Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ενας απο τους τυχερους και γω. Πληρωσα σημερα στα ΕΛΤΑ το 3ευρω για δεματακι 200gr και αξιας 10€. Σε ερωτηση που εκανα στην υπαλληλο, τι μπορουμε να κανουμε για να γλυτωσουμε τελωνειο, μου απαντησε οτι απ οτι εχει παρατηρησει οσα δεν εχουν Tracking Number δεν τα ανοιγουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν βλεπω τετοιες ερωτησεις κατι παθαινω...

Σχώρα'με που σε φόρουμ γίνονται ερωτήσεις, έπρεπε να ρωτήσω τι επιτρέπεται να γράφουμε. Καλή Ανάσταση

Καθε μερα η ιδια ερωτηση γινεται αλλα δεν μπηκες στον κοπο καν να ψαξεις.Επισης :)

Σχώρα'με που σε φόρουμ γίνονται ερωτήσεις, έπρεπε να ρωτήσω τι επιτρέπεται να γράφουμε. Καλή Ανάσταση

Καλησπέρα !! Καλες γιορτες .!! Ενα κινητο θελω να Παρω κ η αποστολη ειναι ειτε με ems ειτε με dhl . Γλιτωνω τελωνειο με ems η μπα...?? Με dhl ξερω πως οχιι !!

Καλησπέρα !! Καλες γιορτες .!! Ενα κινητο θελω να Παρω κ η αποστολη ειναι ειτε με ems ειτε με dhl . Γλιτωνω τελωνειο με ems η μπα...?? Με dhl ξερω πως οχιι !!

θα πληρωσεις τελωνειο με κουριερ 100%

Η EMS είναι η courier των εθνικών ταχυδρομείων και, φυσικά, το δέμα θα περάσει από τα ΕΛΤΑ όταν έρθει στο αεροδρόμιο. Όποια θα είναι η τύχη του με το απλό ταχυδρομείο, θα είναι και με την EMS.

Να ελέγξεις στο μαγαζί που θέλεις να αγοράσεις εάν πρόκειται για την DHL Express που είναι σίγουρα η courier ή Deustche DHL Post που είναι το γερμανικό ταχυδρομείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα και καλό Πάσχα σε όλους  , κατά την γνώμη σας τι θα συμβεί σε αυτό το δέμα κόστους 27,52 $

μόλις το είδα ότι πέρασε από τελωνείο κάτι tray σκληρών δίσκων είναι και δεν εχω διάθεση να δώσω ούτε ένα €  οι ποιο έμπειροι τι βλέπουν γιατί δεν είδα τίποτα για χρεώσεις στις φωτογραφίες που ανέβασα

ευχαριστώ και χρόνια πολλά

http://prnt.sc/ewqvv8

http://prnt.sc/ewqtwa

Greece

Destination Country
2017-04-13
14:52:00
【Greece】The shipment has been processed in the parcel center of origin

2017-04-13
06:21:00
【Greece】The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

2017-04-12
09:23:00
【Greece】Released From Import Customs.

2017-04-11
20:56:00
【Greece】Arrival Import Airport.

China

Original Country
2017-04-11
13:41:00
【China】Shipment Depart From Original Country.

2017-04-11
08:37:00
【China】Released From Export Customs.

2017-04-10
23:05:00
【China】Arrival Export Airport.

2017-04-10
17:56:00
【China】Shipment Depart From Hub Scan.

2017-04-10
16:05:00
【China】Shipment Ready For Transit.

2017-04-10
12:05:49
【China,Shanghai】Shipment Picked Up By Courier

2017-04-06
10:20:00
【China】The electrolic infomation has been received .
Επεξ/σία από george1551

θα το μαθω οταν με ειδοποιησουν απο το ταχυδρομειο να παω να παραλαβω. εφτασε μεγαλη δευτερα οποτε κατα τη μεγαλη πεμπτη πρεπει να μου ερθει ειδοποιηση

εμενα πηγε απο Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ μεσω Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

μαλλον αναποδα τα εγραψα

Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πηγε Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ και μετα Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ και μετα στα ελτα της περιοχης μου

μια χαρα παρελαβα χωρις καμια χρεωση . το γραφω και εδω για να ξερετε

Ενας απο τους τυχερους και γω. Πληρωσα σημερα στα ΕΛΤΑ το 3ευρω για δεματακι 200gr και αξιας 10€. Σε ερωτηση που εκανα στην υπαλληλο, τι μπορουμε να κανουμε για να γλυτωσουμε τελωνειο, μου απαντησε οτι απ οτι εχει παρατηρησει οσα δεν εχουν Tracking Number δεν τα ανοιγουν

ρωτας τον υπαλληλο της τραπεζας πως να κλεψεις την τραπεζα, γαματο! :D

Θα το άφηνα ανοιχτό για κάθε ενδεχόμενο, δεν κοστίζει τίποτα κι ας κλείσει μόνο του αν δεν προλάβεις ημερομηνίες για εκεί. Γιατί στο paypal όταν κλείνεις dispute δεν μπορείς να το ξανανοίξεις, δεν θυμάμαι αν είναι το ίδιο και στο ebay. Οπότε άστο ανοιχτό κι ότι γίνει από 'κει πλευρά με τους χρόνους.

μου ηρθε και εκλεισα το ebay case.

ολα καλα!

• Like 1

καλησπέρα και καλό Πάσχα σε όλους  , κατά την γνώμη σας τι θα συμβεί σε αυτό το δέμα κόστους 27,52 $

μόλις το είδα ότι πέρασε από τελωνείο κάτι tray σκληρών δίσκων είναι και δεν εχω διάθεση να δώσω ούτε ένα €  οι ποιο έμπειροι τι βλέπουν γιατί δεν είδα τίποτα για χρεώσεις στις φωτογραφίες που ανέβασα

ευχαριστώ και χρόνια πολλά

http://prnt.sc/ewqvv8

http://prnt.sc/ewqtwa

Με βάση το 2ο screenshot, το δέμα ταξιδεύει με το γερμανικό ταχυδρομείο και όταν θα φτάσει Ελλάδα θα το παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ.

Εάν η αξία με τα μεταφορικά είναι όση έγραψες, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πληρώσεις άλλα έξοδα.

• Like 1

Ενημερωτικά, πόσο καιρό έμεινε τελωνείο? 

δεν μπηκε τελωνειο. στο σπιτι μου ηρθε. ηταν untracked ετσι εγραφε απεξω απλα φαινεται απο το αεροδρομιο που ελεγε οτι εφτασε στις 29 μαρτη μου ηρθε στις 12 απριλιου.

κινα -> ελλαδα εκανε λεει 8 μερες και απο αεροδρομιο αθηνων ->σπιτι εκανε 14 μερες ΛΟΛ

ρωτας τον υπαλληλο της τραπεζας πως να κλεψεις την τραπεζα, γαματο! :D

Ναι, διεκρινα μια στεναχωρια στα ματια της για το αδικο της υποθεσης και ειπα να ρισκαρω την ερωτηση. Καποιοι βεβαια θα το ελεγαν κινηση απελπισιας :D

Ναι, διεκρινα μια στεναχωρια στα ματια της για το αδικο της υποθεσης και ειπα να ρισκαρω την ερωτηση. Καποιοι βεβαια θα το ελεγαν κινηση απελπισιας :D

Αχαχα πέθανα ρε, να σαι καλά πασχαλιατικα. Λογικό πάντως που το κάνουν έτσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...