Elmago1925 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ενδιαφερον.. Παιδιά, μίλησα με banggood και τους ρώτησα αν υπάρχει μέθοδος που γλιτώνουμε το τελωνείο. Μου απάντησαν το εξής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ενδιαφερον.. Ενδιαφέρον όπως λες αλλά το θέμα είναι κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο. Μην μένουν μόνο στα λόγια δηλαδή. Στη συνέχεια του ζήτησα αν μπορώ να κρατήσω τη συνομιλία για να την έχω σαν αποδεικτικό και μου είπε και πως μπορώ να την στείλω στο μαιλ μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Παιδιά, μίλησα με banggood και τους ρώτησα αν υπάρχει μέθοδος που γλιτώνουμε το τελωνείο. Μου απάντησαν το εξής το priority direct mail ειναι untracked ερχεται πιο γρηγορα απο το tracked και ο υπαλληλος των ελτα ειπε πως τα untracked εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να γλυτωσουν τελωνειο και μπορεις να κανεις paypal dispute για να παρεις τα λεφτα σου πισω WIN ALL OVER THE PLACE 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 το priority direct mail ειναι untracked ερχεται πιο γρηγορα απο το tracked και ο υπαλληλος των ελτα ειπε πως τα untracked εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να γλυτωσουν τελωνειο Το priority direct mail νομίζω ότι είναι η "τριγωνική αποστολή" (priority και μη συστημένο είναι μάλλον έννοιες ασυμβίβαστες εξάλλου). Από εκεί και πέρα, για την μεγαλύτερη ασφάλεια αποφυγής τελωνείου στα untracked (σε σχέση με τα συστημένα) είχα εκφράσει κι εγώ την ίδια άποψη πολύ καιρό πριν αν θυμάμαι καλά, από την αρχή που πρωτοπροέκυψαν αυτά τα προβλήματα με το τελωνείο. Δεν έχω κανένα παράδειγμα που να αφέθηκε ποτέ ειδοποιητήριο παραλαβής μη συστημένου (ώστε να αναγκαστεί ο παραλήπτης να πληρώσει έξοδα τελωνείου) και δεν νομίζω να προβλέπεται κιόλας κάτι τέτοιο. Οι διαθέσιμες επιλογές στα ειδοποιητήρια των ΕΛΤΑ δεν έχουν καν επιλογή που να μπορεί να τσεκαριστεί σε untracked δεματάκι που έρχεται με επιστολικό ταχυδρομείο. Κατά συνέπεια φαίνεται λογικό να αναγκάζονται να τα αφήσουν ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το priority direct mail νομίζω ότι είναι η "τριγωνική αποστολή" (priority και μη συστημένο είναι μάλλον έννοιες ασυμβίβαστες εξάλλου). Από εκεί και πέρα, για την μεγαλύτερη ασφάλεια αποφυγής τελωνείου στα untracked (σε σχέση με τα συστημένα) είχα εκφράσει κι εγώ την ίδια άποψη πολύ καιρό πριν αν θυμάμαι καλά, από την αρχή που πρωτοπροέκυψαν αυτά τα προβλήματα με το τελωνείο. Δεν έχω κανένα παράδειγμα που να αφέθηκε ποτέ ειδοποιητήριο παραλαβής μη συστημένου (ώστε να αναγκαστεί ο παραλήπτης να πληρώσει έξοδα τελωνείου) και δεν νομίζω να προβλέπεται κιόλας κάτι τέτοιο. Οι διαθέσιμες επιλογές στα ειδοποιητήρια των ΕΛΤΑ δεν έχουν καν επιλογή που να μπορεί να τσεκαριστεί σε untracked δεματάκι που έρχεται με επιστολικό ταχυδρομείο. Κατά συνέπεια φαίνεται λογικό να αναγκάζονται να τα αφήσουν ελεύθερα. Από την άλλη όμως πολύ δύσκολα ο Κινέζος θα δεχτεί να σου στείλει ακριβό προϊόν μη συστημένο. Οπότε ενδεχομένως αυτό που γράφεις να ισχύει αλλά είναι δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί σε κάτι μεγάλης αξίας (που μας ενδιαφέρει), δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Από την άλλη όμως πολύ δύσκολα ο Κινέζος θα δεχτεί να σου στείλει ακριβό προϊόν μη συστημένο. Οπότε ενδεχομένως αυτό που γράφεις να ισχύει αλλά είναι δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί σε κάτι μεγάλης αξίας (που μας ενδιαφέρει), δυστυχώς. Μιλάω για τις περιπτώσεις που δέχεται να το στείλει συστημένο. Και tv boxes των 30-40-50€ σίγουρα έχουν την επιλογή μη συστημένου και και κινητά ακόμα μεγαλύτερης αξίας αρκετές φορές. Εξαρτάται πως ορίζεις το "ακριβό προϊόν". Κάποιοι υπέστησαν έστω και το 3ευρο του "τέλους παρουσίασης". Αυτό θα το γλύτωναν οπωσδήποτε αν η αποστολή ήταν σαν μη συστημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μιλάω για τις περιπτώσεις που δέχεται να το στείλει συστημένο. Και tv boxes των 30-40-50€ σίγουρα έχουν την επιλογή μη συστημένου και και κινητά ακόμα μεγαλύτερης αξίας αρκετές φορές. Εξαρτάται πως ορίζεις το "ακριβό προϊόν". Κάποιοι υπέστησαν έστω και το 3ευρο του "τέλους παρουσίασης". Αυτό θα το γλύτωναν οπωσδήποτε αν η αποστολή ήταν σαν μη συστημένα. Τα μεγάλα καταστήματα θεωρούν ως "ακριβό" οτιδήποτε άνω των $30-40, γι αυτό σου προσφέρουν δωρεάν την επιλογή αυτή. Δεν έχει τύχει να βρω πχ. κινητό που να το στέλνουν ως απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisagk Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπερα σε ολους, Να ενημερωσω σχετικα με παραγγελια που εκανα πριν καποιες μερες για δυο ζευγαρια παπουτσια απο Κινα μεσω EMS.Το δεμα μου ηρθε κανονικα χωρις καμια επιπλεον χρεωση παρολο που περασε απο τελωνειο. Ευχαριστω πολυ τον χρηστη makfil για τη βοηθεια του σε προηγουμενες ερωτησεις που ειχα κανει σχετικα με το τροπο αποστολης. 24/4/2017, 06:02:57 ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 24/4/2017, 03:13:48 ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 23/4/2017, 07:02:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 21/4/2017, 13:38:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 21/4/2017, 12:46:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18/4/2017, 23:45:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ήμαρτον παπούτσια από Κίνα???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 παπουτσι απ τον τοπο σου; https://www.youtube.com/watch?v=_cfHukxTjhA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το στέλνουν με postNL κανονικά με τρακινγκ αλλά επάνω στο πακέτο δεν αναγράφεται τίποτα σχετικό με Κίνα, ούτε στο τρακινγκ φαίνεται κάτι από Κίνα το priority direct mail ειναι untracked ερχεται πιο γρηγορα απο το tracked και ο υπαλληλος των ελτα ειπε πως τα untracked εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να γλυτωσουν τελωνειο και μπορεις να κανεις paypal dispute για να παρεις τα λεφτα σου πισω WIN ALL OVER THE PLACE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrNick Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 "Return if undeliverable:... Schledam" δηλαδή Ολλανδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Serbinhio Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Παιδιά εχει απο την πέμπτη που μου έχει δείξει "εκφόρτωση απο μεταφορικό μέσο" στο Κ.Δ. Θεσσαλονίκης, και απο τότε τίποτα! Τι παίζει ξέρει κανείς, είναι κανένας στην ίδια φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkaditis Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Σκέφτομαι να κάνω μέσω ebay μια αγορά (απο Αμερική), ο πωλητής θέλει ,για το μεταχειρισμένο αντικείμενο 750 USD+40 USD περίπου τα μεταφορικά +220 περίπου USD import charges ,θα πληρώσω και τίποτα άλλο έξτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oPatrinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 παιδια πήρα απο Bangood μεσω nl(ολλανδικό) post και μπήκε τελωνείο...ειναι 6 μερες μεσα και δεν εχουν επικοινωνήσει μαζι μου...ρε παιδια δεν υποτίθεται οτι φαίνεται απο Ολλανδία γιατι το άνοιξαν; ειζα ξεχασει βεβαι να τους πω να το τικαρουν σαν δωρο και μικρης αξιας και δεν ξερω αν το εκαναν απο το bangood..ποσο παει το μαλλι ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις