν και το 24% του (750+40=) 790 είναι 189.60 και όχι 220

Αυτά τα τρυκ με χαμηλή δηλωμένη αξία και "δώρο" δεν πιάνουν πλέον.

Επίσης η αποστολή δέματος από Κίνα, με τα ταχυδρομεία ευρωπαικών χωρών, όπως πχ το ολλανδικό, δεν σημαίνει ότι έρχεται από Ολλανδία.

Τέλος, σε ενημερώνουν με ειδοποιητήριο για να παραλάβεις από το γραφείο της περιοχής σου, αφού πληρώσεις τα έξοδα. 

εγω πηρα ανταλλακτικη κεφαλη για επαγγελματικη μηχανη Braun και οχι μονο ηρθε στο μισο χρονο αλλα ηταν και σε κατασταση κουτιου

Απο Χονγκ - Κονγκ ασφαλως 

air register επελεξα απλα είπα στα σχολια να το φερουν με nl post...και περίπου ποσο θα μου βγει με αξια 175€;;

και οπως λεει και το παιδι πθο πανω δεν φαίνεται τιποτα για Κίνα οποτε γιατι να το ανοίξουν;

air register επελεξα απλα είπα στα σχολια να το φερουν με nl post...και περίπου ποσο θα μου βγει με αξια 175€;;

και οπως λεει και το παιδι πθο πανω δεν φαίνεται τιποτα για Κίνα οποτε γιατι να το ανοίξουν;

Σε αρκετές περιπτώσεις τα ολλανδικά ταχυδρομεία κολλάνε ένα κίτρινο σχετικό χαρτάκι με σημείωση, που κανονικά πρέπει να κτυπά "καμπανάκι", αλλά όπως είπαμε ότι συνήθως δεν ελέγχονται. Αυτό όμως δεν αποτελεί εγγύηση για κάθε περίπτωση.

Το στέλνουν με postNL κανονικά με τρακινγκ αλλά επάνω στο πακέτο δεν αναγράφεται τίποτα σχετικό με Κίνα, ούτε στο τρακινγκ φαίνεται κάτι από Κίνα 

αυτο εγραψε η υπαλληλος του BG. τι να πω, ουτε αυτοι φαινεται δεν ξερουν τι λενε

https://forum.banggood.com/forum-topic-32166.html

Dear ficcoficco, yes, it is the same as Netherlands Direct Mail and without track number. Thank you so much.

Dear ficcoficco, Priority Direct Mail is without track number. However, it is faster than the free normal mail. So the shipping cost will be higher. Maybe you can choose the free normal register mail if you want the track number.

It will takes about 7-15 business days to be delivered for Priority Direct Mail and it will takes about 7-25 business days(about 30 days) to be delivered for normal free mail.

Hoping for your kindly understanding.

Από την άλλη όμως πολύ δύσκολα ο Κινέζος θα δεχτεί να σου στείλει ακριβό προϊόν μη συστημένο. Οπότε ενδεχομένως αυτό που γράφεις να ισχύει αλλά είναι δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί σε κάτι μεγάλης αξίας (που μας ενδιαφέρει), δυστυχώς.

κανεις λαθος. το gearbest εχει συνεχεια την επιλογη για untracked

Priority direct έπρεπε να επιλεξεις

Καλησπερα κ παλι παιδια , εχει παραγγειλει κανεις κινητό απο ντουμπαι ??? Θελω να παρω απο εκει αλλα φοβαμαι ...ενα παιδι απο εδω μεσα πηρε κ δν πληρωσε τελωνειο με ΕΜS αλλα δν βρισκω την συνομιλια μας, πηρε s7 edge dual

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια action κάμερα απ gearbest, βάρος πακέτου 800gr και τιμή 180€..αν κάποιος ξέρει από εμπειρία μα μου πει τι πιθανότητες έχει να φάει έλεγχο τελωνείο! Επίσης θέλω βοήθεια στο τι να πω τον Κινέζο για να βοηθήσει στην αποφυγή τελωνείου (πχ να γράφει ως δώρο? Μειωμένη τιμή και ποια θα ειν αυτή? Ή άλλα tip ευχαριστώ πολύ

Μιας και είσαι νέος στο forum, και αυτά που ρωτάς έχουν χιλιοαπαντηθεί αλλά και στους τελευταίους 5 μήνες περίπου γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα δέματα που έρχονται από τρίτες χώρες, καλό είναι να διαβάσεις μερικές σελίδες από τα σχετικά νήματα για να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...