makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 @techsec Το πιθανότερο είναι πως όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techsec Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 @techsec Το πιθανότερο είναι πως όχι. Το dhl globalmail είναι γερμανικό ταχυδρομείο, με ελτα έρχεται. Thank you both! Αυτό πιστέυω και εγώ. Ας ελπίσουμε ότι έτσι θα γίνει. Άρα μέχρι 45 euro είσαι καλυμμένος, αν και πολύ λίγα. To handling fee τι ειναι?Το πληρωνεις για την Ελλαδα η για την Αμερικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Thank you both! Αυτό πιστέυω και εγώ. Ας ελπίσουμε ότι έτσι θα γίνει. Άρα μέχρι 45 euro είσαι καλυμμένος, αν και πολύ λίγα. To handling fee τι ειναι?Το πληρωνεις για την Ελλαδα η για την Αμερικη; Η ατέλεια στα δέματα εμπορικού χαρακτήρα, όπως αυτά που αγοράζουμε από τρίτες χώρες, είναι 22€ και όχι 45€. Απλά, λέμε ότι στα 30€ δεν θα σε χρεώσουν με ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techsec Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Η ατέλεια στα δέματα εμπορικού χαρακτήρα, όπως αυτά που αγοράζουμε από τρίτες χώρες, είναι 22€ και όχι 45€. Απλά, λέμε ότι στα 30€ δεν θα σε χρεώσουν με ΦΠΑ. Αααα κτλβ...Θα με χρεώσουν μηπως κατι για τον τελώνη η δεν θα χρειαστει?Καπου διαβασα για 70 ευρώ. Αυτο ήθελα να μάθω κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Όπως έγραψα σε προηγούμενο post, επειδή η αξία είναι κοντά στην ατέλεια, μάλλον, δεν θα έχεις χρεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τα μεταφορικά ΄που γράφεις είναι πολύ φτηνά για να είναι από Αμερική. Ψάξτο. Εάν είναι σωστά, δεν θα πληρώσεις άλλα αφού το σύνολο είναι μικρότερο από την ατέλεια (22€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techsec Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Όπως έγραψα σε προηγούμενο post, επειδή η αξία είναι κοντά στην ατέλεια, μάλλον, δεν θα έχεις χρεώσεις. Κατάλαβα. Είχα μπερδευτεί με το 22 και το 45. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Το handling fees που έβαλε στην τελική τιμή ειναι για την Ελλαδα οταν το παραλαβουν η για την αποστολη απο Αμερική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εάν δώσεις link της συγκεκριμένης αγοράς, θα μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί ο πωλητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το handling fees είναι ο εκτελωνισμός, οπότε εννοεί τα έξοδα προς στην Ελλάδα, μιας και σε ενδοχώριες αποστολές δεν υπάρχει τέτοια χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η DHL Express και η DHL Global Mail είναι δύο ξεχωριστές εταιρείες που ανήκουν στην Duestche Post DHL Group. Κάθε μια από τις δύο εταιρείες παρέχει τις δικές της υπηρεσίες, η μεν πρώτη διεθνείς ενώ η δεύτερη διεθνείς και τοπικές σε διάφορες χώρες. Στο Group ανήκει ακόμη και το Γερμανικό ταχυδρομείο (Deustche DHL Post). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Παρηγγειλα προχτες κατι απο το Allegro.pl.Ο πωλητης μου ειπε οτι το εστειλε με GLS η οποια συνεργαζεται με την ACS εδω στην Ελλαδα.Τελικη τιμη του προιοντος ειναι 103€ μαζι με τα μεταφορικα.Δεν ξερω τι εγραψε ο πωλητης στο πακετο,δεν του ειπα και εγω να γραψει μικρη αξια γιατι τα Αγγλικα του ηταν χειροτερα και απο Κινεζο και μετα βιας συνεννοηθηκαμε.Τεσπα,η Πολωνια ειναι στην Ε.Ε αν δεν κανω λαθος και τελωνειο δεν πιστευω να παιξει.Ωστοσο με φοβιζει αυτη η ACS.makfil τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Η Πολωνία ανήκει στην Ε.Ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλα το ξερω,το θεμα ειναι οτι εδω στην επαρχια ειναι οτι να 'ναι.Πριν 2-3 χρονια η υπαλληλος στα Ελτα μου ζηταγε να της πληρωσω μεταφορικα για ενα δεμα που ειχα απο ebay.Αντε να της εξηγησω τωρα οτι τα ειχα ηδη πληρωσει,μια ωρα ειχα μεχρι να μου δωσει το δεμα.Τεσπα,ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Παρηγγειλα προχτες κατι απο το Allegro.pl.Ο πωλητης μου ειπε οτι το εστειλε με GLS η οποια συνεργαζεται με την ACS εδω στην Ελλαδα.Τελικη τιμη του προιοντος ειναι 103€ μαζι με τα μεταφορικα.Δεν ξερω τι εγραψε ο πωλητης στο πακετο,δεν του ειπα και εγω να γραψει μικρη αξια γιατι τα Αγγλικα του ηταν χειροτερα και απο Κινεζο και μετα βιας συνεννοηθηκαμε.Τεσπα,η Πολωνια ειναι στην Ε.Ε αν δεν κανω λαθος και τελωνειο δεν πιστευω να παιξει.Ωστοσο με φοβιζει αυτη η ACS.makfil τι λες? Αν και το είχες γράψει αλλά και πήρες απάντηση, επαναλαμβάνω και εγώ, αφού με ρώτησες, ότι δεν υπάρχει θέμα τελωνείου στις χώρες της ΕΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ερώτηση. Μου έστειλε ο ξάδερφος μου απο Αυστραλία ένα ταμπλετ, πραγματικά ως δώρο. απλά έβαλαν αξία 50$. στο tracking μου έβγαλε: 9/4/2017 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Εγώ δλδ, θα πρέπει να καταβάλλω φόρο εκτελωνισμού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις