Serbinhio Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Παιδιά γραφω εδώ όχι μόνο για να ρωτήσω αλλα και για να βοηθήσω στα στατιστικά αλλα και σε άλλους οι οποίοι το ψάχνουν. Το δεματάκι μου λέει τα εξής στα ελτά : Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Δεν βάζω ημερομηνίες γτ ξέρω οτι πολλοί το βλέπουν το φόρουμ. Το θέμα μου είναι οτι δεν βλέπω το status αντικοίμενα υψηλής αξίας όπως βλέπω σε άλλους, αλλα βλέπω οτι οδεύει προς το ΥΕΔ (Τελωνείο), αυτό σημαίνει κατι, ή απλα το βουλώνω και περιμένω αν θα έρθει λυπητερή ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μένεις, προφανώς, στη Β. Ελλάδα και το δέμα ταξιδεύει για την ΥΕΔ Θεσ/νίκης. Κανείς δεν μπορεί να σου πει αν θα θα χρεωθείς ΦΠΑ+ τέλη, ή μόνο τα 3€ ή τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ρε παιδια απο χθες το πρωι στο κεντρο διαλογης ειναι λογικο? ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-04-2017 16:31 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-04-2017 17:38 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-04-2017 05:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-04-2017 08:52 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 18-04-2017 11:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Και το δικό μου εκεί από 18/4/17 11.30.32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Serbinhio Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μένεις, προφανώς, στη Β. Ελλάδα και το δέμα ταξιδεύει για την ΥΕΔ Θεσ/νίκης. Κανείς δεν μπορεί να σου πει αν θα θα χρεωθείς ΦΠΑ+ τέλη, ή μόνο τα 3€ ή τίποτε. Ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλα μέχρι τώρα δεν ειχα ξαναδεί το ΥΕΔ (τελευταία φορα παίζει να πήρα πριν τον νοεμβρη) και το εψαξα και είδα οτι ειναι το τελωνείο! Οπως και να έχει οταν θα ερθει θα σας ενημερώσω παίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ξεκίνησαν από τα μέσα ΝΟΕ 2016 και συνεχίζονται. Τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έκανα σχετικά με τα δέματα που μπήκαν στο τελωνείο αυτό το διάστημα έχουν αναρτηθεί εδώ. (post #4084) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δεν τα κατέχω πολύ αυτά, αλλά νομίζω δεν υπάρχει τριγωνική αποστολή. Τριγωνική συναλλαγή είναι άλλο πράγμα και αφορά εταιρείες. https://youtu.be/J6oZOkKJSfU?t=61 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Και το δικό μου εκεί από 18/4/17 11.30.32 Συμφωνα με εναν τυπο των Ελτα που μιλησα την αλλη βδομαδα θα φυγουν απο κει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GloryDays Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 19/4/2017, 12:27:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19/4/2017, 13:35:31ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 20/4/2017, 07:42:15 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Μπορουμε απο αυτες τις ενδειξεις να καταλαβουμε αν θα πληρωσω ή οχι ή αν το θεωρησαν αντικειμενο αμελητεας αξιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Όχι, αλλά αφού έμεινε κάμποσες ώρες να περιμένεις τα χειρότερα. Δεν γράφεις που βρίσκεσαι γιατί έχει σημασία αν είσαι στη Β. Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GloryDays Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Όχι, αλλά αφού έμεινε κάμποσες ώρες να περιμένεις τα χειρότερα. Δεν γράφεις που βρίσκεσαι γιατί έχει σημασία αν είσαι στη Β. Ελλάδα. Αθηνα ειμαι. Ειναι σιγουρο δηλαδη οτι κατι θα πληρωσω ειτε λιγα ειτε περισσοτερα? Εχει να κανει με την αξια που δηλωσε στο πακετο ο πωλητης ή τους ειναι αδιαφορο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αθηνα ειμαι. Ειναι σιγουρο δηλαδη οτι κατι θα πληρωσω ειτε λιγα ειτε περισσοτερα? Εχει να κανει με την αξια που δηλωσε στο πακετο ο πωλητης ή τους ειναι αδιαφορο? κανεις δεν μπορει να σου απαντησει! μπορει να πληρωσεις , μπορει και οχι! αν εισαι ατυχος και εκατσε να ασχοληθει ο τελωνειακος μαζι του και το ανοιξει θα πληρωσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mcl Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Tελικα παιδια ποιο πολυ ενημερωτικό παρολο που μπηκε τελωνείο περασε ως ελεύθερο ολα καλα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλησπερα στην παρεα. Θελω να φερω ενα RC απο κινα. Αυτο εδω ειναι. https://www.asiatees.com/display?id=136888&brand=Miscellaneous&model=All Κανει 630€ + 70€ μεταφορικα απο κινα, και ζηγυζει 8 κιλα... Λες να μην το σκευτομαι καν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ξεκινάς με τη σκέψη ότι το δέμα θα σταματήσει στο τελωνείο και ... αποφασίζεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις